Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרקסיון 1955 - תמונות מהשקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגלריה של מועדון החמש http://www.5club.org.il/photogallery/

אין בה הרבה תמונות של השקות, אירועים, תערוכות וכו'. עוד זמן מה נשמע שהאתר לא מעודכן.. ולמה?.. שוב ושוב, אנו מבקשים בכל לשון של בקשה, תמונות של אירועי המועדון, יש להעלות לאתר המועדון ולא לפורום. בפורום תוכלו לפרסם לינק לגלרייה, עם הופעת התמונות בגלרייה.

ההודעה החגיגית על אירוע זה או אחר בפורום, תבלע עם הזמן מאחורי עשרות הודעות אחרות וזאת עובדה. אנשים חדשים לא יחפרו בהיסטוריה ויראו את התמונות. בגלריית המועדון, כלי-הרכב יופיעו, תמיד.

לתשומת לבכם... זו בערך הפעם ה-10 שאנו מבקשים את אותו הדבר, אך תמונות מכל האירועים האחרונים, עולות בפורום אך לא מועלות על-ידכם לאתר...

בברכת שבת שלום,

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

תודה לכולם,

לקובי, מתניה, אירית, נחום ולכל חברי המועדון שכיבדו אותי בנוכחותם.

נהניתי מאד, התרגשתי, נהניתי להתרגש.

ויותר מכל- הפרויקט הזה ארך לא מעט זמן ובמהלכו למדתי הרבה דברים חדשים שמעולם לא עשיתי קודם. את כל העבודה עשיתי לבד עם אבי במוסך שבביתו.

ומעבר לעבודות המכונאות למדתי גם להרכיב שמשות, להחליף ציריות, לבטל חפש בגלגלים

ועוד הרבה הרבה.

שיפוץ כזה הוא מעין הרפתקאה, כל בורג שלא נחלץ הופך להיות ענין. כל חלק שלא ניתן להשיג

הוא "אישו".

לא יודע מה איתכם, אני בכל הענין הזה של האספנות נהנה הכי הרבה מהשיפוץ עצמו.

ו...הפרויקט הבא כבר באפק......כמובן, סיטרואן אלא מה??

אריה

טרקסיון אוונט55

ds72

בקרוב הsm

פורסם

יואל, חיים התמונות נהדרות, לא חבל שידהו להם ???

לא ברור לי מדוע צריך להזכיר לכם או יותר נכון להתחנן על הברכיים, להעלות את התמונות הללו לאתר המועדון?

הרי השירשור הזה מתיי שהוא יעלם יחד עם התיעוד, אני מבקשת להעלות אותם לאתר, אנחנו פה להדריך אותכם בתהליך.

זה הרי מגוחך שאירועים לא מתועדים באתר המועדון, הנייד שלי 054-7702915 לכל מי שמתקשה להעלות זאת לאתר.

אחראי גלריה, אני מצפה שתכנס לתמונה

עצבנתם אותי, וזה ממש לא מומלץ,

אם לא תעלנה תמונות לאתר, אדאג שכל תמונה בפורום תמחק, מי שמכיר אותי יודע שאני מסוגלת

אירית

פורסם

אירית,

יש לי איזה 10 תמונות.

ניסיתי להעלות לאתר ולא הולך.

אני מצלם ברזולוצייה גבוהה.

אם יש אחראי, אשלח לו למייל(צריך הרבה זיכרון בתיבה)

יוסי

החבר של אריה

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם
אירית,

יש לי איזה 10 תמונות.

ניסיתי להעלות לאתר ולא הולך.

אני מצלם ברזולוצייה גבוהה.

אם יש אחראי, אשלח לו למייל(צריך הרבה זיכרון בתיבה)

יוסי

החבר של אריה

היי,

כמו כל אתר אחר, גם למועדון החמש יש גודל מוגבל להעלאת תמונות, זאת בכדי שהתמונה המועלית לא תתפוס מסך וחצי... גודל מקובל להעלאה הינו 800X600. ישנן אינסוף תוכנות (לרבות מובנות בווינדווז) אשר באמצעותן ניתן להקטין את התמונה לגודל הרצוי.

באמצעות אופציית החיפוש בפורום זה, תוכלו למצוא קישורים והמלצות על תוכנות שונות, לאלו אשר אין ברשותם אחת.

בתודה מראש,

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אחרי הנאום של קובי בו תיאר כיצד טרקסיון משטרה רודפת אחר טרקסיון גנגסטרים התקשיתי לישון בלילה.

בחלומי אני מבוהל שועט ברחובות פריס עם הדה שבו ומאחורי באקדחים שלופים בטרקסיון בוהקת בצבע פנינה, ליאור ואירית מאיימים להשיג אותי.

הם כמעט מגיעים (בכל זאת 602 סמ"ק הסיכוי שלי להמלט היה רק למצוא סמטה צרה), הם כבר לצידי, כל כך קרובים שאני מבחין בבירור ורואה בעינהם מבט חמור ועצבני, הם מכוונים ו...

אני מתעורר בבהלה

וניגש להעלות תמונות לגלריה של מועדון החמש :wink:

http://www.5club.org.il/photogallery/cat_club.asp?iCat=70

(אגב את השתיים הראשונות העליתי בטעות למכוניות חברי המועדון, בעל כוחות מחיקה אנא מחק)

intro.jpg

פורסם

יואל

אתה לא מפסיק להפתיע אותי, אל תפסיק:wink:

אירית

• תוכן חדש...