Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במה זה יעזור אם בכל פינת רחוב יש קיוסק שמוכר אלכוהול לקטינים?

הבעייה הרבה יותר מורכבת ומי שחושב שהפתרון הזה יעזור לצמצם את האלימות ואת תאונות הדרכים אז אין לו מושג.

לפי דעתי צריך להעלות את גיל השתייה ל 21 ולאסור על שתיית אלכוהול בפרהסיה (הכוונה לרחוב). ז"א, שאסור לקנות אלכוהול בקיוסק ולשבת בחוץ ברחוב/ גן ציבורי ולהשתכר. את מי שנתפס משוטט שיכור או שותה ברחוב לשלוח למעצר ולהטיל עליו קנס. בנוסף, להטיל פיקוח הרבה יותר גדול ולהטיל קנסות גדולים על בעלי עסקים שמוכרים אלכוהול לקטינים.

אסף

פורסם

זה חוק שעובד יופי באירופה. באירלנד הבארים נסגרים ב 23:00 (אבל פתוחים מ-10 בבוקר).

כמה זה יעבוד בישראל? Time will tell

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

כן כן שמענו - חרא חוק, כמו באיראן, כמו אפגניסטאן, כמו ממלכת בבל.

זה ככה בכל מדינה באירופה.

לדעתי זה לא נכון לישם את זה בישראל כי פה אין בעית שתיה. יש בעיות של אלימות ותאונות דרכים בלי קשר לשתיה, והחוק לא יפתור אפילו באופן חלקי את הבעיות האלה.

אין לי שום בעיה עם זה שיסגרו את הפאבים בשעה 0200. אני שתיין והחוק לא פוגע בי. החוק כן פוגע בבעל הפאב.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם
במה זה יעזור אם בכל פינת רחוב יש קיוסק שמוכר אלכוהול לקטינים?

הבעייה הרבה יותר מורכבת ומי שחושב שהפתרון הזה יעזור לצמצם את האלימות ואת תאונות הדרכים אז אין לו מושג.

לפי דעתי צריך להעלות את גיל השתייה ל 21 ולאסור על שתיית אלכוהול בפרהסיה (הכוונה לרחוב). ז"א, שאסור לקנות אלכוהול בקיוסק ולשבת בחוץ ברחוב/ גן ציבורי ולהשתכר. את מי שנתפס משוטט שיכור או שותה ברחוב לשלוח למעצר ולהטיל עליו קנס. בנוסף, להטיל פיקוח הרבה יותר גדול ולהטיל קנסות גדולים על בעלי עסקים שמוכרים אלכוהול לקטינים.

אסף

כמו בארה"ב.
פורסם

דווקא בפאבים בודקים לאנשים תעודות זהות - הבעיה היא עם הקיוסקים שמוכרים לקטינים

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

החוק עובד מצויין באירופה וגם בחלק ממדינות בארה"ב אבל שכחו שאנו בישראל.

אם באירופה הפאב נסגר על פי חוק האנשים לא ממשיכים לשתות גם לא ברחוב ומי שכן עושה את זה במקומות סגורים. כי שם חוק זה חוק ופה חוק אומר שצריך למצוא קומבינה שתעקוף חוק זה וגם עד שמוצאים אחת אף אחד לא יקיים אותו (הכוונה לבליינים). ובכלל מה ימנע מאותו צעיר שיצא להיתפרע אם החברה מלקנות אלכוהול מבעוד מועד, ומכיוון שיעשה זאת בסופר הששכונתי יצא לו זול פי שניים שאומר פי שניים יותר אלכוהול, שיגרום לפי 2 יותר אלימות ופי 2 יותר תאונות. ואת כל זה הוא יעשה בחוץ ללא פיקוח כלשהו אפילו לא של המשטרה (שפעילה באזורי הבילוי) שתתקפל ב 2 בלילה ותלך הביתה לישון כי הרי יש חוק שהכל נסגר ב 2 ואין יותר בליינים מתפראים.

אבל כרגיל חברי הכנסת (הדואגים נורא לעם שלהם) מחוקקים חוק, ואיתו לעשות הרבה רוח.

כי הרי כאשר יבינו כולם שעוד פעם רימו ודפקו את הציבור הנורמלי אף אחד כבר לא יזכור מי עשה את זה ולמה, כי חיים אנו בריפובליקת בננות.

פורסם

ומה עם הבליינים ששותים בזהירות?

אסור לנו לבלות עד שעות הבוקר בפאב האהוב עלינו?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

עזבו שטויות ,לפי החוק גם אסור לפתוח בתשעה באב (ואם אני זוכר נכון גם בשבת).

יש איזה קנס סימלי שעדיין משתלם לפתוח .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

Re: הלם: ועדת השרים אישרה את הצעת החוק של ח"כ אברהם, הקובעת שברים ייסגרו ב-2 בלילה

עזבו שטויות ,לפי החוק גם אסור לפתוח בתשעה באב (ואם אני זוכר נכון גם בשבת).

יש איזה קנס סימלי שעדיין משתלם לפתוח .

• תוכן חדש...