Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעצוע החדש שלי...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז הנה הסיבה לשאלות המוזרות שלי לאחרונה,

למי שכבר הספקתי להציק, ולמי שעדיין לא, ולא יודע על מה אני מדבר,

אז הנה זה:

היפני הראשון שלי, סוזוקי GSX 250 שנת 84, שמור יחסית, לא עבר הרבה ק"מ, ולא עבר הרבה ידיים.

בעברו הוא היה שייך לעובד שגרירות בר"ג, שממנו נקנה ע"י בעליו האחרונים לפני 11 שנה, ושימש ככלי תחבורה יומיומי מספר שנים. לאחר מכן הוא הועמד, וכאשר בעליו נתקף חשק להשמישו, הוא עשה לו טסט, ונסע עליו זמן- מה עד שנמאס לו, והוא חזר לעמוד מכוסה ליד החנות שלו. בשנים האחרונות הוא עמד והונע מדי פעם, עד לפני שנתיים. יום לפני שסגרתי עסקה עם הבנאדם, מנוף פינויי ענפים של העירייה (ימח שמו!) פגע עם המנוף במיכל של האופנוע ומעך אותו, אחרי שעמד ללא פגע 11 שנה!

אני מכיר את האופנוע הזה מאז שאני זוכר את עצמי, אבל רק לאחרונה לאחר שהעירייה גררה לי את הג'אווה (וזאת הפעם הראשונה שאני באמת מודה להם מכל הלב על כך...) וגרמה לי לחפש אופנוע במצב יותר סביר מהג'אווה, שהייתה במצב אנוש. התחלתי להתעניין בסוזוקי הזה בפעם הראשונה לפני 4 שנים, אבל המחיר הנדרש היה גבוהה לי מדי.

לפני חצי שנה הוא סגר את העסק שלו, והאופנוע עמד בחוץ, השכנים התחילו להתעצבן (איך הם לא יתחילו?) וללחוץ עליו לפנות את האופנוע. אני, שעבדתי בקרבת מקום, הייתי צריך לראות את המחזה הזה כל יום, עד שחזרתי עליו עם ההצעה שלי לקנות אותו, אבל הוא עדיין רצה יותר.

לאחר חודשיים של משא ומתן הוא הסכים להתפשר על המחיר שלי (מסקנה: בחיים אל תוותרו למוכר) נחתם זיכרון דברים, והתחלתי לבדוק אפשרויות איך להעביר אותו לפ"ת.

העסקה עצמה נסגרה לפני חודשיים, אבל רק בשישי שעבר הוא הועבר אליי הביתה על טנדר של חבר.

ניקיתי אותו קצת, ועד סוף השבוע, שיהיו לי כלים, אני אנסה להניע אותו.

והנה לכם קצת תמונות...

אבקש בלי תגובות על הצבע שלו (כן, אני יודע שהוא וורוד, אבל זה מה שהיה!)

PICT0254.JPG

PICT0255.JPG

PICT0256.JPG

PICT0257.JPG

PICT0258.JPG

PICT0259.JPG

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

תתחדש ותשנה צבע [סתם בצחוק]

תמחק את המספר או שיצנזרו אותך.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

יש לאיזה חבר שלי ג'י אס 400 (או משהו כזה),שאולי יקבל שיקום כשיהיה אספנות ,(צריך לשלם עליו מלא אגרות).

בכל מקרה נראה אופנוע מגניב ,חוץ מזה שהוא ורוד......:shock:

אה שמת לב?

אז אולי תצבע אותו?:twisted:

ואם חשבת לרגע שזה שתבקש לא להזכיר את זה ,יגרום לזה שלא יזכירו את זה ......

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

תתחדש...

יש לי בחצר אחד כזה בדיוק...8)

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

נראה אופנוע מתוק...

תתחדש!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אופנוע נחמד, בעיקר שהוא עובד טוב, שים לב לפיקאפיים שלו יש להם נטייה להישרף, ואז העסק עולה יקר

רכבתי שלוש שנים על אחיו הגדול ה-GSX400 ששיקמתי מעפר....ואהבתי כל רגע....עכשיו ב-EBAY קסדה תואמת.....

http://cgi.ebay.com/JP-vintage-crash-VESPA-mod-helmet-made-in-Japan-h0008_W0QQitemZ230035997417QQihZ013QQcategoryZ46169QQrdZ1QQcmdZViewItem

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
זה צבע של גברים!!!:-D

צבע של גברים שאוהבים גברים אחרים.

הכל בצחוק.
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • אחראי פורום
פורסם

תתחדש!

יש לו הרבה פוטנציאל, עם צבע נכון, ניקלים פה ושם...

אני סומך עליך.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

גם אני קנתי היום אופנוע והוא הצעצוע החדש שלי.

מדובר ב KAWASAKI ZX7-R

קיבלתי אותו מתנה אחרי שקניתי

קאמרו ונובה

image097lv5.jpg

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...