Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לכל אנשי המיני אני מחפש חלק....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אני שוקד כבר כמה ימים על מערכת הקירור של המנוע

וכימעת כל יום אני מגלה חלק אחר רקוב שדורש החלפה ( למעשה החלפתי הכל).

אבל עכשיו יש לי חלק שגם תוקע אותי מבחינת פירוק וגם מפחינת להשיג אותו.

החלק הוא צינורית מתכת קטנה שמוברגת לראש המנוע מיתחת ומאחוריי בית הטרמוסטט היא מובילה מים ישירות ממשאבת המים חזרה למנוע. ( מולבשת עלייה צינורית גומי שמחברת אותה למשאיבה). הצינורית נישברה מרוב חלודה והתבריג השבור נישאר בראש מנוע אין לי גישה אליו.

לפני שאני מזמין את החלק דרך האינטרנת וזה מקרקע לי את האוטו לפחות לשבועיים חשבתי לשאול כודם אם יש למשהו את זה בצורה יותר זמינה.

אני יהיה אסיר תודה.

מחפש!!!!!

כל מיני, כל חלק ממיני, כל סריד של מיני או כל דבר שקשור למיני.

(אה כן ומצטער על השגיעות)

פורסם

הצינור עליו אתה מדבר אחראי לעשות סרקולציה של מים כאשר הטרמוסטט

עדיין במצב של סגור...

עדכמה שידוע לי, המון בעלי מיני, במיוחד במנועי 1275, מוותרים לגמרי על הצינור הזה.

כלומר, תוכל לפרקו, לנקות היטב את השאריות שלו, לסתום את החור גם בראש המנוע

וגם במשאבה. אם תסתכל לע תמונות של מנועים באינטרנט תגלה שרובם המכריע

של המנועים הם ללא הגישור הזה.

השאלה היא אם יש לך דרך נאותה לאטום את הראש שם.

את המשאבה זו לא בעיה לאטום...

...השדון

:evil:

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

פורסם

מצטרף לדבריו של ידידי, השדון...

תפקיד הצינור הוא לאפשר סירקולציה מזערית כאשר הטרמוסטט סגור.

במידה ואכן תוריד ותחסום אותו, יש צורך בניקוב דופן הטרמוסטט (6 עד 8 חורים בגודל של 6 מ"מ) על מנת לשחזר את אותה סירקולציה.

או לחילופין לרכוש blanking sleeve שתפקידו במנועים "חמים", הן מבחינת ביצועים והן מהבחינה השניה, לעבוד בלי טרמוסטט. (במקרה הזה - חובה לסתום מעבר המים מהמשאבה לראש)

למה לא לעבוד בלי טרמוסטט בכלל? הדבר גורם להתחממות יתר סביב תאי בעירה 3 ו-4, עקב סירקולציה בלתי תקינה - לא בריא, למרות שהרבה בעלי מיני נוטים לאמץ שיטה זו.

אגב, במנועי 1275 ששימשו מטרו במקור, לא קיים החור המדובר בראש המנוע...

ו..animal, אתה מוזמן לבוא לקחת ברגי 5/16 לבית הטרמוסטט...

blanking.jpg

motorica.net

• תוכן חדש...