Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשתף את החברים בדילמה שיש לי כבר כחודש....

גיסי החמוד הציע לי לקחת ממנו אולדסמוביל קאטלס שנת 84 שסך הכל במצב טוב.

ארבע צמיגים קצת דלק בקרבורטור (תזכרו שאמרתי קרבורטור כי זה חשוב להמשך) והיא מניעה ונוסעת.

מבחינת עלויות, אצטרך לשלם כ3000 ש"ח על 2 טסטים שלא שולמו ועוד איזה 3000 ש"ח לחבר שהחליף/שיפץ לה גיר לפני כשנה...

בדקתי באי ביי ויש שם חלקים זמינים ובשפע (שלא נדע)

הרכב מפנק כמו שאמריקאיות של פעם היו מפנקות...

אבל:

הרכב הזה אוכל מלא דלק, שכיידוע לכם עולה יקר במחוזותיינו.

1:6 יעלה לי בעוד כ- 500 ש"ח דלק רק לנסיעות לעבודה.

ניסיתי לבדוק אופצייה של המרה לגאז אבל זוכרים את הקרבורטור? אז מסתבר שהוא מכשול בדרך לנסיעה זולה ובריאה יותר לסביבה. עפ"י חוק בארץ לא ניתן להמיר רכבים כאלו לגז...:cry:

חוץ מזה, יעברו עוד 7 שנים עד שיהפוך לאספנות....

ואני צריך אותו כרכב ליום יום....מה שיעלה לי בטסטים וביטוח רגילים...

מה אתם אומרים? ללכת לפי האמוציות ולקחת אותה? או לחשוב כלכלית ולשכוח מהסיפור הזה שיעלה לי עוד כסף שאין לי???

אוף!!!

מישהו יודע אילו מספרים יעלו בהגרלה הבאה בלוטו?

1972 Fiat Spider 124

אז מה אם עולה לי מלאן ת'לאפים לשפץ אותה? אתם לא הייתם זורקים ילד שלכם כי הוא חולה נכון?.....

פורסם

ערב טוב.

אם אתה יודע היום שלא יהיה לך כסף עבורו מחר, אל תקנה אותו מחרתיים.

בסופו של דבר הרכב יהיה ללא שימוש, וכיסך יהיה מרוקן...

בברכה - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

שלום,בתור אחד שהחזיק בשני רכבים כאלו שיש בהם ים של פינוק ואין סוף של אמינות אבל הדלק אחחחחחח הדלק.

GMC SAFARI 4.3 1989

CHEVROLET CORSICA 1995 2.2

לשעבר בעליה של פונטיאק לה מנס 1974 5.7 שנמכרה בצער עקב קניית דירה.

פורסם

טוב, יסלחו לי כל שוחרי המקוריות - מה לגבי הסבה להזרקת TBI או השתלת מנוע מוזרק מפירוק?

האם אז הסבה לגז תהיה חוקית?

פורסם

אצטרך לשלם כ3000 ש"ח על 2 טסטים שלא שולמו

לפני הכל , בדוק שהרכב לא צריך לעבור בדיקת מעבדה מוסמכת. הרי מדובר ברכב מיושן, שפיספס שני טסטים.

פורסם

אין לך כסף אל תקנה !

עם כל הכבוד האם זה יכול לעבור לגפ"מ או לא והאם זה יכול לעבור טסט או לא אתה במצב אחר.

ההשקעה הראשונית + העלויות החודשיות זה יתר ממה שיש לך !

אז או שתעבוד יותר כדי לפרנס את הרכב או שתלך על משהו יותר פשוט וקונווציונלי.

ברור לי ההרגשה של "לפספס פינוק", אבל זה אותה תחושת הפספוס שעוברת על בחורה מול חלון ראווה עם נעליים שעולות 2,000 ש"ח (בלי להעליב, זה לא כל הבחורות, רק הרוב)

בברכת שבוע טוב

פורסם

לא הבנתי, מה בעיה עם הקרבורטור מבחינת הגז? כלומר, היו גם בעבר מלא רכבים, שנסעו על הגז, והיו עם קרבורטור?

וסליחה על השאלה המפגרת: איפה כתוב בטסט, שלאוטו יש/אין קרבורטור וממיר קטליטי? ואל תגידו, שלא יעשו לו הסבה, אם לא יהיה לו- בחיאת...:lol: אנחנו חיים בארץ.

מעבר לזה- שום דבר לא יגרום לי להאמין, שהרכב שעובד על גז, יזהם יותר אוויר, מאשר הרכב, שעובד על הדלק הרגיל, גם אם זה בדיוק אותו הרכב, ש"כיביכול" לא מתאים לזה!

מה שכן- לא לשכוח, שגם ההסבה לגז עולה כסף, ולא מעט, יותר מהאוטו- בין 5 ל-10 אלף ש"ח, אם רוצים לעשות את זה "חוקי למהדרין"!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

עזוב, מי שמתעניין במחירי הדלק כשהוא קונה אמרקאית, אינו הבעלים הראוי לרכב, אחזקת רכב אמרקאי מיושן יקרה, מתישה, ובזבזנית....אם אינך ממסונוורי האהבה לרכב זה, או לחלופין מפליטי F.S.....

הרכב אינו בשבילך! דלק, שמן ועשן צמיגים.....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

יש בזה... אני מעולם לא שאלתי, מה צריכת הדלק של האוטו, שרציתי לקנות! (גיליתי את זה אחרי זה, אבל לא, שזה הפריע, ואני לא רוטשילד עדיין, לצערי).

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לדעתי אל תחשוב לכיוון :

הטסטים = 3000 שח , תיקון גיר = 3000 שח , רכב מיושן שפספס כמה טסטים (ואתה פיספסת - שנת 83 שווה 2 טסטים בשנה ) = עוד 1000 שח לפחות בכדאי לעבור בדיקת מעבדה , כל מני גומיות וצינורות שלא במצב טוב = 1000 שח

הגעת ל 8000 אלף במקרה מצויין - צפה להרבה יותר הוצאות .

אם אתה נעול על אולדסמוביל - הרבה יותר זול לקנות אחת נוסעת - חדשה יותר ועם טסט :

http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=218783,230649

פורסם

טוב...טוב...

ירדתי מזה..............

זו פשוט מחלה והתמכרות שקשה להבריא ממנה.

גם היום בנסיעה לייד גימזו אני מסתכל ורואה איזה טנדר עתיק וחושב המ יהיה מעניין לשפץ אותו. מפנטז איך אני מפשיט אותו לטיפול צבע.....

זו מחלה משותפת לכולנו (אני חושב)

תודה "לקבוצה" על התמיכה והסיוע...

אם תהייה לי התפרצות נוספת אחזור אליכם לחיזוק....

1972 Fiat Spider 124

אז מה אם עולה לי מלאן ת'לאפים לשפץ אותה? אתם לא הייתם זורקים ילד שלכם כי הוא חולה נכון?.....

פורסם

דעתי, תחשוב על כל ההשקעה שאתה צריך לעשות, יעוד הרכב הוא כרכב יום יומי...

תגיע לסכום של פיאסטה או אונו ויש לך אחלה רכב ליום יום שיכסוך כאב ראש!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...