Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסטנג- עזרה עם דגמים וכו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בשעות האחרונות אני יושב פה ועובר על תוצאות החיפוש של מוסטנג בפורום אספנות

הסיפור הוא כזה - מתמיד אני רוצה מוסטנג אספנות משנות השישים V8

חלום של כל אחד

אבל בשביל להתחיל עם התהליך (שאני משאר שיקח הרבה מאוד זמן )

אני צריך להבין קצת יותר על המוסטנג

וזה פשוט לא הולך

אני מנסה להבין את היצע הדגמים אבל יש כלכך הרבה - קונברטבל קופה פאסטבק ואותו דבר גם בגרסאות GT ושלבי

ואני לא מצליח למצוא ראשית עם מה כל אחד מהם אומר ומהי המוסטנג שאני מחפש

חוץ מזה יש סוג אחר של דגם כמעט כל שנה ככה שאני לא יודע מאיזה שנה המוסטנג שאני רוצה

ולכן רציתי לבקש אם משהו פה יוכל קצת להסביר לי מהם הגרסאות, באיזה שנים היו מתיחות ונפחי מנוע והספקים לרכבים

אני יודע שזה בטח הרבה אבל זה מאוד יעזור לי כי אני מאוד מבולבל

תודה מראש

נמרוד

פורסם

מצאתי עוד ועוד דגמים- ספיריט גראנד בוס 351,429,302 פסורטרוף\ספורטוטף מאך 1 ועד

בסופו של דבר אני מחפש דגם V8 לא מהמטורפים אלה משהו שהגיוני להשיג ושממש לא יהיה חסר לו רעש וכוח

אני חושב שהכיוון הוא ה Fast Back

אבל אני ממש רוצה להבין את הסיפור הזה יותר טוב כי זה מקדם אותי צעד אחד (צעד ראשון) להשיג את החלום הרטוב הזה

פורסם

יש לך למי לפנות - המשתמשים KOBYISO ו DUDI_OKNIN דיברו על הבדלים בדגמי המוסטנגים לא מעט - תריץ חיפוש על הודעות שלהם בפורום אספנות (יכול לעזור לך מאוד...)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אז בעצם אני מחפש מוסטנג FastBack בין השנים 65 ל68 (לא ממש הצלחתי להבין מה הולך עם הדגמים של 69-70) ואני מחפש רק דגמי V8 אם אפשר GT או שלבי GT :onfire:

(אני משאר שאי אפשר..) כן?

חוץ מזה שלא רשומים שם הנפחי מנוע ואני גם לא ממש מבין איזה דגמים יש שם שהם ידניים (אני חושב שאני אעדיף אותה ידנית..:twisted:)

ד"א הינה תמונה של החלום ככה שתבינו מה אני מחפש

mustangfastback65_01_1024.jpg

פורסם

אני מניח שכסף הוא לא הבעייה שלך... וכגודל החלומות גודל הארנק, סדר גודל של יבוא מכונית כזו לארץ במידה ותצליח למצוא אחת, ותעמוד בכל ההליך היבוא והשחרור מהמכס, הוא בסכום של שש ספרות ולא בהתחלה....בהצלחה, אני אישיית אשמח לראות אחת כזו בארץ-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אז בעצם אני מחפש מוסטנג FastBack בין השנים 65 ל68 (לא ממש הצלחתי להבין מה הולך עם הדגמים של 69-70) ואני מחפש רק דגמי V8 אם אפשר GT או שלבי GT :onfire:

(אני משאר שאי אפשר..) כן?

חוץ מזה שלא רשומים שם הנפחי מנוע ואני גם לא ממש מבין איזה דגמים יש שם שהם ידניים (אני חושב שאני אעדיף אותה ידנית..:twisted:)

ד"א הינה תמונה של החלום ככה שתבינו מה אני מחפש

במקרה התמונה ששמת , זה מוסטאנג עם מנוע CAMMER, שהמנוע לבד עולה 15.000$.

ואם אתה מחפש שלבי, אז תתכונן להרבה דולרים, במאות אלפים.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

עזבו תקציב,

אני חשבתי על תקציב דומה למשפחתית קומפקטית חדשה

אבל בינתיים זה רק להתחיל לתכנן

כל השלבי הם עם מנוע CAMMER? כי אני ראיתי שלבי שלמות במצב נסיעה ב15000 דולר..

דווקא לא חשבתי על השלבי כי חשבתי שהם יהיו ממש יקרות מדי אבל ממה שראיתי בEBAY הם לא כלכך יקרות כמו שחשבתי

ד"א הגיר הרגיל הוא 4 הילוכים ?

וכמה הילוכים יש לאוטומט ?

אני מתחיל ממש להסתבך עם כל הסיפור הזה

פורסם

שוב עברתי על מה שכתבתי ..מה ששמתי בתמונה זה אידאל ..אני לא מדמיין שאני אשיג אחת כזאת

שלבי מאות אלפי דולרים?אני ראיתי המון שלבי GT350 וGT500 ב25,000 $

אז אני ממש ממש ממש מבולבל עכשיו

פורסם

אתה מוכן לתת לינקים ?

מה שראית זה פסטבקים

לא כל פסטבק שרשום עליה GT 350 היא באמת כזאת

מה שראית אני מאמין זה פסט בק סטנדרתית ביותר או אם זה באמת 350 אז היא עדיין בהצעה

המנועים הם לא CAMMER

הם לרוב 289 בשנתונים של עד 67

אתה רוצה שלבי

אתה מוזמן להזמין את זאת

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/s-Match-67-GT500-Nut-n-Bolt-Resto-Beyond-Show-Quality_W0QQitemZ320035783974QQihZ011QQcategoryZ6465QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

אני מאמין שאתה מבין שאתה יכול לרדת כבר מהשלבי

תחפש פסטבק 65-68 אם זה השנים שאתה אוהב וזהו

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

טוב אז מהשלבי ירדתי אלה אם אני מוצא איך שהוא חצי מליון דולר ..למישו יש לזרוק לי ?

אז כמעט כל אחת מהמוסטנגים שמוצאות באיביי הם "GT350 " או "GT500"

אני יכול רק לחלום על אחת כזאת ..או כבר חשבתי שאולי באמת אפשר למצוא כאלה מכוניות בכאלה מחירים..

אז אני חוזר לשאלות שלי ..דבר ראשון אני לא מצליח להבין איזה הספקים מגיעים מאיזה מנועים באיזה שנים

יש שם כל מני מספרים שלא אומרים לי הרבה (289,302)

ואיזה מומלץ לי להביא (אני משאר שיש כאלה שיהיה לי יותר קל להחזיק וכאלה שלא)

• תוכן חדש...