Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיסוי דש בורד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיימים בארה"ב כיסויים לדש בורד שמולבשים על הדש בורד הישן והבלוי.

השאלה עכשיו היא איך זה נראה עם אותם הכיסויים?!ומאיזה חומר הם עשויים?

אם מדובר בכיסוי קשיח אז אני יכול להגיע לתוצאה זהה בשיפוץ,בגלל שאני חפץ בדש בורד רך כשהיה כשהרכב הגיע במקור אז אני בודק אלטרנטיבות אחרות...

(הדש בורד בוולוואים הוא פלסטיק בעל גמישות מסויימת ולא פלסטיקי מידיי).

ועל הדרך,

מצאתי משחה לתיקון דש בורד של בונדו,מישהו התנסה עם המשחה הזאת?

http://www.bondo-online.com/catalog_item.asp?itemNbr=733

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

היה על זה שירשור לפני המון זמן - ראה כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=38310&highlight=%F1%E9%EC%E9%F7%E5%EF

בעיקרון, אלו כיסויים מפלסטיק קשיח ודק, שמתלבש על הדשבורד הקיים.

אם אתה רוצה לראות דוגמה, אתה מוזמן להציץ ב-MG שלי באחד ממפגשי שישי.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

מדובר בכיסוי המיוצר מABS, חומר פלסטי קשיח שמעוצב (במקרה זה) בוואקום פורמינג.

התקנתי במרצדס לפני כשנתיים. אכן התקנה קלה ומהירה. ונראה ממש טוב בהתחלה...

לאחר הקיץ הראשון התחיל להתעוות ולשנות צורה.

אם הרכב שלך חונה במקום מוצל אני משער שהכיסוי ישמור על צורתו לזמן רב. במקרה שלי, רכב שחונה בשמש רוב הזמן זה לא זה.

לגבי החומר שמצאת: לא מכיר. מה שכן, לאחר שהכיסוי איכזב, התחלתי בשיפוץ הדש. הסדקים מולאו בפוליאוריתן מוקצף, שאריות החומר נחתכו ושוייפו. לאחר מכן נצבע הדש בצבע טקסטורה של SEM

http://www.goodspeedmotoring.com/?page=subcat&get_category=2&get_subcategory=Exterior%20Trim%20Paint

התוצאה היא של דש חדש. יתכן שהחומר שמצאת יכול לשמש כתחליף ראוי ואיכותי לפוליאוריתן - צריך לבדוק שניתן לשייף אותו לאחר התמצקות.

בהצלחה

ערן.

פורסם

תודה על התשובות.

היות ואני מתכנן על שיפוץ שיחזיק לאורך זמן,אני מחפש לעשות את הדבר הטוב ביותר בלי לחסוך בפרוטה אחת.

היות ומדובר בפלסטיק קשיח(למייטב הבנתי),אז אין הבדל בין אם אשפץ את הדש הקיים לבין אם אתקין את הכיסוי הנ"ל.

לכן כנראה שאני אשפץ את הדש הקיים,אין בו הרבה עבודה,פשוט חפשתי להשיג את ההרגשה שהייתה בדש המקורי(רך טיפה).

תודה על העזרה בקבלת ההחלטה.

קובי כשאני אהיה במפגש במרכז אני מבטיח להעיף מבט על הדש בורד שלך:mm_tongue

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

המלצה שלי היא ללכת לרפד מיקצועי שירפד את הדש בעור אמיתי, זה יתן את המראה הכי טוב ויוקרתי.

ערן,

1. על איזה ספריי אתה מדבר ? יש כמה בקישור שצרפת.

2. איזה חומר הספריי מוציא ובאיזה מירקם ?

3. אפשר לראות את התוצאה ?

4. אפשר להשיג בארץ ?

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אני בקטע הזה שואף למקוריות,לכן עור לא מדבר אליי.

כנראה ואני משפץ את הקיים,אני צריך לבדוק את המצב שלו יותר לעומק ולראות אם זה אפשרי בכלל.

עמית.

פורסם
תודה על התשובות.

היות ואני מתכנן על שיפוץ שיחזיק לאורך זמן,אני מחפש לעשות את הדבר הטוב ביותר בלי לחסוך בפרוטה אחת.

היות ומדובר בפלסטיק קשיח(למייטב הבנתי),אז אין הבדל בין אם אשפץ את הדש הקיים לבין אם אתקין את הכיסוי הנ"ל.

לכן כנראה שאני אשפץ את הדש הקיים,אין בו הרבה עבודה,פשוט חפשתי להשיג את ההרגשה שהייתה בדש המקורי(רך טיפה).

תודה על העזרה בקבלת ההחלטה.

קובי כשאני אהיה במפגש במרכז אני מבטיח להעיף מבט על הדש בורד שלך:mm_tongue

עמית.

אתה תגיע למפגש, ביום השלג הראשון שיהיה בתל-אביב....אבל אנחנו עוד מחכים.....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רנצ'וק

אני התיאשתי ממנו, אולי אתה תצליח, הבחור עקשן, יאללה תביא אותו פה ב"שולחן"

אירית

פורסם

תשובות:

מדובר על הספריי הראשון: ITEM #39143 . הפריט השני בצבע מבריק.

הספריי מוציא.... צבע.... שחור. הצבע ניתן לצביעה לכל צבע אחר, המרקם המתקבל די קרוב לסקיי גס, כמו זה המופיע בדש-בורדים. חייבים לצבוע את כל הדש ע"מ לקבל משטח אחיד. גסות המרקם מתקבלת ע"פ המרחק של הפיה מהמשטח המרוסס וחייבים יד יציבה וקצת ניסיון ( שרכשתי תו"כ עבודה, פשוט צבעתי פעמיים.....)

בטח שאפשר לראות את התוצאה. קצת בעייתי כרגע, יש תאומים בני חודש בבית וכמה שאני מנסה להסביר לאישתי שהמרצדס לא פחות חשובה, זה לא ממש משכנע :smile: .......

להשיג בארץ אי אפשר וצריך "להבריח" מחו"ל כי לא ממש מוכנים להעלות את המוצר(או כל מיכל ספריי אחר) למטוס. האפשרויות הן או להעזר בצוות אוויר או בדיפלומט או במזל - מה שיותר נגיש עבורך.

חייב לציין שהצבע סמיך ויוצר שכבה עבה כך שהצביעה סובלת אי שלמות ברמת סדקים קלים. הפוליאוריטן בעל גמישות וזכרון מצב לא רע בכלל והתוצאה משכנעת ביותר במראה, במגע ובנקישה.

חוץ מדש חלופי, לטעמי הפתרון של תיקון וצביעה הוא הקרוב ביותר למקור. ציפוי ע"י רפד ( רק רפד טוב שיודע מה הוא עושה) יכול לצאת יפה מאוד ואיכותי מאוד - רק לא דומה למה שהיה שם קודם.

• תוכן חדש...