Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל, קבל הזמנה לתצוגת מכוניות בגראנד קניון בחיפה. ( כאן )

סה"כ תשתתפנה 15 מכוניות (דו"ג הפעם לא ישתתפו) ומשך התצוגה 3 ימים,

תבחרנה מכוניות אספנות במצב תצוגה מאקסימלי בלבד וזכות הבחירה (וטו) היא של הנהלת הקניון.

האירוע יתקיים בתאריכים 12-14 לנובמבר, כאשר הכנסת המכוניות תתבצע ב11 בנובמבר (מוצ"ש) בשעה 22:00, הוצאת המכוניות ב- 14 בנובמבר בשעה 22:00, (אין הנחות רבותיי). רוחב הכניסה הינו 1.90 נא לקחת בחשבון .

המכוניות תבוטחנה ע"י הנהלת הקניון , תחובללנה ותוצב עליהן שמירה במשך כל ימי התצוגה.

כל חבר (מועדון בתוקף בלבד) שיציג יקבל תמורה של 1,000 ש"ח בתלושי דלק בגין החזר הוצאות.

חובת ההרשמה עד יום ב' ה- 23 באוקטובר (כל הקודם זוכה).

ההרשמה תתבצע במשרד המועדון, בשעות הפעילות.

הנהלת הגראנד קניון חיפה תורמת בעין יפה מאד לעמותה בגין התצוגה.

בהצלחה

אירית

פורסם

הי לכולם,

אני מטייל בניו-ג'רסי וניו-יורק וחוזר בשבוע הבא.

אני מבקש להרשם לארוע בגראנד קניון בחיפה - אירית - תרשמי אותי בבקשה.

אני מציע את הקדילאק 56 והשברולט 57.

תודה,

גדרון

שלמה דן גדרון

פורסם

הי לכולם,

אני מטייל בניו-ג'רסי וניו-יורק וחוזר בשבוע הבא.

אני מבקש להרשם לארוע בגראנד קניון בחיפה - אירית - תרשמי אותי בבקשה.

אני מציע את הקדילאק 56 והשברולט 57.

תודה,

גדרון

רוחב הכניסה הינו 1.90 נא לקחת בחשבון .

אני לא חושב שהבחור מבין ברוחב המכונית

קאדילק לפחות 2 מטר !!!

הפיאט 500 שלי תיכנס בטוח .

דני

פורסם

רבותיי

בבקשה לפעול לפי הכתוב

"הרשמה תתבצע במשרד המועדון בשעות הפעילות"

לא בפורום, לא בה"פ ,לא בדוא"ל שלי ולא בנייד שלי, אשמח להיות אתכם בקשר תמיד אבל בנושאים אחרים.

ערב נפלא

אירית

פורסם
רוחב הכניסה הינו 1.90 נא לקחת בחשבון .

דני

אל תדאג, הוא לא ייכנס ברוחב.

הוא ינסה להכנס באורך ...

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

מותר

לרכב אספנות להשתתף בתצוגה, בפירסום, בסרט, אם זאת השאלה, מותר לקבל תמורה בעבור ההוצאות בגין זה

אירית

פורסם

למה צריכים להיות מוטרדים בכלל לגבי תשלום עבור התצוגה סך בכל אנשים משקיעים הרבה כסף ברכבים האלה

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם
למה צריכים להיות מוטרדים בכלל לגבי תשלום עבור התצוגה סך בכל אנשים משקיעים הרבה כסף ברכבים האלה

שלום efi4*4

אנשים משקיעים כסף, ובעיקר הרבה זמן ונשמה וזיעה ברכב האספנות בי זו הנאתם וזה רצונם.

אין הם עושים זאת למטרת רווח.

על פי החוק, רכב אספנות לא ישמש לעיסוקו של בעליו.

למשל: מסגר לא יעבוד עם טנדר אספנות וכד'.

לרכב אספנות יש "הנחות" מסויימות. גם בכסף וגם בדברים אחרים - וזאת תמורת כמה הגבלות.

זו אחת מהן.

לדעתי (האישית בלבד), מאחר והעיסוק שלנו איננו תצוגה - מותר לנו לקבל עבור זה כסף.

אולם אשמח לשמוע תגובה מאחד ממשפטני המועדון.

ערב טוב - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

חברים המעוניינים להשתתף בתצוגה מתבקשים לשלוח את תמונת הרכב ואת ערך הרכב לביטוח לכתובת האימייל של משרד המועדון:

בברכה

:wink:

סמדר

משרד המועדון.

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

פורסם

אבי ערב טוב.

כוונתי הייתה שמגיע לקבל כסף עבור התצוגה .כמי שיש לו שני רכבים בבנייה טנדר גי אם סי שהוא בבניה מטורפת מהתחלה ועד הסוף כולל שגעונות אישיים ושברולט קפריס שנת 1966 אז תאמין לי אני יודע מהי השקעה ברכבים ההאלה,הסתיגות שלי כלפי החוק שהם יטיבו עם אנשי האספנות שמשקיעים כל קח הרבה ואז יבואו בדרישות (כגון שעת נסיעה בבקר ואני כן נוסע עם הרכב בשעות ההאלה)

בברכה וערב טוב אפי

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

למיטב ידעתי האיסור הנ"ל חל על הביטוח לא?!

לפי דעתי נושא הביטוח לא חשוב במקרי תצוגה,היות והרכב עומד ולא נמצא\מעורב בנסיעה.

ההבדל בין:

העמדת רכב בתצוגה(עם תשלום)

לבין:

השתתפות בסרט או בכל אירוע המשלוב בתנועת הרכב (עם תשלום).

הוא גדול מאוד,ולפי דעתי אין גם מניעה להציג רכב ללא רשיונות כלל(כמובן שהרכב מגיע בגרירה).

הסיכון העיקרי בדבר הוא שאין ביטוח נזקי גוף לכל חמדן שיתקל ברכב "ויפצע",

אך במקרה שכזה יש גם פתרון,היות ומפיק האירוע יהיה מצויד בביטוח(הגרנד קניון במקרה זה).

אז אני טועה פה?

עמית.

מצטער שגלשתי לנושא הזה בשירשור הנ"ל פשוט זה עמד על קצה הלשון והיה חייב להחליק החוצה.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• תוכן חדש...