Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק לעזרה בקנית מחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במכוניות אולי אני מבין...במחשבים הרבה פחות... :shock:

הגיע הזמן להחליף את הגרוטאה הישנה שלי במשהו מתקדם וחזק יותר, מחשב לשימוש ביתי,95 אחוז לגלישה באינטרנט,משחקים כמעט ולא,עד היום לא הורדתי סרטים ומוזיקה אולי עם מחשב חדש אתחיל גם אני.

ראיתי את המודעה הנ"ל :

http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=9906939&came=3972

ורציתי לקבל את חוות דעתכם המלומדת,האם שווה? האם כדאי ואיזה שידרוגים כדאי לרכוש

תודה

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

תשמע,כמו שאני עושה תמיד הכי טוב להתייעץ עם מומחים

תירשם ל

http://www.hwzone.co.il

יש שם פורמים של מחשבים.

תשאל שם ויתנו לך את המפרט הכי טוב בתקציב שלך

עוד עצה אני לא ממליץ לקנות רכיבים בפי 1000 וואלה בי יונייטד מחשבים וכל אלה אלא בחנויות כמו

http://www.pandas.co.il

http://www.zigzag2000.co.il

פורסם

תודה על כתובת הפורום שם.

המחשבים בחנויות שצירפת מעט יקרים ביחס להצעה שצירפתי אך יתכן שרמת המקצוענות שלהן גבוהה יותר.

המחשב בהצעה שצירפתי כולל מסך 19 אטרקטיבי שלבדו עולה לפחות 1400 ש"ח...

אשמח לקבל עוד הארות

פורסם

שמע הבעיה באתרים הללו

שלמשל

הזכרון

הכונן קשיח

הכרטיס מסך

בלי דגש על החברות שמייצרות ואתה ואני יודעים טוב מאד שיש להם אינטרס להסתיר את השם של החברה.

בדרישה שלך רשום שתשחק במחשב

בשביל זה אתה צריך כרטיס מסך טוב ושביל להפעיל משחקים חדשים ולהגיד ווואו על הביצועים והחדות צריך להשקיע בכרטיס מסך הרבה יותר טוב כי הטכנולגיה מתקדמת וחבל שבעוד חצי שנה תצטרך להחליף כרטיס מסך.

פורסם

מה לא ברור ב"משחקים כמעט ולא"?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

קניתי לבית מ-KSP יופי של מחשב ב-1100 שקל. אני מרוצה לשימושים הספציפיים שאני צריך. (מדבר בתור אחד שמתעסק עם מחשבים והיה לו מחשב תותח למשחקים בזמנו... עכשיו משחק רק ב-PS2 :))

מבחינת תפוקה, לא רואה הבדל בינו לבי הנייד שלי שעולה פי 10. (IBM T42)

אביעד

פורסם

לענין סוגיית המשחקים,נכון לעכשיו אינני משחק כלל,יתכן ואם יתגלגל לידי משחק שווה (מן הסתם איזה NEED FOR SPEED או משהו אחר שקשור לרכב) אשחק בו. במחשב המוצע יש אפשרות לשדרוג כרטיס המסך ואולי באמת כדאי..

האם במחשב שנותנים עליו אחריות ל 3 שנים ילך הספק ויעשה שימוש ברכיבים מחורבנים וקצרי חיים?

פורסם

במחשבים, בניגוד למכוניות, אני מבין דבר או שניים :)

למשתמשים כמוך, שלא מחליפים מחשב אחת לשנה ומעוניינים במחשב שישמש אותם בנאמנות ואמינות לאורך זמן, אני בד"כ אמליץ להוסיף כמה שקלים ולקחת מחשב שנעשה בו שימוש ברכיבים טובים, מחברות מוכרות. (לך תרדוף אחרי האתר במידה וישרף ספק כח ג'נרי, מה שקורה המון ובמיוחד בארץ)

אני מתקשה להאמין שתגיע ממצב של "לא משחק" למצב של המשחקים הכבדים ביותר - אבל זו הגדרה בסיסית שעליך לענות עליה כי פירושה בד"כ כמה מאות שקלים.

זה נכון לומר, עם זאת, שהמחשבים החדשים היום הם מאד חזקים באופן כללי.

אני הייתי הולך, לשימושים שלך על מחשב עם מעבד אינטל, שזה אומר פנטיום לסוגיו (למרות שאני מתנגד לאינטל, הם עדיין מגיעים עם אחריות לכל החיים בניגוד לAMD, שמגיעים עם 3 שנים כרגע).

זכרונות של חברה עם אחריות לכל החיים.

