Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפרויקט הבא

Aron
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה להתחיל בשיפוץ הרכב הבא, אבל עדיין אין לי אותו.

האם יש למישהו מידע על רכב 2 מקומות גג נפתח במצב נסיעה לשיפוץ.

עדיפות לmg, או triumph או אפילו פיאט למכירה.

אין לי תקציב מסויים, אבל לדעתי 10,000 יהיה מספיק להתחיל.

אני גם מחפש שותף לפרוייקט, מישהו שאוהב את התהליך של השיפוץ.

כל תשובות בנושא יתקבלו בברכה.

If at first you dont succeed

Dont try ski diving

פורסם

הי אהרון,

אין היום הרבה סיכוי למצוא רכבים מהדגמים שציינת ב- 10,000 ש"ח, בטח לא במצב נסיעה.

בסכום הזה אולי תמצא מכוניות כאלו במצב גרוטאה לפני שיפוץ, לא במצב נסיעה, כאשר ידרש עוד הרבה כסף כדי לגמור את הפרוייקט.

Sorry - but you have to be realistic.

חג שמח,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

קובי, מה עם ההוא שיש יש לו שתי Triumph tr3 למכירה ב-15,000 בירושלים? ולמה הם לא נמכרו?

Dont try ski diving

פורסם

קודם כל, אלו לא TR3, אלא Spitfire. שתי TR3 במחיר הזה היו נמכרות ברגע...

למה הם לא נמכרו? פשוט מאד - נכון להיום, אין אף אחד בארץ שמוכן לשלם את המחיר המבוקש.

מסקנה - נכון להיום, המחיר המבוקש גבוה מידי.

ראשית, צריך לבדוק שלשתיהן יש רשיונות. אח"כ, צריך לעשות בדיקה רצינית של מה שיש ומה שאין - לפחות לפי התמונות, חסרים די הרבה חלקים, שיעלה הרבה כסף לייבא.

הלאה - ה-64 היא MkI, וה-69 היא MkIII, מה ש"מבטיח" שאין הרבה חלקים משותפים בין המכוניות.

בקיצור - זה נראה פרוייקט כבד, ועם כל הכבוד לספיטפייר, זו לא MG (שחר - לא לקפוץ, אני לא ממש אובייקטיבי...).

לסיכום - לפני שאתה מחליט אם המחיר סביר עבורך, לך לבדוק את המכוניות, ונסה לבצע הערכה של העבודה והכסף שצריך להשקיע. להתמקח תמיד מותר, במיוחד אם המוכר מנסה כבר הרבה זמן למכור - ככה זה בכלכלה חופשית...

בהצלחה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

כל הכבוד לספיטפייר, זו לא MG

קובי

קובי - זה צריך להיות הציטוט הנכון

:lol:

הרשתי לעצמי "לתקן" את הניסוח שלך ...

(לצורך הבהרה - בעל לשעבר של ספיטפייר)

פורסם

...ואני הרשתי לעצמי להדגיש את המשפט שלך, כדי שאף אחד לא יחשוב בטעות שאני כתבתי את הפסוק הזה.

האמת - אני לא כל-כך אוהב שמשנים ציטוט שלי בתוך חלון הציטוט. כנראה שחוש ההומור שלי מוגבל-משהו.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

ועם כל הכבוד, אני עדיין בדעה שהמידג'ט של MG טובה ומהנה לעין שיעור מהספיטפייר, שהיא הרודסטר הבסיסית ביותר שנוצרה אי פעם.

להשוות בין הספיטפייר ל-MGB יהיה מיותר בתכלית; מחירן כחדשות לא היה שווה וכך גם תכונותיהן.

את ה-MGB יש להשוות ל TR5\6, וגם כאן, למעט המנוע והביצועים, מגלה ה MGB עדיפות מכרעת, בעיקר בתחום החשוב כל כך של יכולות השילדה וההנאה מהנהיגה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
(שחר - לא לקפוץ, אני לא ממש אובייקטיבי...).

קובי

אני חושב שזה המשפט הראוי לציטוט ! ;-)

עדיין לא נהגתי על MG :yum: , כך שנכון להיום אין לי נתונים להשוואה בין שתי המכוניות, חוץ מהעובדה ששתיהן עם גג פתוח שני מושבים ואזרחיות בריטיות.

שחר.

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם

בקשר ל-spitfire

בירושלים חסר שם המון חלקים. האם קיימת אפשרות שהמנוע שהיה בסוסיתא ועוד הרבה חלקים יהיו זהים, אפילו השמשה הקידמית?

והאם זה חילול קודש להשתמש במנוע וגיר מסוסיתא (כמובן אלו שהיה על בסיס טריומף הרלד)

http://www.conceptcarz.com/vehicle/z9387/Triumph_Spitfire%20MK1/default.aspx

The rack-and-pinion steering and four-cylinder engine were straight out of the Herald; as was the suspension, consisting of a single transverse-leaf swing-axle arrangement in the rear and a front coil-and-wishbone configuration.

Dont try ski diving

פורסם

אגב בקשר לmg למכירה משהו בדק מה זה הmg שמישהו פרסם לפני חודשים

"מיני מיינור פרינץ 4 אמ גי פרייבט גיפ אף סי 150 טהדר וויליס קומנקאר דודג הכל לפני שיפוץ לפי 2000 שח לטונה כחבילה אחת"?

Dont try ski diving

פורסם

אני לא זוכר שראיתי את המודעה הזו, אבל אם כתוב "MG פרייבט", אני מניח שהכוונה ל-MG1100 (על בסיס מוריס 1100) משנות השישים, או ל-MG Magnette משנות השישים (על בסיס מוריס אוקספורד). בכל מקרה, זה לא מה שאתה מחפש.

לגבי השאלה הקודמת שלך - אני לא מומחה גדול לטריומפים, אבל נראה לי שאין בעיה לקחת מנוע וגיר של כרמל ולהכניס לספיטפייר. למיטב ידיעתי זה אותו מנוע ואותו הגיר.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...