Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זעמן שחור

explotion
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי השירשור של שמר בוא הוא מציג את פועלו,

החלטתי שגם אני רוצה קצת תהילה, והרי - תפילותי נענו.

לפני כשעה צדתי נחש מסוג זעמן שחור (צעיר למראה) במו צמיגי.

כל זאת קרה כאשר הוצאתי את האופניים מהחנייה והסעתי אותם עד שדרסתי את זנב הנחש (בטעות) והוא התחיל לברוח.

תנועה מהירה הובילה לתפיסת הנחש בעזרת הגלגל הקדמי של האופניים.

מי אמר שאופניים גרמניות שמצריכות עבודת כפיים לא תורמות למשהו בחיים.

(כל הזכויות שמורות לשמר על התבנית ולי על העיבוד)

להלן תמונות של העולל.

התמונות באיכות די טובה, למרות שהמצלמה שלי לא הצליחה לצלם ממש מקרוב.

אז עשיתי קומבינה בשביל שיצא איכותי (צילום באיכות גבוהה וגזירת החלק הרצוי).

http://i.1asphost.com/explotion/snake.html

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

זה ארסי הכולרע הזה, לא?:)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הצמיגים שלך קצת יבשים.

כדאי לגשת לפנצ'ריה להחליף זוג לפני תחילת החורף, ולא לשכוח לשים את הזוג הטרי מאחור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
ארסי ועוד איך...

זה לא נכון.

זעמן שחור הוא לא ארסי אבל נשיכה שלו כואבת מאוד.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%96%D7%A2%D7%9E%D7%9F_%D7%A9%D7%97%D7%95%D7%A8

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

קטעים :)

לפני כמה ימים ירדתי עם אמא שלי למחסן לעזור לה להביא משהו. איך שאנחנו נכנסים ללובי של הבניין אני קולט משהו בצבעי צהוב-אדום רץ בין הארגזים שהוצאנו. אני מתחיל לפנות אותם בזהירות, ואז הנבל הופיע במלוא תפארתו: נדל. ממש כמו זה שרואים בתמונה (במידה ונכנסתם לקישור ששמתי). דינו נחרץ במשפט השדה שעשיתי לו ונגזרה עליו הוצאה להורג (לפני שהוא הורג אותי :2gunfire: ). האמת, מגעיל אותי לדרוך על דברים כאלה, אפילו שהנעל שלי סגורה לגמרי. עוד יותר מזה מפחידה אותי התגובה של אמא שלי, לכשתגלה שליכלכתי לה את הריצפה עם הג'יפה שלו שנדבקה לי לנעל.

מה עושים בכל זאת? תפסתי ארגז ריק שבמקרה היה ליידי, זרקתי אותו עליו ודרכתי דרכו על הנדל.

במקרה באותו רגע אבא שלי הגיע משומקום. הראיתי לו את הנדל המתפתל, והוא החליט לגאול אותו סופית מיסוריו תוך שהוא מוחץ אותו בנעליו (אבא שלי, בניגוד אלי, לא מפחד ללכלך את הריצפה :lol: ).

סוף דבר: לכל הנוכחים שלום. לנדל לא ממש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תאמת חשבתי להחליף לזוג צמיגי מישלין אנרג'י חדשים.

אני יחליף לפני הטסט.

ומי שרוצה, הכנתי גם גירסת רקע של התמונה היפה ביותר (לדעתי).

***__-רקע-__***

איזו מצלמה יש לך ? התמונות ממש יפות.
תיתאכזב לשמוע שהשתמשתי ב FUJIFUN S5500

פשוט צילמתי ברזולוציה גבוהה מאוד ממרחק שהיה פוקוס מושלם ואז ערכתי את התמונה במחשב והגדלתי.

זה לא האוטו...זה הנהג (ראה החתימה של מוטי מיאטה)

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

אכן גם אני לא רואה זעמן שחור אבל לא נורא ...

והוא ממש לא ארסי אבל מאוד תוקפניים בגלל שזה נחש שחי בטבע.

דרך אגב תגובה לזה שמעליי, נחשי ארץ ישראל אסור לצוד/לגדל

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

אני, אישית, הייתי בורח כל עוד נפשי בי...

שיקח אפילו את האפניים אם מתחשק לו, רק שיתרחק ממני.:lol:

בפעם האחרונה שנתקלתי בנחש ממש קטן (אולי 20,30 ס"מ) לא יכלתי אפילו להתקרב אליו במרחק מטאטא כדי להרוג אותו,

אז פשוט העמסתי על הגב את המתקן ריסוס הגדול עם הצינור סטייל גרניק (מיכל גדול על הגב וצינור עם אקדח השפרצה ליד) ופשוט רדפתי אחריו תוך כדי שאני מטביע אותו בריסוס נגד נמלים :roll: .

הוא ברח, אבל כנראה מסתובב פסיכי בטבע בגלל הכימקלים הרבים ששתה. :wink:

• תוכן חדש...