Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי מתלבט איזה רכב לקנות ,ישנם 2 רכבי אספנות למכירה ,אחד פורד מונטיגו 4 דלתות [מוכר מתמונות פה באתר]השני דודג' קורנט 4 דלתות [גם כן הופיע פה באתר]מישהו יכול להמליץ ,על זמינות חלקים ,אופציות שיפור ,האם שווה להשקיע באחד מהרכבים האלו?

פורסם

הייתי הולך על הדודג',

ראיתי את המרקיורי מונטגו, והיא במצב לא מדהים בכלל.

איפציה לשיפור? אתה יכול לשפר כל רכב, יש אין ספור שיפורים "אפטר מרקט" לכל האמריקאיות, אבל עדיין אני הייתי משפר את הדודג', המרקיורי... טוב, זה פורד, אל תצפה ליותר מדי...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

הייתי הולך על הדוג` מכוון שיותר קל להשיג חלפים מאשר הפורד וזאת הסיבה היחידה.

בקשר לשיפורים, שתיהן בסיס רע מאד. למרות של SLANT יש כמה סעפות משעשות של אופנהאוזר אבל הרכבים הללו רחוקים שנות אור מכל דבר שקשור לשיפורים.

אם כבר הייתי מחפש דארט GT או משהו בסגנון.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

שניהם 8 צלינדר הדודג' 5200 סמ"ק ואני חושב הפורד בנפח דומה ,חוץ מזה מה רע בלעשות רכב 4 דלתות משפחתי רכב בעל ביצועים משופרים. העניין הויזואלי הוא עניין של טעם. תקן אותי קוביסו...:-D

פורסם

ם המנוע לא הבעיה....

אני בספק שיש שיפורי מתלים ואחיזה לדברים הללו.

אבל מה שכן... אפשר לעשות מהם אחלה פרויקט PIMPI שכזה

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

זרקת רעיון נחמד, האמת אני בכיוון של ג'נטים 17 או 18 אניצ' וצביעת קאסטום...סעפת ,קרבורטור,ומערכת פליטה יותר נעימה לאוזן...לא משהו כדי להשתגע כמו מתלים וכדומה...

• תוכן חדש...