Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שהכינוס השבועי בקופי2גו הוא פשוט כפנינה בים המלוכלך בו אנו שוחים, אין עוררין.

זה שכל פעם שיש השקה חדשה, הרמה עולה וכך גם עולות הציפיות ובשטח ניכרות התוצאות, אים עוררין.

רציתי רק לדעת האם אני שונה בתחושותיי שלאחרונה המקום נהפך יותר לשוק של בעלי באסטות ניידות באים למכור ומסתובבים בין המכוניות, ילדים ומבוגרים עם אופניים - וכולם ממש לא רוצים לשרוט אף רכב אבל! אם יישרט- מי ישלם?

ועל בעלי המנועים המשודרגים שמרעישים עולמות בכוונה ולא מכבדים את המקום אין מה להרחיב את הדיבור.

ג'ו

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם

צודק ב100%!

אני לא בא כבר שבועיים בגלל זה. היתה תקופה שהעדפתי להגיע מחיפה לתל אביב כל יום שישי, אבל עכשיו אני מעדיף להגיע למפגש הצפוני, כי אין הרבה אנשים ש"מפריעים" לכינוסים.

אני בן 23, ועם כל הצעירים הפרועים שיש שם, שמתי לב שאף על פי שאני חבר מועדון, יש חברים שמבלבלים אותי עם ה"ערסים" שמגיעים כדי לעשות מהומה עם הרנו 5 טורבו/פיג'ו 205/לאנסר 92.

זה די הורס את החוויה.

פורסם

חברים יקרים

מפגשישי לי וללא מעט נחשב כפי שיוסי הגדיר זאת כפנינה בים מלוכלך, מה לעשות אנחנו מושכים תשומת לב מכל הסוגים, זה רק אומר שהצלחנו לחדור לתודעה, החשיפה מביאה אתה גם דברים לא טובים.

אז יש שתי אפשרויות לבנתיים, לא לבוא ולבטל את מפגשישי או לבוא בהמונינו ולמלא את המגרש "באנשים טובים"

טחנו את נושא מפגשישי, לעבור למקום אחר לא בא בחשבון וכדאי להפנים זאת, אלא אם כן נעבור למקום סגור בשליטתנו, עד אז תשארנה האפשרויות שציינתי לעייל.

אני עומדת בש"ג כמעט כל מפגשישי, אני וכמובן קובי דרור והאחרים לא רק שלא מצליחים ממש להנות ממפגשישי מלא אלא גם צריכים לסבול ויכוחים עם כל מיני "טיפוסים" שאפשר לכתוב ספר שלם על התירוצים שהם משמיעים, ועדיין אנחנו נמשיך לבוא.

המגרש לא בבעלותנו, ואין לנו כוונה למנוע פרנסה מבעליו, ולכן מי שמשלם נכנס.

הבאנו לשינוי שיש שומר כרגע עד 19:00, ושינוי נוסף מיום שישי הבא התעריף עולה ל20 ש"ח.

יוסי, והחבר שלא מזדהה בשם אנא בואו וכבדו בנוכחותכם אותנו

שבת נפלאה

אירית

פורסם

ג'ו ידידי,

הייתי רוצה להציע להסתכל על הענין באופן קצת שונה מזה העולה כאן מידי פעם בשרשורים שעוסקים בנושא.

לדעתי, הימצאותם של רוכלים באירועי יום שישי דווקא מעידה על הפופולריות והפרסום של האירוע.

הרי ברור שהם לא היו באים אם לא היה להם פוטנציאל של מכירות.

ואנחנו וודאי רוצים להיות פופלריים ומפורסמים, שהרי משם נישאב כח המועדון.

קחו למשל את האירוע של אתמול. כשנשאתי דברים שמתי לב שהיה המון קהל מולי. מובן שרב הקהל לא היו בעלי מכוניות אספנות, וזאת הצלחה אדירה. גם דעתי לא נוחה כל כך מהרעש והבלגן שיוצרים בעלי מכוניות שרירים, אבל כמי שמתענין ברכב ניראה לי שמכוניות שרירים הן בהחלט חלק בתחום. החבר'ה האלה יוסיפו לבא לכל מקום שנזוז אליו. לא בגלל שהם אנשים רעים, פשוט משום שהם לא מאורגנים כמונו ונח ומתאים להם להינות מהאירגון שלנו.

וזה לא נורא כל כך.

צריך אולי לחשוב אחרת ואול אפילו לנצל את הענין לטובתינו.

למשל...-רוכלים- רעיון לא רע, אולי פשוט נדבר עם הבן אדם שימכור כאוות נפשו, רק בצורה

שלא תסכן את כלי הרכב. למה לא??

