Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לשפץ / להשיג טמבון ניקל קדמי לרכב שלי

רציתי לדעת היכן ניתן לעשות זאת ומה העלות של הדבר ?

הטמבון דהוי וקצת חלוד, עקום ושבור ב-2 פינות.

להערכתי יש צורך לרתך את הטמבון בקצוות, ליישר אותו ולצבוע.

רק טמבון אחד בלבד באורך של 120 ס"מ בערך.

כמה זה יכול לעלות לי והיכן ניתן לעשות זאת ?

פורסם

לטמבון עושים ציפוי ניקל ויש רק מקום אחד בארץ שעושה את זה העלות של זה בערך3000 ל5000 שקל וזה נמצא בתל אביב רק אני לא זוכר בדיוק איפה סורי אני ינסה לברר

פורסם

אספוש:

1. יש עוד מקומות שעושים ציפוי ניקל בארץ. תריץ חיפוש בפורום. גם המחיר שרשמת מופרז לחלוטין.
  2. קצת פסיקים ונקודות לא יזיקו, כדי שנוכל לקרוא את ההודעות שלך בלי לחטוף אסטמה.
  3. אם אחרי 2 דקות אתה רוצה להוסיף מידע להודעה הקודמת שלך, אין צורך לפתוח הודעה חדשה. בשביל זה יש כפתור "ערוך", והוא פעיל עד חצי שעה מהרגע שכתבת את ההודעה הראשונה.

קובי

מנהל הפורום.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
לטמבון עושים ציפוי ניקל ויש רק מקום אחד בארץ שעושה את זה העלות של זה בערך3000 ל5000 שקל וזה נמצא בתל אביב רק אני לא זוכר בדיוק איפה סורי אני ינסה לברר

ממש לא מדוייק !!!

לא כל טמבון מצופה בניקל, יש מצופים בפלסטיק.

עבור סוג כזה יש מקומות שיפוץ רבים.

לגבי ציפוי בניקל, גם פה לא דייקת.

יש יותר ממקום אחד שמצפה בניקל,

והמחיר נמוך בהרבה מהמחיר שציינת.

ואם הם יקראו במקרה את השרשור, ויתקלו במחיר שציינת - עלולים לצוץ להם רעיונות בראש !!!

אז דיר באלק ...

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...