הייתי רוכש את המחשב מחנויות כמו IVORY שאמנם אלו לא חנויות שהייתי ממליץ עליהן בד"כ, אבל למשתמש הממוצע זה נוח, כיוון שיש כזו חנות כמעט בכל עיר, הם די זולים, ואפשר למצוא שם מפרטים סבירים.

אני גם אמליץ במקרה הזה על מערכת הפעלה חוקית שהותקנה ע"י החנות בה רכשת את המחשב, שוב - הכל בכדי לאפשר פעולה שקטה לאורך זמן, עם אחריות נוחה ושירות נוח.

אפשרויות אחרות הן מחשבים בנויים לגמרי של HP או ניורון, אבל הם יקרים יותר בגלל ה"שם".

חנויות כמו פנדה, שרשמו כאן, הן מעולות.

החסרון הוא שהן לא הכי זולות ומיועדות בעיקר למשתמשים "כבדים" יותר.

הערה - לגבי המסך שרשמת שעולה 1400 ש"ח:

ככל הידוע לי, ואולי אני טועה, חברת ACER כבר לא קיימת עוד והוחלפה ע"י חברת BENQ.

כמו כן, העצם שאתה יושב ובוהה בו הכי הרבה הוא המסך. מסך זול מאד, בד"כ גם נראה ככה.

זה לא אומר שצריך ללכת על סדרת הגרפיקה של viewsonic שאמורה להיות מאד מאד יקרה,

אבל גם למען בריאות העיניים וגם למען ההנאה מהשימוש, אני בד"כ אמליץ על חברות מוכרות וטובות.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

אם תרצה מחשב שיענה על הדרישות שלך במחיר מינימלי תן תקציב ואני אבנה לך מפרט ואתה כבר תבחר איפה לקנות.בוא נעשה דיל,אתה תעזור לי במכונאות אני יעזור לך במחשבים :)

פורסם

תשמע זיו, כמה שישי הגיון במה שאמרתה שלקנות בחברות גדולות יעזור לך במקרה שתצטרך עזרה. זה לא עובד ממש בתחום המחשבים (אשר לא פחות נוראי מתחום המכוניות ומוסכים בארצנו).

אני רק אעזור בלהציג את המצב בארץ אך בקשר ליעוץ לא אייעץ מכיוון שזמן מה לא התעסקתי במחשבים וכבר איני יודע מה הולך שם כמו פעם.

בעיקרון חברות גדולות כמו אייבורי וקרוביהם הם בערך כמו מוסכים מורשים. רובם מתמחר את הסחורה שלו מעל ומעבר. שיש לך בעיה ופניתה אליהם, אתה לא יודע לאן נכנסתה, רוב הסיכויים שהם ימכרו לך חלק באיכות לא מרשימה במחיר כפול. אלא אם כן יש לך אחריות, אז אתה מודה על זה שקניתה אצלהם. לא מכיוון שחנויות קטנות לא יממשו את האחריות, אלא ביגלל שהם יממשו אותה במהירות ורוב הסיכויים שהחלק המקולקל יהיה במלאי מיידי.

חנויות קטנות (בייחס אייבורי) הם כמו מוסכים פרטיים. חלקם יותר גרוע מהמורשים, אבל שמוצאים אחד טוב זה שווה זהב.

אני קניתי מכמה חברות ואני יכול להמליץ מכל הלב על זיגזאג. שהייתה לי בעיה עזרו לי כמו שצריך בלי התחמקויות ועם הבנה מלאה של המצב שלי. אך כמו שאמרתי לקח בערך שבוע עד הגעת החלק.

חנות שניה היא KSP שמה שאני יכול להגיד עליהם שהמיבחר לא כזה גדול, אך איכותי. מה גם שהמוכרים לרוב מבינים עניין והמחירים ממש נמוכים.

פנדס נחמדים ביגלל המיבחר לא ממש מעבר לזה. המחירים סבירים והשירות סביר.

העצה הכי טובה שלי, לך לאתר שנתנו לך (http://www.hwzone.co.il) ותיתייעץ שם.

פורסם

תודה לכל העוזרים,כאן וגם בה"פ!

היות ואני חיפאי ועובד באזור העיר התחתית,פניתי לבסוף לחנות אייבורי מחשבים ועימתתי אותם עם ההצעה האינטרנטית.סה"כ קיבלתי מפרט דומה עם הבטחה שהרכיבים מתוצרת מוכרת (כנראה גם משהו סיני..).

הזמנתי מסך LCD 19 מתוצרת MAG בפורמט רחב 16:9 ואני מתלבט אם שגיתי ועדיף רגיל 4:3 .

