Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אכזבה- האופנוע לא מניע...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שבוע של מאבקים עם האופנוע שיניע בגלל שלא הייתה תגובה מהסטרטר, ואין ספור מחשבות על מנוע תפוס, לאחר המון ניסיונות חוזרים לחבר לו מצברים וכבלים שונים לקטבים אתמול התברר ש-

חסר כבל אחד לסטרטר. :oops:

הדבר הובא לתשומת ליבי אתמול ע"י גנה ששם לב שהכבל של ה + דק מדי לסטרטר :mm_blush: נסיניו לחבר כבלים ישירות לממסר של הסטרטר- ופלא פלא, יש סטרטר, והמנוע לא תפוס ולא נעליים...

היום הכנתי כבל שיתחבר לקוטב החיובי במקום הכבל שחסר, ויהי סטרטר!

אבל, לאחר מספר ניסיונות להניע בכל קומבינציה אפשרית של כבלים-מצבר-קומבינה-ברז דלק-כריך נקניק-סוויץ', הורדתי את אחד מכבלי ההצתה ובדקתי עם פלג הניסיונות שלי אם יש ניצוץ, והתברר שאין.

הוצאתי פלג מהמנוע ובדקתי איתו, כנ"ל, מת.

(אולי אחרי שאני אצבע אותו בצבע יותר גברי הוא יניע? )

מה עושים? מה בודקים? מאיפה להתחיל?

תודה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

הכי פשוט, והכי נכון יהיה לעקוב אחרי החשמל מהמצבר ועד לפלאג... מהמגעים של המצבר דרך הכבלים שלו, דרך הסלילים (תקלה מאוד נפוצה באופנוע זה) לוודה שאכן האלטנטור לא מקצר, לבדוק את מדומם מנוע שלא נותן לך אדמה,לבדוק סוויץ שלא ניתק איזה חוט, פיוזים שלא נתקו. בקרה כללית של החוטים של הפלאגים, המלצה שלי, גם אם הפלג ניראה חדש, להחליף למתאים... או לנסות אחר שאתה יודע (יודע, לא בטוח) שהוא עובד...בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

כול מה שנכתב פה נכון,רק לא לגביי ניצוץ...תבדוק מה מצב הכויילים .או אולי אחד הפיק אפ של האופנוע לא עובד[ נמצא על אחד הצדדים של הקראנק]שני החלקים הללו אחראים על הניצוץ.לגביי סלילי טעינה ...שתניע את האופנוע, תבדוק לו טעינה.אם האופנוע עמד הרבה זמן קודם כול תחליף לו מצבר ,אין משחקים במצבר ...בהצלחה

פורסם

תבדוק, שלא מנותק עוד איזה "+"- עם ה"כישרון", שהחזיק את האופנוע לפניך- הכל יכול להיות! כמו כן, תבדוק, שאין עוד איזה פיוז בדרך, שנשרף- מוזר לי, שיש לך רק פיוז אחד, אצלי יש כמה, אני לא חושב, שמערכת חשמל של 1100 כ"כ יותר משוכללת משלך- הרי, בסה"כ, יש לנו בערך אותם המכלולים!

אגב, שלי לפני כמה ימים הניע כמו גדול, אחרי העמידה של יותר מחצי שנה ללא נגיעה (וכשנתיים בסה"כ). סוזוקי-זה סוזוקי!:-D:twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
כול מה שנכתב פה נכון,רק לא לגביי ניצוץ...תבדוק מה מצב הכויילים .או אולי אחד הפיק אפ של האופנוע לא עובד[ נמצא על אחד הצדדים של הקראנק]שני החלקים הללו אחראים על הניצוץ.לגביי סלילי טעינה ...שתניע את האופנוע, תבדוק לו טעינה.אם האופנוע עמד הרבה זמן קודם כול תחליף לו מצבר ,אין משחקים במצבר ...בהצלחה
אין לו מצבר בינתיים... ושום מצבר לא היה שורד את העמידה ברחוב שנתיים. שלי התפגר תוך כמה חודשים ללא התנעות, והיה חדש לגמרי. מניעים עם החיצוני. לא זאת הבעיה, כשהכל תקין- אמור להניע.

