Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל לשפשף את הסורג במברשת ברזל את הצבע המתקלף והחלודה ככל שניתן

לקנות צבע המרייט לערבב עם מעט מדלל וליישם עם מברשת...

בהצלחה...

מגאן קופה 16v 2000

פורסם

לשייף היטב , כדי שלא ישארו הבדלים בגובה המשטח , ולצבוע עם מברשת - ספריי לא יראה יפה במרבית המקרים .

לייבש היטב - לא לשכוח !

בהצלחה . :)

פורסם

אני הייתי משתמש בצבע לבן.. בהצלחה ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
קודם כל לשפשף את הסורג במברשת ברזל את הצבע המתקלף והחלודה ככל שניתן

לקנות צבע המרייט לערבב עם מעט מדלל וליישם עם מברשת...

בהצלחה...

מחזק את דבריו
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

יש לי ניסיון לא מוצלח עם צבע של חברת המרייט שצובעים ישר על חלודה, צבעתי פח ללא שום חלודה ולאחר ליטוש קל ומשום מה התוצאות לא ממש מוצלחות, פני השטח לא חלקים כלומר יש פסים של מברשת הצבע.

על האריזה של הצבע רשום שלא צריך לדלל אבל הצבע מאוד סמיך, האם לדלל אותו ? (קופסא חדשה).

איזה כייף לי :)

פורסם

אפשר לדלל מעט, עם מדלל ייעודי של המרייט.

הצבע מכיל סיליקון - ולכן אינו יוצא חלק לגמרי - אבל העמידות שלו עדיפה על כל צבע אחר.

פורסם

שמר שלום,

אכן עמידות של הצבע מצויינת, אבל כמו שציינת פני השטח המתקבלים לא ממש חלקים.

ניסיתי ללטש את הצבע מעט (בד שמיר עדין מאוד) בכדי לקבל פני שטח חלקים יותר בשכבה השניה, הצבע בקושי יורד !

איזה כייף לי :)

פורסם

יש להמרייט שני סוגי מרקם.

אחד דמוי מטאלי , שנותן מרקם גס למדי , ואחד רגיל - שיש לו פחות ברק, אבל גימור חלק יותר.

בדוק באיזה השתמשת.

פורסם

ניתן למנוע היווצרות חלודה ע"י שימוש בממיר חלודה כטיפול מונע(ניתן להשיג ברשת שז"ר)לפני הצביעה, ולצבוע אחר כך בכל צבע שתרצה.

אין לי ניסיון עם המרייט,HOWEVER.

בכל מקרה צריך לשייף היטב את הצבע הישן לפני הצביעה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
ולצבוע עם מברשת - ספריי לא יראה יפה במרבית המקרים .

לייבש היטב - לא לשכוח !

בהצלחה . :)

הכל תלוי איך צובעים. ספריי נותן תוצאות מעולות למי שיודע איך לצבוע ובמקרה הנ"ל תרסיס צבע יקצר את זמן העבודה בצורה משמעותית.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...