Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז שמכרתי אותה בשנת 1994 אני נזכר בה מדי פעם ומתגעגע.אם מישהו נתקל בה (במידה והיא עדיין בחיים),אשמח לדעת מיקום.מדובר על דגם 2 דלתות,שנת 1979,צבע ירוק בהיר.(לא יודע אם מותר לי לפרסם מס' רישוי).

בנוסף,אני מחפש תמונות של 127 משנות ה70 (יש לי רק 3 עד עכשיו).אודה למי שיוכל לעזור לי בנושא.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

אני מחפש תמונות של רכבים מהארץ בלבד.את דוד גוגל אני מכיר,אבל הוא לא עוזר לי כל כך.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

יש אחת במצב יפה מאד ברח' וושינגטון פינת המלך דוד בירושלים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מאז שמכרתי אותה בשנת 1994 אני נזכר בה מדי פעם ומתגעגע.אם מישהו נתקל בה (במידה והיא עדיין בחיים),אשמח לדעת מיקום.מדובר על דגם 2 דלתות,שנת 1979,צבע ירוק בהיר.(לא יודע אם מותר לי לפרסם מס' רישוי).

בנוסף,אני מחפש תמונות של 127 משנות ה70 (יש לי רק 3 עד עכשיו).אודה למי שיוכל לעזור לי בנושא.

שלום לך...

במושב יינון ( קסטינה ) ישנם שני פיאט 127...

אולי כדאי לך לבדוק!

נטושות בחצר

• תוכן חדש...