ווינדוס קניתי מקורי....

פורסם

לשכנים שלי יש מסך כמעט מרובע יעני הוסיפו לו עוד 6 -7 סנטים למטה

לא כיף בכלל, אני לא מצליח לשבת מול המחשב ולא להתחרפן.

אולי 16:9 זה אחרת אבל אני הייתי לוקח רגיל.

סרטים? בשביל מה יש צורב DVD? (שים לב שאתה באמת מקבל אחד טוב עם + - והכל)

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

אני חושב שעשית בחירה נכונה.

מסך, הייתי הולך על רגיל, כי בעבודה משרדית רגילה לא נוח להסתכל על מסך רחב. (לדעתי)

לגבי רכיבים:

לפני הרכישה, אתה יותר ממוזמן לשלוח את ההצעה המפורטת כאן או בה"פ ואשמח להעיר הערות ולהאיר הארות על רכיבים שונים.

לגבי מה שאמרו כאן על מוסכים מורשים / פרטיים:

כמו ברכב, גם במחשבים אני אוהב לעשות הכל לבד.

סקרי שוק, הזמנת הרכיבים ספציפית למה שטוב עבורי, התאמות חומרה ותוכנה, משחקים עם האלקטרוניקה וBIOS - הכל בשביל לספק מטרה מדויקת.

אמא שלי, מאידך, לא תדע לחבר את המדפסת לחשמל ותתקשר אליי 17 פעם כדי לשאול למה היא לא עובדת.

היא גם לא תדע לבדוק שמן ותניח שכל עוד הרכב נוסע, אין בעיה - מבחינתה להכנס למוסך כל 10K ק"מ, ובזה תם העניין עד התקלה / 10K ק"מ הבאים.

אני אומר שהשיטה של אמא שלי מתאימה למי שלא מבין או שאין לו זמן או רצון להתעסק לעומק עם דברים.

במחשבים, הפתרון לאמא שלי יהיה לא לבנות משהו לבד, אלא ללכת לחנות. (שקול למוסך) ורצוי כזו שלא תסגר מחר (מוסך מורשה ולא מוסך פרטי).

אולי המחירים יהיו קצת יותר גבוהים (למרות שאייבורי נותנת פייט יפה)

אולי הרכיבים יהיו סטנדרטים לחלוטין וחסרי מעוף.

-אבל- תמורת המחיר, תהיה כתובת לחזור אליה ושקט נפשי במקרה של תקלה.

מעבדה קרובה, חנות (שהיא רשת) שקיימת הרבה שנים ואין סיבה שהיא תיפול מחר -

ושבמידת הצורך, ניתן לשלם קצת יותר ולקבל רכיבים לא רעים בכלל.

אני תמיד ממליץ (מניח שנכון גם לרכב)

ללכת עם מישהו שמבין ובכל מקרה, לבקש מהטכנאי להראות לך שמה שהזמנת זה מה שיש.

שוב, לדעתי עשית החלטה נבונה מאד.

לשם השוואה, אם לי מתקלקל חלק, אני צריך להסתכל ברשימות קודם כל מאיזה חנות הבאתי אותו - המחשב שלי עשוי להיות (טכנית) מושבת שבועיים כשהחלקים שלי מטיילים בארץ או כשאני מתקן אותם לבד.

אז נכון, המחשב שלי יכול להריץ תוכנות תיב"ם מופרעות ועלה גרושים יחסית,

אבל המחיר הוא לתחזק אותו צמוד, לשים לב שהוא לא מאט, שהוא לא מתחמם ועוד ועוד.

בדיוק כמו רכב :)

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

פורסם

אין מה להתלבט

אם אתה יכול להרשות לעצמך ללכת על מסך רחב- לך על זה, שטח העבודה הרבה יותר גדול. קרא את זה

עריכה:

מעבדה קרובה, חנות (שהיא רשת) שקיימת הרבה שנים ואין סיבה שהיא תיפול מחר -

אני לא יודע עד כמה זה נכון לגבי אייבורי, קראתי עליה לא מעט תגובות רעות, וגם חבר שרכש אצלם מחשב לפני כשנתיים-שלוש לא היה מרוצה כל כך מהשירות (לא יודע אם ועד כמה השתנה שם משהו מאז).

כמדומני היא גם הגיעה להליכים משפטיים מול פורום מחשבים באתר 'פרש' בעקבות הביקורות עליה שם.

עידו

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

אתה טועה ומטעה (אני מצטט מישהו :) )

שטח העבודה הוא עדיין 19".

הגובה פוחת ע"ח הרוחב, האלכסון עדיין 19".

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

• תוכן חדש...