Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה מה שעשיתי בשבת עם חברי הטוב אסף.

אסף כידוע לכם חובב אודי מושבע, נהג נפלא וחבר אמיתי !

תודה אסף על הRIDE הכה מעניין.

שנמצאים ביחד כל היום ובמהירויות(שונות מהאימפרזה..) אבל שלא יבישו אודי חדשות כפי שיראו בתמונות, היום הופך לכיף עצום.

01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

05.jpg

06.jpg

07.jpg

08.jpg

09.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

19.jpg

20.jpg

21.jpg

22.jpg

23.jpg

24.jpg

25.jpg

26.jpg

27.jpg

28.jpg

29.jpg

30.jpg

31.jpg

32.jpg

33.jpg

34.jpg

35.jpg

למי שמעוניין להצטרף לנסיעה של פעם מוזמן לשלוח ה"פ, תאמינו לי זה חוויה ובעיקר שנכנסים לסתיו.

פורסם

פשש אני רואה שגם אתה נהנתם

:-)

רכבים יפים

פעם הבא אפילו טיול גדול באיזור

אשמח להצטרף בתור צלם

ערן

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

פורסם

האודי 100 קופה תמיד עניינה אותי כיוון שהעיצוב שלה ממש מדהים,

רציתי לדעת אם היא היתה מיתחרה של הפורד קפרי ואם כן, מי נחשבה לטובה יותר ?

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

באותה תקופה היו הרבה מכוניות קופה בסגנון היפה הזה. אודי יותר כיוונה למלחמה מול BMW ומרצדס, כמו כן היו עוד קופה דומות כגון המוסטאנג, אסטון מרטין, אופל, פיאט וכו'.

לא הייתי קורה לזה ממש מתחרות, כל אחת והאופי שלה. ללא ספק זה היה אוטו מאוד מתקדם דאז.

שבוע מצוין, תודה על המחמאות.

פורסם
האודי 100 קופה תמיד עניינה אותי כיוון שהעיצוב שלה ממש מדהים,

רציתי לדעת אם היא היתה מיתחרה של הפורד קפרי ואם כן, מי נחשבה לטובה יותר ?

אופיר

קפרי? ממש לא...

ה100 קופה היתה מכונית GT, שייעודה היה שיוט אוטוסטרדות מהיר עם נינוחות של רכב גדול (יחסית)

ולכן היא לא פנתה למגזר של הקאפרי/מנטה/רנו 17/ ב.מ.וו 2002/אלפות וכו' (אשר מהן היא גדולה משמעותית..)

אותם מאושרים ששקלו (ויכלו) לרכוש אותה התלבטו בינה לבין פורד גרנדה קופה, אופל רקורד C או קומודור GS/E, מרצדס 250C, סדרת CS של ב.מ.וו וכו' אשר ניהנו ממימד גודל דומה - אך נזקקו למנועים גדולים וחזקים משמעותית ע"מ לגבור על ביצועי מנוע 1.9 (4 בוכנות, 115 כ"ס) אשר הניע את המכונית הקלה (יחסית) - מנוע אשר נזקק ל 9.9 שנ' במיאוץ ל100 קמ"ש, ו- 185 קמ"ש ריאלים (ומציאותיים גם לאחר 35 שנה - אריק בוודאי ישמח להדגים -ולהוכיח- אף מעבר לכך: אודי מתמיד פרסמו נתוני ביצועים פסימיים.....)

פורסם

אין כמו הודעה עם המון תמונות כדי להביע 1000 2000 מילים.

המכוניות ממש יפות.

בשמחה אצטרף לטיול נוסף בצפון אתכם ועם:

בכייף

יהודה

Picture 002_מוקטן.JPG

אחרי צבע_9.JPG

פורסם

תמונות יפות!,מכוניות יפות!!.

צריך לארגן טיול גדול!!

אני בפנים:-P ,ואני מאמין שגם דרור :-) .

עידן.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

יופי טופי!

זה פשוט לא להאמין כיצד טעם משתנה עם השנים וכיצד האלמנט ה"קלאסי" נותן פרספקטיבה שונה לחלוטין.

בשעתו כשה-100 קופה הופיעה,חשבתי שמדובר באוטו מכוער למדי עם מראה וביצועים סתמיים להחריד (גילוי נאות-גם אז הייתי פריק של איטלקיות ואנגליות והשאר התחילו מנקודת פתיחה נמוכה ובעייתית...)

והיום,החסרתי פעימה כשראיתי את שתי היפיפיות וה 100 קופה נראית אטרקטיבית ומיוחדת ביותר,משהו נחשק באמת. אם מישהו היה אומר לי לפני 30 שנה שזו תהיה הרגשתי לגביה הייתי צוחק לו בפנים...

זה נכון לגבי דגמים רבים נוספים,אבל כבר נאמר שבמקום בו עומדים בעלי תשובה לא יכולים לעמוד צדיקים גמורים..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

דניאל הA6 ליווה אותנו לאורך כביש 6 בכבוד רב, היה מוקסם ומלא חיוכים מהשיירה העליזה.

נשמח לעשות טיול כזה בקרוב עם כולכם. נשלח הודעה מסודרת על כך.לגבי החומוס היה מצוין. לא צילמתי את החומוס כי הידים היו עסוקות משהו..

אריק.

• תוכן חדש...