Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם, יש לי מערכת ביתית בסגנון "קומבינה"

כל מיני רמקולים שמגיעים אליי מכל כיוון, 2 מקדימה, 2 מאחורה ועוד אחד ענקי (שוקל לפחות 20 קילו) שאני כעת מעוניין לחבר כסנטר.

רק בעיה אחת - המערכת היא אמנם חזקה, אך פרימיטיבית. כלומר, יש לי יציאת שמאל וימין....וזהו!

מה שאני מעוניין לעשות זה לחבר את הרמקול המרכזי כמונו, כלומר לחבר אותו גם לשמאל וגם לימין - האם זה אפשרי? כיצד עושים זאת בלי לשרוף שום דבר?

אודה על כל עזרה!!

מצורף סרטוט*

system.JPG

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תשמע... עד עכשיו זה היה מאד מגעיל.. הוא היה מחובר כצד שמאל, אבל עשיתי לו קונטרה דיי יפה בצד ימין ככה שזה נתן סאונד יפה בשילוב.

(ערבי לגמרי אני יודע)

עכשיו כשהשגתי רמקול אחר אני רוצה להעביר אותו לאמצע, המערכת תסחוב... המערכת הזאת תסחוב גם אם יחברו אליה 4 כאלה!

אור213

לדעתי זה ינגן רק את הצד שממנו מגיע הפלוס במצב כזה.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אתה רוצה לקצר את LEFT וRIGHT בזמן שהם מנגנים ב4 רמקולים כסטריאו???

אתה גם רוצה שני רמקולים לכל צד וגם רמקול אחד שיקצר בינהם?!?!?

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

פורסם
אני פעם עשיתי כזה דבר

לקחתי פלוס משמאל מינוס מימין וחיברתי לרמקול אחד , עבד בלי בעיות .

בטח שעבד מצויין! המינוס משותף, ובעצם שמעת רק את צד שמאל. :screwy:

פורסם
בטח שעבד מצויין! המינוס משותף, ובעצם שמעת רק את צד שמאל. :screwy:

לא נורא :wink:

זה היה כשהייתי יותר צעיר ב5 או 6 שנים היה מותר לי לא לדעת דברים כאלה .

ים long time no

פורסם

ארז. אני רוצה לשמוע 4 רמקולים כסטריאו כמו שאני שומע ברגעים אלו ממש. יש לי 2 רמקולים על כל יציאה.

ואני רוצה את ה5 כמונו באמצע. זאת השאלה!

האם ניתן לעשות את זה או לא?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
ארז. אני רוצה לשמוע 4 רמקולים כסטריאו כמו שאני שומע ברגעים אלו ממש. יש לי 2 רמקולים על כל יציאה.

ואני רוצה את ה5 כמונו באמצע. זאת השאלה!

האם ניתן לעשות את זה או לא?

לא... 'צטערת

תמצא לך עוד מגבר ישן ותשתמש בו, אל תחבר את הרמקול החמישי לאחד הצדדים כי אז כבר יהיו לך 3 רמקולים על צד אחד וההתנגדות תהיה ממש נמוכה ותשרוף את אמא של המגבר.

פורסם

הממ... אוקיי.

יש לי עוד מערכת ישנה (סטריאו ב50 שקל) בבית. במידה והיא לא תשרף ברגע שאני אחבר אליה את הרמקול, כיצד ניתן יהיה לחבר אליה את הרמקול במונו?

לקצר את הפלוסים של שתי הצדדים?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
הממ... אוקיי.

יש לי עוד מערכת ישנה (סטריאו ב50 שקל) בבית. במידה והיא לא תשרף ברגע שאני אחבר אליה את הרמקול, כיצד ניתן יהיה לחבר אליה את הרמקול במונו?

לקצר את הפלוסים של שתי הצדדים?

לא ניסיתי במערכת ביתית, אבל במגברים מקצועיים פשוט הייתי בוחר BRIDGE ומכפיל את הכח, לא ניסיתי לעשות את זה במגבר שלא יועד לזה מלכתחילה.

תנסה, מה יכול להיות...הבעיה היא שהמגבר ימשיך לשדר שני דברים שונים לכל ערוץ, בגלל זה אני לא יודע איך זה יילך. במגבר שמיועד לעבוד BRIDGE הוא פשוט מפסיק לשדר סטריאו ומוציא מונו, במגבר שלך אין אפשרות לבטל את הסטריאו.

פורסם

על החיים ועל הרמקול

עריכה- מה שקרה הוא שחיברתי את הרמקול ליציאת האוזניות של המערכת (זה הקבלים והיציאות שהיו לי בזמין. - התוצאה מוזרה, היציאה השמאלית השטלתה כאשר חיברתי גם את השמאל וגם את הימין של יציאת האוזניות לרמקול!

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

5 רמקולים כאשר 4 בסטריאו (2 שמאל ו2 ימין) ועוד אחד "סנטר" - כלומר מונו.

מנסיון אצל חבר זה נשמע לא רע!

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
על החיים ועל הרמקול

עריכה- מה שקרה הוא שחיברתי את הרמקול ליציאת האוזניות של המערכת (זה הקבלים והיציאות שהיו לי בזמין. - התוצאה מוזרה, היציאה השמאלית השטלתה כאשר חיברתי גם את השמאל וגם את הימין של יציאת האוזניות לרמקול!

תקשיב, יציאה של אוזניות מותאמת לבערך 30 אוהם, הרמקול שלך נע בין 4 ל8 אוהם, אם אתה מחפש בכח לשרוף דברים, קח מצת ובנזין.

מה שאתה רוצה לא יכול לעבוד.

בטח ובטח לא להשמע טוב.

• תוכן חדש...