Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מע"מ 36 שקל על שלושה ספרים??? WTF?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה שלי ואני הזמנו שלושה ספרים דרך אמזון...

והם הגיעו עם חיוב של מע"מ על 36 שקל! (WTF??)

עכשיו שיהיה ברור, זה 3 ספרים מסכנים, שעלותם הכוללת הגיעה ל53 דולר (כולל טיפול ומשלוח). (כ230 ש"ח)

יש למישהו מושג ירוק למה מחייבים כל כך הרבה? ובכלל למה מחייבים?

הרי בד"כ במשלוחים מחו"ל מקסימום מחייבים מכס וגם זה נותנים בד"כ רק על חבילות גדולות באמת, או על משהו יקר בטירוף שעולים עליו... אבל פה זה לא עונה על אף אחד מהקריטריונים... ומנסיון עבר של הזמנות ספרים, לא חייבו את חברה שלי בכלום אף פעם, למעט פעם אחת שהיא הזמינה איזה 6 ספרים (כמות כפולה). ואז נתנו לה מכס של איזה 20 שקל...

למישהו יש מושג איך עובד כל העניין הזה עם ההזמנות והחיובים?

או אולי קישור ישיר באתר המכ"ס/עירייה/גביה - שעוסק בנושא ספרים?

תודה מראש לעוזרים

בברכה!

יונתן.

פורסם

חבילות מחו"ל שערכן כולל דמי המשלוח הוא 50$ או פחות אינן מחוייבות במסים כלשהם. חבילה שערכה מעל 50$ מחוייבת במסים על פי תכולתה (מע"מ ומס קנייה). במקרה של ספרים המס הוא מע"מ בשיעור 15.5% בלבד.

• תוכן חדש...