מכוניות השרירים..אולי אפשר לשתף אותם בתצוגה, רק לדבר איתם שישמורו על כללים מוסכמים. אולי אפילו לצרף אותם למועדון.

לסיכום, אני ממליץ לאמץ עיקרון של גישה עקיפה ולהפוך עז למתוק.

אריה

טרקסיון אוונט 1955

ds 1972

פורסם

אני מניח שלא.

גם מכוניות שרירים הן מכוניות קלאסיות במלוא מובן המילה-הן בגיל והן בערכן האספני נטו.

הכוונה היא לאותן "משופרות" שמגיעות למפגשישי,בדרך כלל מאוחר יותר,לאחר שרוב הקלאסיות עוזבות אט אט,ואז את האמת זה לא ממש מפריע.

המגרש קטן וצפוף,ולא מאפשר הישתוללויות ונהיגה פרועה,ובשעות הערב המאוחרות אני לא רואה שום בעייה בכך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

היי ג'ו,

תחילה השבתי לך, ואז ראיתי שהודעתך שנגעה "בגזענות" מיותרת שונתה, תודה.

מחקתי את מה שכתבתי בנושא, ואענה לך להודעתך שלאחר השינוי - בגוף ההודעה.

זה שהכינוס השבועי בקופי2גו הוא פשוט כפנינה בים המלוכלך בו אנו שוחים, אין עוררין.

עד כאן הכל נראה לי בסדר.

זה שכל פעם שיש השקה חדשה, הרמה עולה וכך גם עולות הציפיות ובשטח ניכרות התוצאות, אים עוררין.

גם עד כאן הכל נראה לי בסדר.

רציתי רק לדעת האם אני שונה בתחושותיי שלאחרונה המקום נהפך יותר לשוק של בעלי באסטות ניידות באים למכור ומסתובבים בין המכוניות, ילדים ומבוגרים עם אופניים - וכולם ממש לא רוצים לשרוט אף רכב אבל! אם יישרט- מי ישלם?

תחושותיך נכונות. יש סכנה כזו, וזה גם קורה בפועל. אולם עליך לראות את הדברים גם מזוית ראיה נוספת:

ועד המועדון עושה דברים רבים וחשובים, דברים שגוזלים מחבריו זמן רב במשך השבוע.

"מישהו" כתב: "...שהכינוס השבועי בקופי2גו הוא פשוט כפנינה...הרמה עולה וכך גם עולות הציפיות ובשטח ניכרות התוצאות, אים עוררין..." דברים אלו אינם באים יש מאין.

"מישהו אחר" עובד קשה מאד בשביל לעשות ולארגן ולהוציא לפועל, ולהעלות את הרמה וכו'.

נכון, אין להם צורך להקדיש זמן במשך השבוע לעבודה, משפחה, חברים וכו'. אך עדיין ... :roll:

בנושא החיבלול (ובהחלט, גם לצערי הרב) לא ניתנו תשובות לעת עתה על ידי הועד,

אך אין טעם לבוא בטענות על כך. צריך להבין שזה המצב, ואז קיימות כמה אפשרויות:

• לא לבוא עם רכב,
  • לבוא עם רכב ולעמוד על ידו ולשמור עליו,
  • להביא חבלול פרטי (4 עמודי ניקל יפים כמו בבנק עם חבל ביניהם), ולהציב סביב הרכב. אגב, לאחר שאצבע את רכבי אני מתכוון לעשות זאת.
  • לשלם דמי חבר של 100 ש"ח לחודש ולקבל חיבלול ודברים נוספים.

ועל בעלי המנועים המשודרגים שמרעישים עולמות בכוונה ולא מכבדים את המקום אין מה להרחיב את הדיבור.

אז בוא ניתן להם את הכבוד המגיע להם ונשתוק.

ג'ו

שמע. זו הפעם האין סופית שעולים שירשורים כאלו בפורום.

שבת בבוקר, גרמת לנו להתעורר, ותודה על כך.

אך מה בעצם ברצונך לאמר? הכל כבר נאמר, נטחן עד דק, ודשנו בו עד עייפות.

יש כמה פריירים שעושים את העבודה השחורה.

כשהם מנסים לשנות דברים, ומודיעים המון זמן מראש על אסיפה של חברי המועדון,

ומתריאים על כך שוב ושוב בפורום ובמיילים, עדיין כמעט אף אחד לא מגיע לאסיפה

מהמאות הרבות מאד של החברים. ולבסוף עוד באים אליהם בטענות ... :-o

ייתכן ואין לך מושג כמה זמן, טלפונים, תיאומים, פרסומים, ישיבות, חתימות, ויכוחים,

מתח ועצבים, וכו', נדרשים בכדי לארגן אפילו פעילות פשוטה יחסית שלא לדבר על השקה,

טיול/תצוגה גדולים וכד'.

