Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה ההבדלים בין j.l audio 10w3 ו - j.l audio cs110w3 ??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשך שאלה מדובר בדגם 10w3 d2 כלומר דואל 2אום -והוא מיועד ל- מגבר4 אום

השאלה שלי אם ניתן לחבר אותו גם למגבר שעובד ב-2 אום?

פורסם

אם המגבר מותקן אז גש לחנות עם האוטו ותבקש לשמוע את הסאב.

חלש מדי לטעמי, ואתה סתם תבזבז המון כסף על הסאב. בכלל העוצמה שיש לך נראית לי מאוד חלשה בשביל סאב.

לדעתי תנסה למכור את המגבר, במחיר של הJL לבד אתה יכול לקנות מגבר נגיד של לנזר שיהיה חזק בהרבה (ואם אתה מוצא של חברה טובה יותר אז מה טוב) וסאב פיוניר 304C.

הייתי לוקח מגבר שנותן 300וואט ו304C בכל יום מאשר JL עם 100 וואט.

פוקו מוכר את הHIFONICS שלו ב1000 , מגבר איכותי, אני לא זוכר כמה הוא נותן ב4 אוהם מונו אבל נדמה לי משהו כמו 250W.

פורסם

נתונים ב 14.4volt הם לא רלוונטיים בשל העובדה שהם גבוהים בכ 20% לפחות ממה שהמגבר ייתר ב 12.2volt שהוא נתון מציאותי יותר לרכב.

אני מסכים עם אייל, המגבר לא ממש ירים את הסאב לדעתי, אבל שווה לחבר ולנסות.

Leon Cupra 2009

פורסם

אם אני קונה את הדגם 10w3[/b]d4 כלומר דואל 4 אום,ומחבר טורי אז המגבר שלי והסאב יוכלו לעבוד ב-2 אום ? כמו-כן אם אני מחבר קבל- cap ,האם נתוני ההספק של המגבר אכן יתקרבו ל-1*200 וואט rms ב-2 אום -14.4 וולט כפי שאומרים נתוני היצרן?

• תוכן חדש...