Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה,

זה הרבה זמן שלא הייתי פה (קורסים, מילואים וכו'...) ועכשיו שחזרתי אני ממשיך בשיפוצי את המכוניות.

בעוד כחודש חודשיים אני כנראה אסע לגרמניה להביא את החלקים שמחכים לי במוסך של הספק הגרמני ולאחר מכן אכניס את הפיז'ו לפחחות וצבע, שיפוץ מנוע והרכבה.

חלק מהשינויים שהיא עברה היו לקבל פנים מעץ. ידית הילוכים והגה מעץ כבר יש לי. רציתי לדעת איפה ניתן להשיג, אם בכלל, רדיו ישן שהכפתורים שלו והפנל שלו עשויים מעץ.

כמו כן, אני זקוק לבלם יד מעץ, מצאתי משהו לא לטעמי, שהוא דמוי עץ משולב עם ניקל. אני מעדיף עץ אמיתי משולב עם זהב, זה יותר יתאים לאוטו הזה כמו שאני מדמיין אותו.

בנוסף, האם מישהו מכיר פסים דמויי עץ - כמו הפסים מניקל שנמצאים על הפורד שלי, אבל בצבע עץ (לידיות של הידים בדלתות)?

ודבר אחרון, לא נשאיר את הפורד מקופחת, בשבילה אני צריך רדיו ישן של תדיראן עם מסגרת וכפתורי ניקל.

לצערי יש לי תמונה רק של הרדיו מניקל הרצוי, אני חושב שהוא היה למכירה בעבר וכנראה כבר נמכר, לגבי הרדיו עץ, אין לי תמונות אבל אשמח לקבל כאלו למי שיש על מנת לקבל רעיון כללי, ולגבי בלם היד, מצ"ב תמונה של הבלם שלא אהבתי, אם במקום כסף היה זהב הייתי שוקל לקנות.

אשמח לקבל הכוונה והצעות למי שיש או יודע.

תודה,

שחר

Radio001.jpg

Radio002.jpg

b1_1.jpg

DSCN4067_resize.JPG

DSCN4608.JPG

DSCN4614.JPG

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

ידית בלם יד נראה לי דווקא כמו פרוייקט נגרות נחמד.

כל מה שצריך זה לפרק את הידית הקיימת, לקחת גוש עץ איכותי, לקדוח בו קדח שיתאים לידית (אחרי שמורידים ממנה את הפלסטיק המכוער) ולנסר\לגלף\לשייף את הצורה הרצויה.

תוכל גם לחרוץ בה חריץ ארוך ולהטביע בו פס מתכת בצבע זהב (או זהב אמיתי), להוסיף טבעת מאותה מתכת בקצה (שכל חרט יעשה לך בגרושים), ולצפות את כפתור המשבת.

מה שבטוח - יהיה לך ONE OF A KIND!

פורסם

אז ככה:

רדיו ניקל תדיראן ישן ככל הנראה השגתי, בסוף השבוע אני מקווה לקבל אותו.

לגבי פסי העץ, הכוונה היתה לפסים הדקים כמו הניקלים, הרוחב שלהם הוא חצי סנטימטר, למרות שהחברה הזו אכן נראת כמו רעיון מקורי ואולי עוד אעזר בה.

עדיין לא מצאתי רדיו מעץ ובלם יד, למרות שהרעיון של הנגרות די מצא חן בעיני...

אשמח לקבל עוד הצעות, בעיקר לגבי הרדיו.

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

• תוכן חדש...