Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.....

יש לי סוסיתא כרמל דוכס 1971 .....

הרבה אנשים עוצרים אותי בדרכים ושואלים אותי אם הרכב למכירה,שמים לי פתקים על הרכב,זה לא שהיא מלכת היופי אבל עדיין רכב נוסטלגי שזכור לכולם משנים עברו ( רכב ישראלי )!

התשובה הראשונה שלי אל האנשים שפונים אליי זה לא ..

החלום שלי כפי שפירסמתי כאן באתר שאני רוצה סברה, או אולי רכב קבריולט אחר...

מה ההצעה שלכם? אני יכול לקבל סכום נורמלי על הרכב הזה? ( אנשים מציעים סכומים מגוחכים )

או שלא שווה לי למכור אותו מכיוון שהוא נוסטלגי, חשוב לי לציין גם שאני מאוד אוהב את הסוסיתא שלי , אני מרוצה ממנה מאוד רכב טוב ואמין

( רכב יום יומי שלי) ....

אבל כמו לכולם, גם לי יש חלום... ( רכב קבריולט )....

אם מישהו יוכל לייעץ לי מה להחליט אני אודה כי ההחלטה לא קלה...

מצד אחד אני ממש אוהב את הרכב שלי...

מצד שני יש לי חלום....

בברכה צביקה כהן

פורסם

אל תמכור, בכל יום שעובר עוד ועוד רכבים כאלה מתפוררים ויורד הסיכוי למצוא אחד כזה, במצב טוב או בעל פוטנציאל שיפוץ, שלא יעלה הרבה מעל שוויו, יתרון נוסף הוא מועדון יחודי לבעלי רכב זה שבניגוד למועדונים אחרים פעיל ויוזם, אחזקת רכב זה לא יקרה משמעותית, ורכב במצב מכאני סביר תמיד ישתפץ לו בקלות יחסית עד למצב תצוגה, במחיר הרכב לא תימצא אפילו, גלגל של סברה, שלא לדבר על חלקים אחרים, ותחלפים אחרים יהיו יקרים משמעותית או מחוץ להישג ידך, תהינה מהרכב שמור עליו, לגבי שאר החלומות, תמיד אפשר לצרפם למציאות...טוב ציפור אחת ביד משתיים על העץ-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אם אתה אוהב את הרכב, אל תמכור.

הצרה של אנשים ששואלים "מוכר?" מוכרת לכל בעל ענתיקה כלשהי.

את הבעיה של אנשים שמציעים סכומים מגוכחים ניתן לפתור בקלות:

נהג ברמזור: "מוכר? מוכר?"

אתה: "כן"

הוא: "כמה?"

אתה: "70,000"

הוא: " מה?! למה כל כך הרבה?!"

אתה: "אל תקנה"

לרוב זה פותר את הבעיה...

בהצלחה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

בכל פעם שאני נוסע עם עליזה שואלים אותי את אותה השאלה :

**** מוכר !?

אני - כן !

**** כמה ?

אני - 20

**** 20 אלף שקל ?

אני - לאאאאאאאאא

**** מה דולר ?

אני - יורו !!!

והמעוניין מתאדה לכיוון השקיעה , יבוא מישהו רציני - אז נשקול . :wink:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

היי צביקה.

עשית צעד חשוב ונכנסת /הצטרפת למועדון החמש.

אתה גם מגיע למפגשישי ופוגש אנשים חדשים, ושומע דברים חדשים בנושא רכבי האספנות.

אבל !!! (ומבלי להעליב)

אתה עדיין בתחילת דרכך האספנית, וכמובן שיש בך את ההתלהבות שהיתה לכל אחד מאיתנו,

בשעה שהוא התחיל (וחשב שכבר יודע הכל ...).

עצתי לך, ומכל הלב, הישאר תקופה מסויימת עם הרכב בו התחלת.

וממש לא משנה איזהו. סוסיתא, פורד אסקורט, מרצדס, טריומף וכו'.

תשתפשף ותתגלח על הזקן של הרכב הזה, לטוב ולרע. תלמד את הנושא,

תתמקצע "באספנות", ויגיע הרגע שהנה - בשלב מסויים,

תדע לבד את התשובה לשאלה אותה שאלת בשירשור.

או אז, בשעה זו, תוכל להחליט. וההחלטה תהיה הנכונה ביותר לגביך,

מאחר וזה שהחליט אותה (אתה כמובן) יודע את כל הנתונים שחברי הפורום אינם יודעים.

מצב כספי, גיל, נטיה לסוג רכב מסויים, צורך ודרישות לגבי השימוש,

אופי הרכב המבוקש ועוד...

בברכה - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

שלום צביקה,

כיושב ראש אספני הסוסיתות במועדון החמש וכבעלים של 3 סוסיתות אני אשמח שתצטרף לקבוצתנו ותגדיל את מספר חברי המועדון. מהכרות שלי עם אנשים שמכרו (מסיבות שונות ) רכבים שאהבו , ידוע לי שהם מאוד מתחרטים אח"כ לאורך שנים...

לגבי מימוש חלום - לרובנו יש הרבה חלומות !!! לחלקנו הגדול יש יותר מרכב אחד ומי שנדבק בחיידק בד"כ מגשים את החלומות האלו... הכל עניין של זמן... כסף... וסבלנות !!!

לגבי ערכן של כל סוגי הסוסיתות - קח בחשבון שמדינה שיצרה רכבים והמפעלים נסגרו , ערכן של המכוניות עולה. מה עוד שמספר הרכבים האלה אינו גדול !!! היום יש עלייה מתונה של מחירי הסוסיתות ואני יכול לבשר לך שיש התעניינות של אספני רכב בעולם לגבי סוסיתות. זה שלועגים לך על המחיר שאתה מבקש - אל תתיחס !!! זה דרכו של "הפירגון הישראלי" ולא רק לרכבים עתיקים....

