Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל אני מציג את זה כאן כי יש כאילו שלא ממש "יוצאים מהבית" לעיתים קרובות...;)

תודה מראש (ותודה מראש למנהלים, על ההבנה),

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

גש לחרט בשם שמחה קפלן שנמצא ברחוב מולדת בדרום ת"א.

לא האדם הכי מאופס בעולם,אבל חרט מעולה שעובד במחירים סבירים מאד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אומנם אני לא מומחה אבל קצת מבין בנושא.

בגלל שלפנים החיצוניים יש רדיוס (6.5) קשה מאוד מאוד לעשות (בלתי אפשרי) את החלק במחרטה רגילה. בשביל לייצר את החלק המסוים יש צורך במכונת CNC וזה סיפור לא נחמד לעשות תוכנה לCNC בשביל חלק אחד.

הייתי ממליץ בחום לעשות את החלק מגליל רגיל (אם זה מתאים עדין לצורך) ובפנים בקדח לא בעיה.:idea:

{הייתי שמח אם הייתה מסביר משביל מה החלק8) }

פורסם
אומנם אני לא מומחה אבל קצת מבין בנושא.

בגלל שלפנים החיצוניים יש רדיוס (6.5) קשה מאוד מאוד לעשות (בלתי אפשרי) את החלק במחרטה רגילה רוצה לספר לי על זה??? ;), עם הגיר, בלי הגיר, עם קידום איטי עם קידום מהיר... כלום, תמיד זה יוצא עקום, והכי מעצבן, לא שווה לצד השני! :-x. בשביל לייצר את החלק המסוים יש צורך במכונת CNC וזה סיפור לא נחמד לעשות תוכנה לCNC בשביל חלק אחד. כמה חלקים כאילו שכל אחד הרדיוס שונה... בכל אופן, הייתי רוצה ליראות מכונת CNC מודרנית, וליראות אם אני זוכר משהו מהתיכון...

הייתי ממליץ בחום לעשות את החלק מגליל רגיל (אם זה מתאים עדין לצורך) ובפנים בקדח לא בעיה. :idea:בעייתי טיפה, אני צריך את הרדיוסים, ואת החלק הישר באמצע...

{הייתי שמח אם הייתה מסביר משביל מה החלק8) } סבלנות... סבלנות... :lol:

בסוף, כולם יראו ויראו... ;)

גילי

פורסם

כמו שנאמר,זאת עבודה לCNC לא תמצא בן אדם שמסוגל לייצר רדיום שכזה בצורה מדוייקת,זויות זה כבר משהו אחר...

אין לך מה לראות מכונת CNC אתה צריך לראות את התוכנה...

תוכנה בסגנון CADTOOL ושות'...ולפי מה שרואים אתה כבר עשית זאת

אם תקח את התוכנית שעשית זה יפחית המון מהעלות.

אני הייתי עוזר לך אבל אני מהצפון הצפוני.

מאיזה חומר אתה צריך את החלק?אוקולון?

עמית

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

דבר ראשון ניתן ליצר חלק זה ללא בעיות באמצעות מחרטה קונבנציונלית,יוצרו חלקים יותר מסובכים מאלו כבר לפני 80 שנה.

דבר שני השירטוט חסרים בו מ'ס מידות חשובות.

פורסם
דבר ראשון ניתן ליצר חלק זה ללא בעיות באמצעות מחרטה קונבנציונלית,יוצרו חלקים יותר מסובכים מאלו כבר לפני 80 שנה.

כן, גם אני רואה מחסור במידות אבל לא באמת התעמקתי בסרטוט אז יכול להיות אני טועה.

אם שתלך לי סרטוט מדויק אני יכול לעשות לך את החלק בsolidworks אז נישאר לך רק לעשות את התוכנה של הCNC בSOLIDCAM ולמצוא מישהו אם CNC שיעשה לך את החלק.

אני גם מהצפון ולכן לא יכול לעזור.

(עדין מחכה לתשובה בשביל מה החלק :lol: )

פורסם
כמו שנאמר,זאת עבודה לCNC לא תמצא בן אדם שמסוגל לייצר רדיום שכזה בצורה מדוייקת,זויות זה כבר משהו אחר...

אין לך מה לראות מכונת CNC אתה צריך לראות את התוכנה...

