Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים יקרים...

היום נכנס בי מישהו ברכב שלי, (סוסיתא כרמל דוכס),הרכב שלו מושבת והרכב שלי קיבל מכה לא רצינית,אבל עדיין מכה , התיקון נעשה למעשה ע"י הפוגע יש לו ביטוח מקיף...

השאלה היא כזו:

נניח שמתקנים את הרכב שלי(והתיקון לא פשוט,אל תשכחו שזה פיברגלס:| )

יש גובה נזק מסויים, הביטוח שלו יכול לבקש הערכת מחיר לרכב שלי?

ואם כן, מעריכים את הרכב בסכום מסויים,והסכום של התיקון הוא מעל 50% מהתיקון של הרכב

יכולים להשבית לי אותו?

ואם אני לא רוצה שישביתו זו שאלה בכלל?

מישהו יכול לענות לי על זה, זה חשוב לי מכיוון שביום ראשון הרכב הולך למוסך,ואי לא רוצה לחשוב על דבר כזה שיגידו לי להשבית את הרכב שאני כל כך אוהב...

בברכה צביקה כהן

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צביקה

בעיקרון נזק בעלות תיקון של מעל ל-50 אחוז מערך הרכב, מוכרז טוטללוס או בעברית אובדן גמור, בגלל הערך הרגשי לרכב וכיוון שאין מחירון מסודר, העניין ניתן לפרשניות שונות, היו מס' חברי פורום שהיו מעורבים עם רכב האספנות שלהם בתאונה ופתרו את העניין לבסוף. שווה לדבר איתם וגם עם שמאי רכב מבין והאוהד רכב אספנות-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
צביקה

בעיקרון נזק בעלות תיקון של מעל ל-50 אחוז מערך הרכב, מוכרז טוטללוס או בעברית אובדן גמור, בגלל הערך הרגשי לרכב וכיוון שאין מחירון מסודר, העניין ניתן לפרשניות שונות, היו מס' חברי פורום שהיו מעורבים עם רכב האספנות שלהם בתאונה ופתרו את העניין לבסוף. שווה לדבר איתם וגם עם שמאי רכב מבין והאוהד רכב אספנות-רן

רן נשמה....

אם מי אני יכול לדבר על זה?

יש לך שמות?

העיניין ממש חשוב לי...

פורסם

צביקה, חיפוש העלה את הלינקים הבאים:

זה

וזה

וגם זה

מומלץ לקרוא עד הסוף יש כאן הרבה חומר שיוכל לעזור לך.

בהצלחה, נשמח לראות את הרכב במפגשישי שוב!

אבי .פ.

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

לצביקה שלום. אני בעל רכב סוסיתא קוביה מודל 65, וכיום אני משפץ סוסיתא 1965 טנדר, שהיא שבורה ובמצב חצי רקבון והיא במצב כמו לאחר מלחמה ואני משפץ אותה אצל פחח אחד הטובים בארץ לאומנות פיברגלס אם אתה צריך עזרה ממני לתיקון הרכב שלך שיחזור במצב כאילו לא היה לו תאונה פנה אלי לטלפון:052-3614260 להתראות אבי או ליורם מקובר...

סוסיתא 10 מבציר 1965.

רום כרמל מבציר 1978.

טנדר סוסיתא 1965.

:-Dטנדר סוסיתא12

פורסם
זה מה שקורה שנוסעים עם רכב אספנות ביום יום. מי שנוסע ביום יום צריך לקחת בחשבון שאולי מישהו ידפוק לו את האוטו

נו באמת....

זאת התשובה הכי טובה שיש לך לומר לי.....

פורסם

רכב צריך לנסוע ולא להיות פסל סביבתי, צריך לשמור עליו ולטפח אותו, אבל חייב להיות בתנועה, אחרת עדיף פסנתר, או תמונה של רכב, יותר זול ופחות אחזקה שוטפת-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
זה מה שקורה שנוסעים עם רכב אספנות ביום יום. מי שנוסע ביום יום צריך לקחת בחשבון שאולי מישהו ידפוק לו את האוטו
תאונות גם קורות במקלחת,זה אומר שאני צריך לקחת בחשבון שמשהו ידפוק לי את האוטו?

אהה אופס שתקרה לי תאונה?זה אומר שאני צריך להפסיק להתקלח?!:mm_tongue

לכל אחד ישנו פרוש אחר בהגדרת רכב אספנות,יש כאלה שנהנים לנהוג ברכב ביום יום,ואני גם אחד מאלה...

למרות שיש לי רכבים אחרים וחדישים לנהוג בהם אני העדפתי עדיין לנהוג בוולוו שלי.

לחכות לבומרנג בגלל זה,זה ממש לא נכון.

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
נו באמת....

זאת התשובה הכי טובה שיש לך לומר לי.....

לא התכונתי לפגוע . אני אישית נוסע ברכב אספנות בימי שישי ושבת שבה התנוע בכבישים יותר דלילה.

גם לי דפקו פעם אוטו שבכלל היה בחניה. מה שאני אומר והרבה יצדיקו אותי פה. רכב אספנות נועד לנסיעות כיף ולא אמור לשמש כרכב יום יומי. מה עוד שהבלאי של האוטו יותר גדול

בכל אופן הצטערתי לישמוע שדפקו לך את האוטו מקווה מאוד שהיא תחזור לנסוע בכבישי ישראל

פורסם

חבר יקר

אל יאוש ,רכבך עשוי פיברגלס חומר הניתן לתיקון בקלות ללא שימוש בחלקים ובעזרת חומרים זולים

יש לך כמה אופציות:

1. לסגור עם שמאי הרכב סכום גלובלי לתיקון עד 40 אחוז כולל מעמ ולתקן את הרכב

2 לגשת ליצחק לוי להצטייד בהערכת שמאות עבור שווי הרכב עם הצגת קבלות עבור השיפוץ והחלקים

3 להצטייד במחירון קראוס ,אם הרכב מופיע שם ולהתעמת עם חברת הביטוח

4 הערכת שמאי פרטית המתייחסת לגובה הנזק ולשווי הרכב ,ולתבוע את חברת הביטוח

חבל שלא צירפת תמונות

יגאל

פורסם
לא התכונתי לפגוע . אני אישית נוסע ברכב אספנות בימי שישי ושבת שבה התנוע בכבישים יותר דלילה.

גם לי דפקו פעם אוטו שבכלל היה בחניה. מה שאני אומר והרבה יצדיקו אותי פה. רכב אספנות נועד לנסיעות כיף ולא אמור לשמש כרכב יום יומי. מה עוד שהבלאי של האוטו יותר גדול

בכל אופן הצטערתי לישמוע שדפקו לך את האוטו מקווה מאוד שהיא תחזור לנסוע בכבישי ישראל

בכיף לוקח את זה בהבנה....

• תוכן חדש...