נראה לך שזו חכמה לבוא בטענות בפורום תחת שם אנונימי כלשהו במקום להרשם למועדון

ולבוא להצביע ולהשפיע?

תאמין לי שגם לי יש טענות פה ושם בנושאים כאלו ואחרים. אך צריך להסתכל על כל התמונה,

לראות את המצב כולו על כל מרכיביו, ולנסות בעולמנו זה להסתכל על רבע הכוס המלאה ולא להיפך.

אז שתהיה לנו שבת בכייף,

אני הולך לנקות את האוטו מהגשם שירד עליו אתמול ולעשות טיול קטן.

שבת שלום - אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
7gy3.jpg

זאת מכונית שרירים..

אלה סוג הרכבים שעושים לך רעש?

כן!! כן!! די!! תמשיך!!!:twisted::-):-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

חן חן לכל העונים!

מן הסתם, וזה היופי שבנו, שלכל אחד יש את התחושות וההבנות שלו וטוב שיש היכן לכתוב.

לא הבנתי בדיוק מה משמעות ה"אדומה"? אני לא שור ולא מנגל ואין צורך לנפנף לי ברכב שכזה מול העיניים.

מהמר שאתה בעל האדומה לא יודע שכשאתה עוד ינקת, אני כבר הרחתי אדי דלק מהפיירבירד 74 הצהובה שלי (וזה היה בשנת 1979 ותוכל לשאול את מר טרקסיון אוונט אם זה נכון) אז התמונה אמנם יפה ולא פגעה במטרה הנכונה. אם תרצה, אשמח לשלוח לך תמונה של הצהובה.

למר נוף, תודות על הערות והארות.

אז כך, כדי שלא להינתק מכם - אמשיך לבוא עם הנוכחית.

על מנת שלא תהא לי עגמת נפש- אשמור את המשופצת הרחק. ההפסד של הקהל.

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם

אתמול אמר לי מישהו, אחד הנוכחים בכניסה לחנייה מבלי שראיתי מי זה, כשנכנסתי למפגש וחיפשתי חנייה "תכנס בניוטרל, המכוניות שלכם עושות רעש שמפריע". ובכן, ההערה שלו הפריעה לי.

עם כל הכבוד, יש סוגי מכוניות שונות במועדון החמש ובתוכן, מכוניות שרירים, אמריקאיות עם מנועים בנפחים לא הגיוניים ואנחנו אוהבים את זה, בעיה שלנו...

כשחניתי ולידי, חנתה פונטיאק טראנס-אם 79, נתנו כמה לחיצות קטנות על הגז במקום, בניוטרל וללא תנועה כמובן, כמו שקורה בכל מפגש מכוניות בכל העולם, כשמגיעות מכוניות עם מנועים גדולים. מיד "זינק" עליי מישהו מהמפגש, אם זה היה אותו אדם שהעיר את ההערה הקודמת או לא ואמר לי שאנחנו שעושים רעש (כאמור, 3-4 לחיצות על הדוושה בניוטרל, עם שתי מכוניות קלאסיות עם מנועי V8 ) הם אלו שגורמים לו לא לרצות לבוא לכאן.

שאלתי אותו שאלה, שתשובתה לא הפתיעה אותי... "תן לי לנחש" אמרתי, "יש לך מכונית אספנות אירופאית, קטנה ושקטה, נכון?", "כן, אז מה, אמר, גם אני יכול לעשות רעש אם אני רוצה". ובכן, אין לי שום נקיפות מצפון על-כך שהאמריקאית שלי ושל חבר שלי שהגיע איתי (שילם כניסה שכן אינו חבר מועדון), אמרו שלום ליתר המכוניות במפגש המועדון עם נהימת מנוע V8.

זה מפגש חברים, מפגש מכוניות קלאסיות ולכל קבוצת מכוניות יש את המאפיינים שלהן, אלו המאפיינים שלנו. זה לא הופך אותנו ל"ילדים רעים" או למפריעים, אנחנו אספנים בדיוק כמו היתר, עם אחד מהסוגים השונים של המכוניות הקלאסיות.

כשאני אכנס למפגש בפעם הבאה, אני לא מתכוון להגיע עם מנוע כבוי ולדחוף את האוטו כדי שלא יפריע לאף אחד. אמנם, כמו תמיד ב-8 השנים האחרונות שאיתן אני מגיע למפגש מועדון החמש עם מכונית אמריקאית (מתוך כ-10 שנים בהן אני חבר מועדון), אני לא אפרפר ואשתולל ומעולם לא עשיתי זאת בשטח החנייה התחום (מחוץ לחניית המפגש ובדרך הבייתה, אני אדון לעצמי ואחראי למעשיי), אם רגע לפני שאכבה את המנוע, אזכור לומר שלום בדרכי שלי ובדרכה של מפלצת ה-V8 שלי.

