Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משחק פוטבול בערך מאוגוסט, ואני יכול להגיד לכם שזה לא קבוצה של אנשים קופצים על קבוצה אנשים אחרים ומישהו ניפצע בסוף, זה הרבה יותר מעניין. מה שעוד הפתיע אותי שזה די מפותח (באופן יחסי כמובן) בארץ יש ליגה (שאני לא יכול להשתתף בה כי אני גר בדרום) יש 3 קבוצות רישמיות (ועוד כמה בדרך), ויש גם משחקים פתוחים למי שרוצה

אז יש פה מישהו בעיניין של עוד משהו אמריקאי חוץ ממכוניות?

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

בקית האחרון עשיתי קורס מדריכי קארטה בסמינר הקיבוצים.

היו איתי חבורה יחסית גדולה של חבר'ה שמשחקים בזה.

חלקם היו בנבחרת ישראל ,בליגה וכו'...בכלל לא ידעתי שיש דבר כזה!

פורסם

אישפוז מזכיר לי את ג'ורג' קוסטנזה שחושש להודות שגבר נראה טוב כדי שלא יחשדו בו חו"ח

פוטבול אמריקאי הוא אחד מהמשחקים החכמים והמתוכננים ביותר שיש. כל מהלך מתוכנן ומבוצע במדויק וכולל תרגילי התקפה ובמקביל הגנה. זה הרבה יותר מסתם מכות או ערימות של גברים. מי שנכנס לעניין נשבה די מהר בקסמו.

וכן הוא בדיוק מתאים לארה"ב מפני שבין כל מהלך למהלך ניתן להשחיל המון פרסומות

פורסם

מתכננת ב 4 בפברואר (מתנת יומולדת) לקנות חבילת תיור הכוללת טיסה הלנה הסעות וכרטיסים ל NFL, העלות לא קטנה, ובלי נדר אלא אם כן תהיינה הפתעות אני שם במיאמי בדולפין סטדיום

אירית

פורסם

היינו משחקים פוטבול כחימום לג'ודו

זה משחק כיפי לאללה - אבל נורא כואב...

בעיקר כשמשחקים פוטבול בלי חוקים.

לא היו לנו פאולים.

הכל היה חוקי.

חטפתי כמה בעיטות לפנים בגלל זה

היה כיף :)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
אישפוז מזכיר לי את ג'ורג' קוסטנזה שחושש להודות שגבר נראה טוב כדי שלא יחשדו בו חו"ח

פוטבול אמריקאי הוא אחד מהמשחקים החכמים והמתוכננים ביותר שיש. כל מהלך מתוכנן ומבוצע במדויק וכולל תרגילי התקפה ובמקביל הגנה. זה הרבה יותר מסתם מכות או ערימות של גברים. מי שנכנס לעניין נשבה די מהר בקסמו.

וכן הוא בדיוק מתאים לארה"ב מפני שבין כל מהלך למהלך ניתן להשחיל המון פרסומות

מודה שוב זה די קנה אותי

אנחנו משחקים בדרום לרוב טאץ' ביגלל סוג האנשים(בתיקווה שזה יעבור לטאקל)

אבל כשאני מגיע למישחקים הפתוחים או שהם מגיעים אליי, זה עולם אחר לגמרי והרגשה שונה והרבה יותר כיף. פוטבול זה הרבה יותר מסתם ברוטליות, הכל מדוקדק ומחושב עד השחקן האחרון עד כדי כך ש 11 שחקנים מבצעים מטרה אחת, ואם שחקן אחד לא עשה את מה שמוטל עליו או לא מכר הטעיה טוב כל המהלך ניכשל.

*עמוס אתה מוזמן לקבל חוויה מתקנת בספורטק בת''א בכל יום ו' ב 11.30

** יוליה לפוטבול יש חוקים (יותר מידי לטעמי,אבל יש חלק שצריך), לרוץ עם כדור/אחרי כדור תוך כדי רמיסת שאר השחקנים ללא אבחנה זה לא פוטבול

*** ניבחרת לצערי אין וגם הספורט חצי מיקצועני,אבל ליגה יש והיא חיה ובוטעת ומטקאלת גם די טוב

ועוד מעט מתחילה העונה השניה של ה IFL

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

• תוכן חדש...