Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מחשב. (מן הסתם.)

והיתה לי בעיה שהופיע אחרי שסידרתי את הכבלים יום אחד.

הבעיה היתה זמזום ברמקולים. וזה לא משנה עם זה רמקולים קטנים עם מגבר. או המערכת של החדר.

אין קשר לכבלים של הסאונד. נקיים מרעשים! ואין קשר להתקנה של המחשב או לקרבה של חוטים והשראות.

עכשיו זכרתי מהתקופה של הצבא. הייתי סאונדמן של להקה צבאית. שחיבור מחשב נייד עם ספק כוח עם ארקה מכניס רעשים. וכאשר מבטלים/שוברים/חותכים את הארקה זה מסתדר.

אז החלפתי את הכבל של המחשב לכב ללא ארקה. לא נפתר.

אז החלפתי גם את הכבל של המסך לכבל כזה. עדיין לא נפתר.

ואז החלפתי גם את הכבל שהולך לספק מדפסת. (שמחוברת בUSB) ורק אז זה נפתר.

ואז נזכרתי שכאשר עשיתי סדר (לפני חצי שנה. ) העפתי את החוטים הישנים (היו גרמנים) חוטים עם 2 רגליים עבות ועגולות. ששוברות את המפצלים תמיד. (ולכבלים האלה אין ארקה)

ולכן זה התחיל לי הרעש. ואז לא קישרתי את זה.

אז חבר סידר לי את המחשב (המחשב בן 5) עתיק והיום כול החברים צוחקים עליו.

פירק בפנים וסידר וניקה אותו. (אחרי 4 שנים. שהוא עובד רצוף והוא פתוח.) אז הייתי בטוח שנדפק משהוא. באחד הלוחות. ולא היה לי כוח לחפש.

בקיצור. למי שיש רעשים. במערכות שיחפש ספק כוח! שמחובר למערכת. ושיבדוק עם לספק כוח יש ערקה. ועם יש. שינסה לבטל אותה ולבדוק !

אלי

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...