Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בחיפוש רכב שהופיע בעבר בפורום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח!

בעבר משתמש בשם zika פרסם פה 2 תמונות של וליאנט ספייר זרוקה באיזה שטח בהוד השרון וניסיתי לשלוח לו הודעה פרטית והוא לא עונה לי...אולי מישהו יכול לעזור לי למצוא את הרכב\איפה הוא נמצא.

אני מצרף 2 תמונות.

תודה רבה, נוי

Image052.jpg

Image043.jpg

פורסם
אין לי פרטים על הרכב שבהוד השרון, אבל אולי יכולה לעניין אותך מודעה בלוח יד 2, בדף הבא:

http://www.yad2.co.il/Cars/Special.php?AreaID=&CarSpecialID=4&CarSpecialSubCatID=20&FromYear=&UntilYear=&fromPrice=&untilPrice=&Page=2

אני מחפש פרטים על הוליאנט הכחולה שעומדת בהוד השרון בשביל למצוא חלקים לוליאנט שמפורסמת בלוח יד2

אבא שלי מעוניין מאוד לקנות את הוליאנט מיד2 והלכנו כבר לדבר עם הבעלים אבל חסרים לה דיי הרבה חלקים בדש בורד כגון לוח שעונים, סוויצ'ים למינהם, ועוד שאני לא כל כך זוכר!

לכן אנחנו מחפשים פרטים על הוליאנט הכחולה.

:עריכה: המשתמש ZIKA ענה לי בהודעה פרטית ולכן היום בערב אני כנראה ידע איפה הוליאנט הכחולה עומדת, אבל אם מישהו מכיר עוד כאלה עזובות או למכירה או אפילו איפה אפשר למצוא לאוטו הזה חלקים זה יעזור לנו מאוד!

תודה רבה, נוי

פורסם

אני יודע את מיקומם המדוייק של הרכבים (ישנם כיום רכבים נוספים לידם השייכים לאותו אדם), אך אני בספק גדול לגבי רצון הבעלים (שאותו אני לא מכיר אישית) להיחשף או למכור, לאור שיחה קצרצרה עימו בעבר.

לגבי הפיאט 850 ספיידר - היא "הסתובבה" ברחבי הארץ במספר יישובים ערביים ואפילו חצתה את גבולות הארץ ללא רישום (באם זכרוני אינו מטעני). מצבה עגום לגמרי, כל פנים הרכב הרוס וכנראה שמדובר ברכב לפירוק/לחלקים בלבד.

יש לציין שהרכבים עומדים גם בזמן כתיבת מילים אלו תחת כיפת השמיים, חשופים לגשמים ולשמש הקופחת.

בכל אופן, אני בספק גדול אם לרכבים ישנם מסמכים/רשיונות.

פורסם
אני יודע את מיקומם המדוייק של הרכבים (ישנם כיום רכבים נוספים לידם השייכים לאותו אדם), אך אני בספק גדול לגבי רצון הבעלים (שאני לא מכיר אישית) להיחשף או למכור, לאור שיחה קצרצרה איתו.

לגבי הפיאט 850 ספיידר - היא "הסתובבה" ברחבי הארץ במספר יישובים ערביים ואפילו חצתה את גבולות הארץ ללא רישום (באם זכרוני אינו מטעני). מצבה עגום לגמרי, כל פנים הרכב הרוס לגמרי וכנראה שמדובר ברכב לחלקים בלבד.

בכל אופן, אני בספק גדול אם לרכבים ישנם רשיונות מוסדרים.

אני לא מחפש שיהיה לוליאנט או לדודג' הזה רישוי, אני רוצה אוטו לחלקים!

ולנוח, כנראה שאתה צודק כי לוליאנט יש סמל על הגריל שממנו גם פותחים את המכסה מנוע, ואני חושב שאין סמל מעל הגריל.

נוי

• תוכן חדש...