Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

השבוע יצא לי לנהוג ברכב חדיש עם דלקן:twisted: .(מאזדה 3).

תוך כדיי נהיגה שמתי לב שממש היה לי נוח ההגה שלה,קטן ויפה.

אבא שלי הציע להחליף את ההגה בקורטינה שלי למשהו טיפה ספורטיבי,קטן ויפה(אפשר להשיג עם לוגו ''פורד'')

בכל מקרה,מראש שללתי.מקוריות וזה...

אבא שלי,אדם חכם לכל הדעות אמר לי:''שמע,זה אוטו שאתה נוסע איתו יומיום,תעשה הכל על מנת שתהנה כמה שיותר ממנו''

ואז חשבתי,האם באמת נכונה הגישה הנ''ל?

שמעו,ברכב שלי התקנתי כבר מערכת סטריאו מודרנית ,מזגן,גיר של סיירה וכו'.

כמה פרטים קטנים(גדולים)שיהפכו את השימוש ביפה שלי לטיפה יותר נוח וכיף.

אז...מה אתם אומרים? לדעתכם נכונה הבריחה מהמקוריות במקרה הנ''ל? (במקרה של ההגה,זה משנה המון את פנים הרכב,אך בכמה דקות עבודה הופך חזרה למקורי).

מה דעתכם?

חג שמח,

לירון

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

או שלא...גם כשהיה חדש בשנות השישים שיבעים, נתנו לו בעליו כל אחד את הציביון שלו, לכל תקופה היו ה"שיפורים", התוספות, ןהאיפיון המיוחד לה. כל עוד ההוספה קולעת לטעמך ואינה פוגעת ב"רוח" הרכב ואופיו, לדעתי זה יכול רק להוסיף...הגה ספורט עור, של פורד... או מה שהיה נהוג להחליף בתקופה לא יפגע, ויקל על חייך-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לך עם מה שאתה מרגיש. עובדה שברכב שלך יש גיר של סיירה, מזגן וכו' וזה רק משפר את נוחות הנהיגה. אז מקוריות לחוד ומציאות לחוד. לכל תקופה יש את השגעונות שלה. אנשים בארץ נסעו פעם עם מגיני שמש על השימשה הקידמית, עם ריפוד פרווה על הלוח שעונים ועוד ועוד המצאות. מישהו אמר להם משהו? אתה בסה"כ מחליף הגה. תרצה בעתיד תחזור למקורי. שיהיה לך רק בכיף.

פורסם

לדעתי תחליף להגה שיהיה לך יותר נוח ומהנה בנהיגה, הרי זה רכב יום יומי, ושאתה מגיע למפגשים/תערוכות, תרכיב את המקורי זה לוקח 5 דקות.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

לירון

תתחיל כבר לעשות מה שאתה רוצה, ולא מה "שנראה לאחרים"...

לאחרים יש הרבה דיעות, שונות ומשונות, כך שבכל מקרה לא תצא מהם בחיים. :lol:

חג שמח - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

נקודת מחשבה מהצד החוק:

במידה ותרכיב הגה ספורט, הבוחן רישוי יכשיל אותך על סעיף גלגל הגה בטסט. אם תרכיב גלגל הגה של דגמים מאוחרים (שנות ה 90 לדוגמא)כמו: פייסטה, מונדאו או אסקורט זה יבלוט פחות ...

מה גם שהגה ספורט, הינו סיבה להורדה מהכביש ע"י שוטר. בצירוף קנס כספי ועם החוקים החדשים אולי גם החרמה של הרכב.

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

קשה לי להאמין ששוטר יידע להבדיל.

הריי אצלי ממילא אין כרית אוויר.

אני לא מתכוון לשים את ההגה עם הכפתורים וצבעים ,לא אוהב את זה.

אבל משהו ספורטיבי ,קטן וסולידי נשמע לי טוב.

אבי,שמע:

בסופו של דבר זו החלטה שלי אבל...להתייעץ זה תמיד טוב.לשמוע עוד דעה וכו' זה לא מזיק.

פורסם

אני אומר תחליף להגה שיהיה לך יותר נוח, ונניח אחרי זמן מה תמיד תוכל להחליף להגה המקורי, זה לא שזה לתמיד, תמיד תוכל להחליף למקורי.

איתי.

פורסם

אם הוא לא ילך רחוק מדי עם הגאים בשילובי צבעים מטורפים (אדום-כחול-כסף) ויתקין הגה נורמלי (סתם דוגמא לנורמלי - ההגה שיש לבחור עם הקאפרי הכסופה שמגיע בקביעות למפגשים), לא יעשו לו בעיות...

פורסם

כדאי רק להביא בחשבון שהקטנת קוטרו המקורי של גלגל ההגה תגרום להיגוי,הכבד ממילא,להפוך לכבד עוד יותר.

מראה יפה אולי תרוויח מזה,נוחות לא.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
כדאי רק להביא בחשבון שהקטנת קוטרו המקורי של גלגל ההגה תגרום להיגוי,הכבד ממילא,להפוך לכבד עוד יותר.

מראה יפה אולי תרוויח מזה,נוחות לא.

אני קורא וקורא את השירשור הזה ומתפלא שעד לחן אף אחד לא אמר את הנקודה החשובה הזו .

גלגל הגה קטן , הגה קשה בסיבובים . אין ברכב הגה כח כך שקוטר גלגל ההגה מותאם לכח הסיבוב הדרוש .

זו סיבה הכי חשובה להשאיר מקורי , וגם חזות (פנים ) הרכב נשאר מקורי ויפה .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

לירון

לפני זמן לא רב נהגתי (למשך זמן קצר) על פיאסטה 88 עם הגה ספורט, קטן מהקוטר המקורי.

יצאתי עם שרירים תפוסים.

ההיגוי נעשה כבד, צריך להלחם בכל פנייה (ולא בגלל צמיגי ה155) ולהחנות אותה היה חתיכת מבצע.

אני מעריך שבקורטינה, עם ה185, מערכת ההיגוי היותר כבדה שבטח שוקלת כמו פיאסטה שלמה - הדבר סתם יגרום לאי נוחות.

מגניב בעמידה - בנסיעה בתוך העיר קצת פחות.

עדיף תשים איזה כבשה בדימוס על הדשבורד או שורת לדים שנעים הלוך ושוב על הגריל... :hihi:

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

• תוכן חדש...