אני גם חבר במועדון Fuel Slut מיום הקמתו (ומיום הקמת כל מועדוני האמריקאיות שקדמו לו), שם, הטקס הוא לא רק ללחוץ בניוטרל ולהגיד שלום עם צליל מנוע, אלא גם ליצור מיסוך עשן.... אך כאמור, כל מועדון והאופי שלו ואני כמובן, אמשיך לשמור על האופי של מפגשי מועדון החמש ולפרפר רק במועדונים בהם זה מותר ;-)

אולי יש צורך לסדר את החניה כך שמכוניות אמריקאיות רועשות יהיו באיזור משלהן ולא "יפריעו" לאלו שצליל ניגון מנוע לא ערב לאזנם? אולי, אך בינתיים במתכונת הקיימת, טוב נו, הבנתם כבר את הרעיון...

ליאור ברוך.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
אתמול אמר לי מישהו, אחד הנוכחים בכניסה לחנייה מבלי שראיתי מי זה, כשנכנסתי למפגש וחיפשתי חנייה "תכנס בניוטרל, המכוניות שלכם עושות רעש שמפריע". ובכן, ההערה שלו הפריעה לי.
הי ליאור,

ראשית, למיטב ידיעתי, לאחד האנשים שהעירו לך יש דווקא מכונית אמריקאית עם מנוע V8 עצבני למדי (400 כ"ס להערכתי), אבל הוא עדיין נגד הפימפומים האלו.

מצטער, אבל לחיצה על הגאז שעושה רעש עד לב השמיים היא סוג של "שלום" קצת מוחצן וקצת בוטה מידי לטעמי. מין "שופוני" שלא ברורה לי המטרה שלו, במיוחד כאשר מחוץ למגרש שומעים חברה שמלווים את הרעש הזה בשיוף צמיגים על האספלט (ולא מדובר בהכרח באמריקאיות). לעניות דעתי רוב הציבור רואה בכך משהו שחורג מהאווירה הרגועה והתרבותית שלדעתי צריכה ללוות את המפגשים שלנו. יש מספיק מועדונים שאוהבים את הגישה של "יאללה בלגן" - זכותם, אבל אני לא בטוח שזה מה שרוב חברי מועדון החמש מחפשים. מעבר לזה, איש באמונתו יחיה, רק שיהיה ברגוע...

שבוע טוב,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

ליאור

ושוב זו דעתי האישית, אני לא מתנגדת למאפיינים של רכבי השרירים , נהפוכו, כל זמן שזה לא מפריע את מהלך ההשקה למשל, הבעיה, שכאשר נותנים חירות לקבוצה מסויימת, איך בדיוק נצטייר כאשר אנו שוללים זאת מקבוצה אחרת (משופרים) למשל?

אירית

פורסם
ליאור

ושוב זו דעתי האישית, אני לא מתנגדת למאפיינים של רכבי השרירים , נהפוכו, כל זמן שזה לא מפריע את מהלך ההשקה למשל, הבעיה, שכאשר נותנים חירות לקבוצה מסויימת, איך בדיוק נצטייר כאשר אנו שוללים זאת מקבוצה אחרת (משופרים) למשל?

אירית

ה"גזייה" הייתה 20 דקות לפני ההשקה, חלילה דבר כזה לא יעשה במהלך טקס/השקה/נאום או כל דבר שיפריע למהלך של המועדון.

הי ליאור,

ראשית, למיטב ידיעתי, לאחד האנשים שהעירו לך יש דווקא מכונית אמריקאית עם מנוע V8 עצבני למדי (400 כ"ס להערכתי), אבל הוא עדיין נגד הפימפומים האלו.

קובי

זה שהעיר לי היה בעליה של פורד קאפרי.

תרבות היא עניין יחסי, מקומי, סוציולוגי ועוד. המועדון שלנו מהווה ערב רב של אנשים ותרבויות ומנסה לאחדם תחת "קורת גג" אחת. אני קורא לחברי מועדון שביקרו במפגשי רכב בעולם (לאו דווקא בארה"ב) וראו שם גם מכוניות אמריקאיות, לספר אם מה שעשיתי היה חריג, ברמת מפגש מועדון (כאמור, לא נסיעה פרועה, אלא השמעת מנוע ה-V8 במספר לחיצות גז בניוטרל). אם מועדון החמש יחליט החלטה שפעולות כגון השמעת מנוע המכונית במפגש מכוניות הינו צעד לא תרבותי, אאלץ לשאול שאלה פשוטה, מהי תרבות מוטורית?

.... מעבר לזה, איש באמונתו יחיה, רק שיהיה ברגוע...

אמן!

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...