תוכנה בסגנון CADTOOL ושות'...ולפי מה שרואים אתה כבר עשית זאת

אם תקח את התוכנית שעשית זה יפחית המון מהעלות.

אני הייתי עוזר לך אבל אני מהצפון הצפוני. - אני נמצא בצפון ימי שישי לפעמים (גבעת אלה, אם זה קרוב, אשמח להיפגש)

מאיזה חומר אתה צריך את החלק?אוקולון? - הלוואי, אם זה היה אוקולון הייתי משייף את זה בעצמי עם פצירה או עם השיניים...;) אני מישתמש בפלדת כלים, 4140...

עמית

אילו מידות חסרות לי? :|

לא ראיתי, אבל בהחלט יכול להיות, אף אחד לא מושלם...

בגדול, אתה צודק, חרט טוב יעשה עבודה טובה, מכונת CNC תעשה את זה טוב יותר... ;)

אגב, גם מחרטה עם ההעתקה הידראולית תעשה את העבודה טוב מאוד.. אני אכין דגם של הפרופיל מקרטון או כל חומר אחר ו... יאללה...

גילי

פורסם

מהתייעצות קצר אם אבא שלי (חרט במקצוע כבר כול החיים (וזה הרבה זמן))

הוא אמר לי:

א. לעשות את החלק במחרטה או קרסומת רגילה= לעבודה מאווד קשה--> מאווד יקרה.

ב. בשביל CNC לא בעיה לעשות את החלק (לא משנה מאיזה חומר)

נשאר לך רק להכין את התוכנה אם אתה לא רוצה שמתכנת הCNC יזמבר אותך במחיר.

ג. הרעיון האחרון שהבתה הוא באמת טוב, אבא שלי אמר שזה באמת פיתרון טוב. אבל קשה למצוא את המכונה הזאת, לשימוש ציבורי (בשבילך)

פורסם

ג. הרעיון האחרון שהבתה הוא באמת טוב, אבא שלי אמר שזה באמת פיתרון טוב. אבל קשה למצוא את המכונה הזאת, לשימוש ציבורי (בשבילך)

מוכרים אחת ביד שניה... מישהו רוצה ליקנות אותה בשותפות??;)

מה זאת אומרת "לשימוש ציבורי"... אני הייתי בטוח שיש כאילו בתחנה מרכזית, קונים אסימונים, וכל אחד יכול לחרוט לעצמו מה שהוא רוצה... אחחחח, איזה עולם נחמד זה היה יכול להיות... לא???

גילי

פורסם

גילי, אתה חייב את זה מפלדה ?

אם מאלומיניום הולך ואתה מוכן להוציא כ 100-150 דולר על שעות CNC, תכין קובץ NC וכל מודליסט עם מכונת CNC יחרוט לך את זה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

כן זה באמת היה יכול להיות נחמד הקטע אם האסימונים.

להודעה מעלי, למה אתה אומר שמפלדה זה קשה יותר? פשוט גילי יצטרך להשקיע קצת יותר כסף אולי אפילו לבעל המכונה את הכלי לעבודה אם פלדה.

וכמו שאמרתי לעשות את התוכנה זה לא בעיה.

פורסם

המכונה בעסק של אשתי לא חורטת פלדה, היא לא בנויה לזה.

היא מיועדת לחרוט עץ, פלסטיק, סיקה בלוק או אלומיניום, אני מניח שחריטה קטנה בפלדה עם כרסום מתאים זה אפשרי, אבל המנוע של המכונה חלש מדי לזה ויתחמם מאוד.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
גילי, אתה חייב את זה מפלדה ?

כן, לא סתם אני ממציא מיספרים כמו 4140....;)

אני צריך את הגלילים האילו קשיחים למדי...

גילי

פורסם
אני מניח שחריטה קטנה בפלדה עם כרסום מתאים זה אפשרי, אבל המנוע של המכונה חלש מדי לזה ויתחמם מאוד.

סתם כי הייתי חייב לתקן,כרסום זה לכרסומת,סימה זה למחרטה...

גילי גבעת אלה אחרי אפק?!

אם כן לא תהיה לך בעיה להצפין בכ20 ק"מ...

כמה יחידות כאלה אתה צריך?

בקיצור אם תרצה אני אוכל לקשר אותך לאדם הנכון

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• תוכן חדש...