Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מהו הטור של אודטה עבורי?  

43 הצבעות

1. 1. מהו הטור של אודטה עבורי?

• מקור חשוב לידע בתחום המוטוריקה.
      2
    • מקור לטיפים נפלאים להסרת כתמים קשים מריפודים.
      3
    • מקור לסיפוק אירוטי הגורם לכתמים קשים על ריפודים.
      16
    • אינני יודע לקרוא.
      22

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקר נסעתי לפגישה חשובה בירושלים. נהגתי על כביש מספר 1, כשפתאום הבטתי שמאלה וראיתי במכונית שלידי אשה אחת, נוהגת במאזדה 6 חדשה ומבריקה, במהירות של 120 קמ"ש, תוך שהיא מתבוננת במראה ומורחת לעצמה אייליינר!!!

חזרתי להסתכל על הכביש, ואחרי כמה שניות ראיתי אותה שוב, עוקפת אותי (!) – וכל זה תוך כדי שהיא ממשיכה להתאפר!!!

נכון שאני גבר, אבל מה שהיא עשתה כל כך הפחיד אותי, עד שמכונת הגילוח החשמלית נפלה לי מהיד, והעיפה לי את הסנדוויץ' מהיד השניה.

ניסיתי ליישר את ההגה עם הברך, ומרוב בלבול עף לי הסלולרי מהאוזן, ונפל ישר לתוך כוס הקפה שהחזקתי בין הרגליים.

הקפה הרותח השפריץ לכל הכיוונים: חטפתי כוויה איומה בשמוליק שלי ובשני ידידיו, נכבתה לי הסיגריה, נהרס לי הסלולרי ונותקה לי השיחה - שהיתה ממש, אבל ממש חשובה!!!

שילך לעזאזל האידיוט שנתן לנשים לנהוג

*** עריכה - כותרת הגיונית - סיפור מצחיק / עצוב על תרבות נהיגה ***

פורסם
למנהל שערך לי כמה שאלות

1.איזה כותרת היית נותן?

2. רשמתי שסיפרו לי את זה לא שקראתי את זה

שבוע טוב

המנהל עסוק בפניות קודמות, אנא נסה שוב מאוחר יותר, תודה

פורסם

שילך לעזאזל האידיוט שנתן לנשים לנהוג

למה להכליל? זה כמו שאני אגיד שכל הגברים חארות.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...