מה שכן- תזכור, לא זוכר, אם אמרתי לך- ההצתה צריכה המון זרם ומתח תקין, לפחות אצלי, אם הכבלים חלשים/אין מגע ממש טוב- לא תהיה לך הצתה, אפילו שהסטרטר מסתובב תקין! זה מה שקרה אצלי לפני כמה ימים- עד, שלא חיברתי כבלים ממש עבים ממצבר החיצוני- לא הניע לי, למרות שהסטרטר הסתובב יפה מאד!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

המצבר חדש, בדקתי עם פלג חדש גם.

יכול להיות שהאשמה היא באמת בפיקאפים.

הסלילים מתחממים מעט, דבר המעיד על כך שהם מקבלים חשמל.

אני אבדוק את הכל ביתר יסודיות מחר כבר... (היום אני עובד, איזה באסה)

אני אשמח לקבל עוד המלצות בקשר למה לבדוק.

סוף שבוע אני מקווה יגיע ההיינס שלי...

וגנה, אתה מוזמן להביא כבלים יותר רציניים במשך השבוע בזמנך החופשי ;-)

פורסם

קשה לי הלהאמין ששני הפיק אפיים נשרפו ביחד, בדוק ניצוץ בשתי הפלאגים ותחזור אלינו, מצב בו האופנוע עובד על פלאג אחד מעיד על פיק לא מתפקד...-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
קשה לי הלהאמין ששני הפיק אפיים נשרפו ביחד, בדוק ניצוץ בשתי הפלאגים ותחזור אלינו, מצב בו האופנוע עובד על פלאג אחד מעיד על פיק לא מתפקד...-רן
פיק אפים בהחלט יכולים לשבוק יחד, מנסיון אישי עים gsx550 שבקו לי שניהם ביחד. אבל התופעה קרתה רק כאשר המנוע הגיע לטמפרטורת עבודה , ואז היה ניכבה המנוע כאשר היה מיתקרר קצת היה מניע שוב . לפי דעתי אים אין ניצוץ יש בעיה בcdi אפשר לנסות לקחת מאופנוע אחר לניסיון, התופעה של חוסר ניצוץ קרתה לי ב600f לאחר ששטפתי אותו ללא פרינגים. תנסה לפרק את הcdi וליבש אותו ע"יי חימום עדין אולי זה יעזור.
פורסם

אם הכלי לא יניע ,ולא משנה עם פיק אפ אחד הלך או שנייים[חלילה]קח אותו לאלון מרחוב הקונגרס 60 ליד התחנה המרכזית הישנה..שנקרא "ד"ר לליפוף"אחלה בעל מקצוע ויש לו מחירים סבירים בנושא חלקי חשמל כמו ...פיק אפ, מצבר ,וסט,כויילים אין הרבה מה לשחק [כמובן שצריך לבדוק את צמת החשמל]מה שעובד עובד ומה שלא עובד...להחליף

פורסם

הבעיה נפתרה, היום היא הניעה אחרי שעה של מאבקים עם החיווט התברר שהמגע של ה+ למודל ההצתה היה רופף, והמינוס לגוף לא מדהים.

אחרי שהקונקטור של המודול סודר, וחובר מינוס חדש לגוף, היא הניעה בחצי סיבוב סטרטר!

היא נשמעת מדהים כמו R, ונוזלת כמו נורטון ממוצע, וזה הדאיג אותי. ברגע שהיא מניעה מתחילה נזילת דלק מצינורות העודפים של הקארבורטורים.

חוץ מזה המנוע נשמע בסדר, מחיש יפה מאוד למשך החצי דקה שהוא נשאר מונע בכוחות עצמו.

ברגע שיגיע הספר יטופלו הבעיות של הקארבים.

שבוע טוב לכולם,

דימה.

• תוכן חדש...