Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואני קניתי אותו מהמגרש באופן חוקי והוא גם נמכר באופן חוקי למגרש

עו"ד של המגרש טיפל בתיק של הרכב הזה בגלל חובות וכאלה

והיה יפוי כח בזמנו מבעל הרכב לבצע כל פעולה במשרד הרישוי

לאחר שיחה עם עו"ד נאמר לי שכול הנירת עברה לגניזה הוא זוכר את הרכב אבל עברו 12 שנים ואין מצידו עניין לעזור

היום אני יודע את שם על הרכב ואת מספר ת"ז אך בכל כתובת שקיבלתי אין אדם כזה

נשאלת השאלה איך אני מאתר את בעל הרכב ?

ואם יכול להיות מצב שידרוש את הרכב בחזרה?

מה עושים???

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

ככל הידוע לי יש שירות של משרד הפנים בו אפשר לבקש שאילתה לגבי פרטי אדם מסויים,ניתן לברר אם הוא בחיים ויש גם אפשרות לקבל פרטים לגבי שהותו בתוך תחומי מדינת ישראל (אך כאן צריך צו בימ"ש).

אפשרות אחרת היא לפנות למשרד שעוסק באיתור אנשים (משרדי חקירות או משרדים שנותנים שירותים משפטיים כמו איתור ומסירת מסמכים,לא יקר!)

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

פרטים בסיסיים לפי ת"ז (שם, כתובת, אולי אפילו טלפון) אפשר לברר במשרד הפנים בלי שום צו.

אפשר גם למצוא מישהו עם תוכנת "רשומון" שיבדוק לך.

אם הולכים לכתובת הזו והבנאדם לא שם - זו כבר בעיה יותר קשה.

אם לא ניתן לאתר את הבנאדם בשום דרך והוא לא מוכרז כמת בארץ (כלומר אין צו ירושה) - אי אפשר לעשות עם הרכב כלום.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הצו נדרש ע"י משרד הפנים לצורך קבלת "תעודת פרטים על נוסע" (יציאות וכניסות לישראל) ולא לגבי שאילתה רגילה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

פנה חזרה לעו"ד, הזכר לו בנימוס כי בשעתו קיבל שכר טירחה עבור הטיפול ברכב, והיות ולפי דין הטיפול ברכב לא הסתיים, הרי שהוא עדיין מחוייב לסיים את עניין טיפול ברכב....ניתן להזכיר במקום ראוי, אפשרות לפנייה ללשכת עורכי הדין, בתלונה כנגדו, על אי טיפול נאות, קבלת דבר במירמה וכו'...במידה והוא הדבר היחידי העומד בינך לבין רכישה חוקית של הרכב, ניתן גם להגיש כנגדו תלונה מסודרת בבית דין לתביעת קטנות...או לחלופין לדרוש ממנו את שמו וכתובתו של הבעלים הרשום של הרכב-בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לפי מה שהוא טוען הוא טיפל בתייק ללא תמורה, והוא היא מיופה כוח יחידי לטפל בתיק. לפי מה שהוא טוען, יפוי כח תקף לשנה אחת בלבד.

יש לי כתובת של בעל הרכב, אבל הוא לא נמצא שם. לפי ברורים בעזרת חברים בעל הרכב החליף כ 8 כתובות ב10 שנים. יש לי שמות וכתובות של אחים שלו, אבל כל המספרים שקיבלתי מ 144 לא עונים או לא זמינים.

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

8 כתובות ב- 10 שנה נשמע חשוד... אני בטוח שיש סיבה כלשהי לכך שהוא עשה זאת, כמו למשל התחמקות מגובים/ נושים/ עו"ד / הוצל"פ וכו... אתה בטוח שכדאי לך לחפש אותו?

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

i had a couple of years ago the same story with a red opel gt in tel aviv.

i went to kfar saba, bni brak and more, i found the owners name , adress family and what not, the priviouse owner( was a cop) that the buyer never changed the titel in the dmv office and thats how i got the the cop

its along long story, i could easlly be an cia agent.....x

thank god i didnt buy\get the car

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תוכן חדש...