Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר תקופה שאני מחפש את בעל הרכב שקנית מאיזה מגרש

הגעתי בשעה טובה לבעל הרכב חיכיתי בסבלנות למוצאי חג כדי לצלצל ולראות מה התגובה

לשמחתי בעל הרכב שמח שהרכב עומד על גלגלים וסיפר לי את כל הסיפור של הרכב

וכאן השאלה הבעיתית

הרכב יובא לארץ ע"י עולה חדש או תושב חוזר

ונרשם הגבלת מכס ברשיון פעם היה אפשר לבצע עברת בעלות ע"י איזה דף והצליחו להעביר בעלות למרות

הגבלת מכס

וכך עבר 2 בעלים

היום הרכב אצלי ובעל הרכב מוכן לעזור ואף סיפר לי שלפני איזה 14 שנים המכס רצה ממנו סכום גבוה

כדי להסיר את ההגבלה

מה יכול להיות אם בכלל החוב של הרכב הזה למכס עם הוא על כבישי הארץ לפחות 25-30 שנה ויש רישוי ישראלי

והרכב משנת יצור 70

ומה אני צריך לעשות כדי לעביר בעלות על שמי?

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

צר לי לאכזב אותך. המכס אינו נוהג לוותר על חובות עבר גם אם פרוש הדבר שהרכב יתפורר במגרש החניה של ממ"ן והמכס לא יקבל אגורה שחוקה עבור הרכב.

גש לבית המכס ברח' יפת 42 תל-אביב עם יפוי כח מבעל הרכב, ותקבל את כל המידע לטוב ולרע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היום קיבלתי מבעל הרכב את הת"ז וחתם לי על יפוי כח

וסיפר לי שבזמנו המכס רצה ממנו סכום גבוה ולא היה מוכן לשלם אז הם חילוטו את רכב

יום ראשון אני ילך למשרד הרישוי יוציא רשיונות ואחר כך למכס ונראה מה יסגר

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

דבר ראשון בהצלחה. אפשר לדעת באיזה אוטו מדובר?

לפני כ3 שנים קניתי אוטו אספנות שהיה של נכה שקנה אותו יד ראשונה. ברשיון היתה הגבלה של המכס היות ובעל הרכב קנה את האוטו ללא מס ,היתי צריך ללכת לבית המכס בחיפה שם שיחררו את ההגבלה אחרי 30 שנה

• תוכן חדש...