Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרך גבעת חן (מעבר במנהרה מתחת לכביש 4 אל גבעת חן ומשם יציאה לאחוזה).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני כל בוקר שותף איתך לפקק,דרך שקצת מקלה עליי היא לפנות שמאלה לרמות השבים,לקחת ימינה ברחוב ישורון אח"כ ימינה ברחוב משה שרת ולעקוף מקטע רציני של הפקק,לפעמים כלכך פקוק שהפנייה שמאלה בהשתלבות חזרה לכביש הראשי בלתי אפשרית,אז אני ממשיך בכביש כורכר שנקרא "דרך הלימון" והוא מוציא אותי ממש על הצומת של מרכז שרונה אני חוזר קצת דרומה ובאותה צומת עמוסה פשוט עושה פרסה וממשיך צפונה ,תאמין לי חוסך זמן.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

תרכב באופניים.

מהמרכז עד לצומת רעננה זה 2.5 ק"מ => 10 דקות בדיוק.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

תודה על העצות,

נראה לי שאני אנסה את הרעיון של רז.

לאודי , אני לא גר בהוד השרון רק עובר שם בבקרים.

חמשת הק"מ האלה בשיא העומס יכולים לקחת יותר משעה...

פורסם

גרתי גם אני שנה באיזור וסבלתי מהפקקים כל בוקר. עכשיו עברתי וסובל מהפקקים במקום אחר:lol:.

כביש חדש, ממחלף אלישמע (סמוך לאיזר תעשיה כ"ס ושכונת גיל עמל בהוד השרון) לכיוון צומת רעננה אמור להפתח ממש בקרוב ולפתור לפחות באופן חלקי את בעיית הפקקים שם.

פורסם

באותו עניין, אני צריך להגיע מצומת קסם לצומת רעננה צפון (קמפוס האוניברסיטה הפתוחה) בבוקר אחד מימי ראשון הקרובים (צריך להיות שם לפני 10:00, מי לעזאזל מסוגל להבחן בשעות האלה).

למיטב הבנתי זה בערך הזמן הגרוע ביותר לנסוע בכיוון; מה פחות נורא בשעות האלה - לנסוע דרך מורשה או דרך הוד השרון (או אולי בכלל דרך כפ"ס)?

פורסם

דווקא השעה היא לא נוראית כשאתה כבר בסביבת רעננה ,לגבי נתיב בנסיעה הכל תלוי בנקודת היציאה שלך.

פרט אותה ואוכל לייעץ לך על נתיב ( כביש 4 או כביש 444 והוד השרון ).

פורסם

יוצא מראש העין.

אני נוסע יום יום בכביש 444 עד כפ"ס והכביש ריק לחלוטין בניגוד גמור למה שהולך בכביש 5 בסביבות 9 (אני מניח, לא מתקרב לשם בשעות האלה).

אני יודע שאפשר להגיע מכפ"ס לצומת רעננה צפון תוך נסיעה בעיר, אבל אין לי מושג אין נראת הדרך בשעות האלה.

פורסם

מהניסיון שלי העומסים הכבדים בכביש 5 הם בין ~ 7:40 ל ~ 8:45

לדעתי אם תרד מכיש 5 להוד השרון בסביבות 9:15+ אתה לא אמור לחוות עומסים כבדים.

לגבי נסיעה דרך כפר סבא אין לי מושג ולא ניסיתי אבל לפחות על המפה זה נראה כמו עיקוף,

אחד מהפתרונות שהוצעו פה יכול להתאים לך: לרדת מה 444 במחלף חורשים ולהכנס לכיוון צפון

הוד השרון תוך המנעות מהגעה לרחוב הראשי ( דרך רמתיים כביש 402 )

בימים הקרובים אני אנסה את הדרך הזו ואעדכן.

פורסם

אני יודע שאפשר להגיע מכפ"ס לצומת רעננה צפון תוך נסיעה בעיר, אבל אין לי מושג אין נראת הדרך בשעות האלה.

לי יש מושג, לצערי. מרחוב צ'רניכובסקי עד לרעננה צפון יש פקק קבוע כל בוקר, בערך 15-20 דקות. (קטע של קילומטר אחד, ללא פקק פחות מדקה). במהלך השנה האחרונה ניסיתי את כל האפשרויות לעקוף את הפקק הזה, לבסוף הגעתי למסקנה שלא ניתן, ועמידה בפקק היא הדרך המהירה ביותר להגיע.

• תוכן חדש...