Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לרכישת רצפת פרקט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם!

בקרוב אני נכנס לדירה משלי(בשעה טובה)ואני מתכוון להרכיב רצפת פרקט(אריחים משתלבים)

גודל הסלון הוא 35 מ"ר וחדר השינה 15 מ"ר,התייעצתי עם מספר אנשים אשר "העמיסו" עליי אינפו' רבה.

הרצון שלי הוא לקנות את האריחים ולהרכיב לבד כולל הבידוד התחתון ותשומת לב למתן מרווח להתכווצות/התפשטות חומר בעקבות שינוי טמפ',הצרה היא שחדר השינה בעל צורה מוזרה,דבר שייגרור חיתוכים ומדידות רבות.

יש לי ידיים טובות אך אותם אנשים שהתייעצתי איתם ייעצו לי לקחת בעל מקצוע ורק מקצת האנשים אמרו לי שניתן לבצע העבודה בצורה עצמאית.

אני די מבולבל והייתי שמח אם מישהו שעבר עניין דומה יוכל לייעץ לי,כמו כן אשמח לקבל המלצות על החברות המובילות וסוגי הפרקט שאיכותם טובה ועמידותם היא לאורך שנים.טווח המחירים הוא לא ייאמן ואני רוצה למצוא שילוב בין מחיר הגיוני(70 ש"ח +-למ"ר)לבין איכות טובה.

בתודה לעוזרים!

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

מחיר רצפת פרקט איכותית הוא כ-100 דולר למ"ר (חומר + עבודה).

המחיר מתייחס לפרקט טבעי בעובי 17-19 מ"מ בהדבקה על ריצוף קיים.

הרצפה שאתה מתייחס אליה, אינה פרקט אלא "פרקט למינציה", ורוב החברות שמשווקות אותה במחירים שבין 70-100 ש"ח כבר כוללות את עלות ההתקנה במחיר הנ"ל.

שים לב שאם אינך מרצף את כל הבית, אלא רק חדרים / סלון יהיה עליך לבצע תפר / סף עם הגבהה בין הרצפה הקיימת לאזור שבו תשתמש בפרקט.

בדוק טוב היכן בדיוק יהיה הסף בכניסה לסלון,ובדוק לגבי קיצור / הגבהת הדלת בכניסה לחדר השינה.

בענין פנלים - הדבקת הפנל למינציה על פנל הריצוף בד"כ מכוערת. אם אתה רוצה מפגש אסטטי - עדיף לפרק את פנל הריצוף הקיים, לבצע תיקוני טיח וצבע לקיר ורק אח"כ להדביק את פנל הלמינציה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בדלת הכניסה של פלדלת יש "צוקל" תחתון בדלת שמחובר בניטים. (מעין סרגל תחתון בגובה 5-7 ס"מ).

ניתן לקדוח את הניטים, להעלות את ה"צוקל" התחתון לתוך מסילה שקיימת בדלת ולקבע אותו בגובה הרצוי עם ניטים חדשים.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

הרצפה שאתה מתייחס אליה, אינה פרקט אלא "פרקט למינציה", ורוב החברות שמשווקות אותה במחירים שבין 70-100 ש"ח כבר כוללות את עלות ההתקנה במחיר הנ"ל.

פרקט למינציה = MDF שעליו מודבקת הדפסה דמויית עץ. די רגיש למים וכו'. האם זו כוונתך ?

יש לך את כל כלי העבודה הדרושים ? JIG SAW, גרונג, מסור דיסק וכו' ?

פורסם

את כל הכלים לביצוע המטלה יש.

מברורים שעשיתי עלות התקנת האריחים תנוע סביב ה4500 ש"ח וזה סכום גבוה מאוד בשבילי,אך אם לא תהיה ברירה והעסק יהיה גדול עליי אני אשלם את הסכום,העיקר שלא יהיו התרוממויות מיותרות.

שמר,כאשר כתבתי פרקט התכוונתי לMDF

קראתי את כל האינפו' באתר "בית ונוי",מישהו מכיר אתר "שפץ ביתך" ובו דוגמאות להרכבה עצמית של דמוי פרקט?

פורסם

אתה נעול על פרקט ? כי לרצף אפשר גם בדברים אחרים (זולים יותר, יפים לא פחות - ולא רגישים למים).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מניסיון של למעלה מ- 10 שנים עם פרקט למינציה - כמו כל דבר קנה פרקט למינציה איכותי ואל תדאג לעניין המים. כל פרקט רגיש למים ולמינציה אף יותר. במשרד שבו אני עובד הפרקט למינציה נראה נפלא גם אחרי שנשפכו עליו מים, קפה ,תה ומה לא.

דאג שרמת הפרקט תהיה AC4 וקנה פרקט קליק בלבד ולא הדבקה.

פורסם
אם כבר דמוי פרקט - עדיף קרמיקה או גרניט פורצלן עם הדפס פרקט.
:shock::shock3::shock2:

ירחם השם.