המשך לנסוע בהנאה בסוסיתא - הרכב הזה הוא כמו יין מתיישן ומשתבח עם הזמן !!!

בהצלחה

יורם מקובר

פורסם
שלום צביקה,

כיושב ראש אספני הסוסיתות במועדון החמש וכבעלים של 3 סוסיתות אני אשמח שתצטרף לקבוצתנו ותגדיל את מספר חברי המועדון. מהכרות שלי עם אנשים שמכרו (מסיבות שונות ) רכבים שאהבו , ידוע לי שהם מאוד מתחרטים אח"כ לאורך שנים...

לגבי מימוש חלום - לרובנו יש הרבה חלומות !!! לחלקנו הגדול יש יותר מרכב אחד ומי שנדבק בחיידק בד"כ מגשים את החלומות האלו... הכל עניין של זמן... כסף... וסבלנות !!!

לגבי ערכן של כל סוגי הסוסיתות - קח בחשבון שמדינה שיצרה רכבים והמפעלים נסגרו , ערכן של המכוניות עולה. מה עוד שמספר הרכבים האלה אינו גדול !!! היום יש עלייה מתונה של מחירי הסוסיתות ואני יכול לבשר לך שיש התעניינות של אספני רכב בעולם לגבי סוסיתות. זה שלועגים לך על המחיר שאתה מבקש - אל תתיחס !!! זה דרכו של "הפירגון הישראלי" ולא רק לרכבים עתיקים....

המשך לנסוע בהנאה בסוסיתא - הרכב הזה הוא כמו יין מתיישן ומשתבח עם הזמן !!!

בהצלחה

יורם מקובר

יורם...

אתה בן אדם מאוד רציני בעיניי, הכרנו במפגש סוכות....

דבר ראשון אני מאוד אשמח להצטרף למועדון הסוסיתות , מה אני צריך לעשות בשביל זה?

דבר שני.. כמו שאמרת הרכב ממש חשוב בשבילי, ואכן שכנעת אותי לא לחשוב על אפילו למכור..

הרכב שלי במצב מכני מצויין , חיצוני צריך שיפוץ צבע וכל מיני אביזרים פנימיים..

אודה לך אם תחזור אליי אם תשובה איך אני מצטרף למועדון..

יורם עוד שאלה מה אם טיול סוסיתות?

פורסם

צביקה,

על מנת להצטרף למועדון - עליך להתקשר לסמדר , מזכירת המועדון , ולבקשה להרשם למועדון - קצר ופשוט !!!

לגבי טיול סוסיתות - מנסים לגבש מפגש ... נודיע בהמשך. כמו כן מנסים לבנות אירוע ביום העצמאות.

לגבי השיפוץ - צור איתי קשר ואייעץ לך 0522577303

יורם

פורסם

אצטרף לכולם לפניי- אל תמכור! בין היתר, כמו שכבר אמרו לך- הסכום, שתקבל עבור הרכב יהיה כ"כ זניח, שלא יעזור לך בגרוש להגיע אל החלום- ולהבדיל, אם באמת יהיה לך אופציה להגשים את החלום- לא הסכום הזה, אני מאמין, שיעצור אותך! מה שבטוח- אם אתה באמת אוהב את האוטו- תצטער אחר-כך כל הזמן, על זה שמכרת אותו, אבל יהיה מאוחר מדי.

לגבי ה"מוכר"- 99.9% של אלו, ששואלים- מחפשים מציאות בכל מיקרה, ברגע, שתגיד להם סכום הגעיוני כלשהו- יתאדו, כלא היו. לי בא אחד כזה במוסך- שאל, האם אני רוצה למכור את המשאית. התשובה הייתה "כן- 30000" (ולהזכיר- משאית חצי- מפורקת). הוא נידהם לרגע, ושאל: אתה משוגע?!- אני מוכן לתת 1000 ש"ח עכשיו! -אז, הסברתי לו, לאן הוא יכול לדחוף את ה-1000 ש"ח שלו, ושגם ב-30000 לא באמת הייתי מוכר! הוא לא הבין.... טוב, מה אכפת לי?:lol:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ואללה, טוב לדעת שגם אחרי ניתוק של שבועיים מהפורום, עולם כמינהגו נוהג... ;)

בקיצור, אל תימכור, סביר להניח שתיתקל בהצעות "מפתות" כגון ""אני סופר לך עכשיו 1524 שקלים חדשים"....

אולי עכשיו זה ניראה "סכום-סכום" אבל עוד כמה שנים שתתחיל להיתגעגע אליה, אתה תיראה שזה לא שווה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

טל סוף סוף אני רואה את שם המשתמש, חיכינו לך, לא נורא תמיד יש מפגשישי :wink:

אירית

פורסם
טל סוף סוף אני רואה את שם המשתמש, חיכינו לך, לא נורא תמיד יש מפגשישי :wink:

אירית

נראה לי שהתבלבלת אירית...

זה צביקה....

בכל מקרה שבוע טוב

פורסם

צביקה, אני לא מהמתבלבלות אף פעם, טל הגיב בשירשור זה, ואני לו, והוא הצטרף למועדון ביום שישי

שבוע טוב

אירית

פורסם
צביקה, אני לא מהמתבלבלות אף פעם,

אירית

איריתה. איזו הכרזה מוחלטת ... :lol:

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
איריתה. איזו הכרזה מוחלטת ... :lol:

אבי אני מסכים אתך הכרזה מוחלטת לחלוטין

שבוע טוב

• תוכן חדש...