Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"המופע המוטורי" - שידור ראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התכנית תקרא "המופע המוטורי" והיא תשודר אחת לשבוע בערוץ 5+ (ערוץ בהזמנה גם בכבלים וגם בלויין), כאשר יהיו שידורים חוזרים במשך השבוע בערוץ 5.

התכנית הראשונה שתצולם היום ה- 18.10 תשודר ב30 באוקטובר בשעה 21:30 בערוץ 5 + לגבי שעות שידור השידור החוזר ידווח בהמשך

בהצלחה ליוצרי התכנית

אירית

פורסם

כל הכבוד לאירית, ניצן פרימור, אבי גרוסברג ויורם מקורבר שייצגו את המועדון בצילומים!!

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

צריך להתחיל ממשהו ולשאוף להתרומם, התכנית בסדר וחוץ מזה הכוונה שהיא לבסוף תגיע לערוץ 2, אני מניחה שזה תמריץ מספיק טוב לצבור רייטינג, הצוות עצמו על פניו נראה נהנה מאד ואם אוהבים משהו בדרך כלל גם משקיעים, אף אחד מהם לא מנסה להשווות זאת לטופ גיר אבל זה טבעי שיהיו לא מעט שינסו וכמובן זה יהייה תירוץ מספיק טוב להגיד שזה נכשל.

על אף שזה קצת "מבאס" לשבת באולפן ולחזות במליון "טייקים" עדיין אני ממליצה להגיע לאולפנים לצילומים

והתאריך הקרוב הוא ב- 31/10 תצולמנה 3 תוכניות, עדיין אין שעות מדוייקות , על כך אודיע בהמשך

לתיאום השתתפות נא שלחו דוא"ל ל [email protected]

והכי חשוב - הביאו סוודרים הטמפ' שואפת ל0

אירית

פורסם

אירית את האמת לא היו הרבה תייקים, טוב בפרק הראשון הוא הלך חלק מאוד למעט הפתיח שהיה תיק שני.

אומנם בפרק השני היה מעט יותר אך לא ממש בהפרזה..

זה הלך יחסית מאוד זריז וכו'.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

זוכרים את גלגלים??? (יש לי פרק שבו בוחנים את הטיפו ספורט. ואת הטומקר ועוד כמה דברים...) אני חושב שזו היתה אחלה תכנית. חבל שירדה. היו עוד כמה בדרך שלא הצליחו אני מקוה שזו כן...

מחכה ליראות את התכנית הראשונה- משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

גלגלים זאת התוכנית עם ג'ו קריידן?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...