אריחי קרמיקה או "גרניט פורצלן" בדמוי פרקט, או יריעות PVC כמו שהציע "VOLVO", זה כמו מדבקות NO FEAR ונאונים סגולים בפיאט אונו 94 1.0 עם ספויילר של ארונית מאיקאה.

האריחים הללו אולי עמידים למיים - אבל נראים כמו בדיחה גרועה.

אם יש לך מעט טעם וחוש אסטטי (בניגוד :drinking: לשמר ול-VOLVO) :roll: אל תתעסק עם זה.:nono:

אם אין לך אפשרות להתקין פרקט אמיתי, "פרקט למינציה" יתן מראה דומה מאוד, בעלות נמוכה בהרבה.

"פרקט למינציה" יחזיק מעמד בסלון או בחדר שינה, וישמור על מראהו כל עוד לא תהפוך אותו לרצפה של אקווריום.

אם תשמור על הוראות התחזוקה שלו, ולא תציף אותו במים - הוא לא יהרס.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

תודה על פניני החכמה חברים:lol:

המטרה הסופית היא לפתוח קיר קטן שנמצא מול הדלת(לא חלק משלד הבנין:wink:)ואז כל הסלון הוא פשוט יחידה מלבנית גדולה מאוד(35 מ"ר,בסטנדרטים שלי)אשר תהיה כולה מאריחי PVC,הרעיון של רז להסרת הפנלים קיבל תאוצה במהלך היום וגם הם כנראה יעופו מהחלון..

שמר,אריחי פורצלן גדולים הם יקרים יותר מאריחיPVC ולא נותנים תחושה נעימה כמוהם(לטעמי בכל אופן)

בנוסף אני רוכש LCD בגודל של 37 אינץ' אשר תהיה תלויה מהתיקרה,סלון קטן ו..זהו.

בלי פינות אוכל,תמונות,מנורות עומדות,ואזות,מזנון עם תמונות משפחתיות,שטיחים...כלום.

נ.ב-מערכת סראונד שקועה בקיר,שכחתי לציין.

את המידע הזה אני "תורם" כיוון שחשוב לי שתבינו את התמונה הכללית לאיך כל העסק יראה,הבית הולך להיות ממש ריק (MORE IS LESS)ולכן הרצפה תהיה ממש מרכז העניינים ואני לא רוצה לפספס ולהרוס את כל העיצוב עם רצפה מכוערת,גם אם זה אומר לשחרר סכום גדול יותר.

פורסם

צר לי להקפיץ את השירשור, אבל חשבתי אולי תעזרו לי גם אם כבר הנושא עלה.

אני רוצה להרכיב פרקט בחדר שלי (10 מ"ר), כמה יעלה לי בערך כל הסיפור?, חשוב להבין שאין לי מושג במחירים של זה וסוגי העיצים, אני רוצה פרקט אמיתי (לא הדבקה) זה הדבר היחיד שחשוב.

כמו כן אני בצבא מה שאומר שלא תיהיה איזה התעללות רצינית לפרקט.

אשמח לקבל פרטים על נושא ההדבקה שדיבתם עליו קודם לכן.

תודה מראש תמיר.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

את המידע הזה אני "תורם" כיוון שחשוב לי שתבינו את התמונה הכללית לאיך כל העסק יראה,הבית הולך להיות ממש ריק (MORE IS LESS)ולכן הרצפה תהיה ממש מרכז העניינים ואני לא רוצה לפספס ולהרוס את כל העיצוב עם רצפה מכוערת,גם אם זה אומר לשחרר סכום גדול יותר.

ברור ממש שאתה רושם שזה חשוב לך, לכן מומלץ מאוד, לדעתי, לקרוא את התשובה של רז שוב פעם ושוב פעם עד שתפנים.

:shock::shock3::shock2:

ירחם השם.

אריחי קרמיקה או "גרניט פורצלן" בדמוי פרקט, או יריעות PVC כמו שהציע "VOLVO", זה כמו מדבקות NO FEAR ונאונים סגולים בפיאט אונו 94 1.0 עם ספויילר של ארונית מאיקאה.

האריחים הללו אולי עמידים למיים - אבל נראים כמו בדיחה גרועה.

אם יש לך מעט טעם וחוש אסטטי (בניגוד :drinking: לשמר ול-VOLVO) :roll: אל תתעסק עם זה.:nono:

אם אין לך אפשרות להתקין פרקט אמיתי, "פרקט למינציה" יתן מראה דומה מאוד, בעלות נמוכה בהרבה.

"פרקט למינציה" יחזיק מעמד בסלון או בחדר שינה, וישמור על מראהו כל עוד לא תהפוך אותו לרצפה של אקווריום.

אם תשמור על הוראות התחזוקה שלו, ולא תציף אותו במים - הוא לא יהרס.

בהצלחה

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

• תוכן חדש...