Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש את עצתכם לגבי רכב מהנה לנהיגה, רצוי בעל הנעה אחורית.

אמין, ושיהיה בו מספיק מקום לאכלס נהג גדל מידות.

צריכת דלק, לא יותר מליטר ל7 קילומטרים.

וכמות הנאה מפה ועד להודע חדשה.

מחיר : עד20 אלף.

יש אפשרות גם לרכב פרוייקט (בתנאי שבשורה התחתונה העלות הכוללת תיהיה זהה פחות או יותר).

פורסם

חפש סיירה / ב.מ.וו / אלפא.

ל-2 האחרונות יש מגוון אפשרויות, תלוי בדרישות שלך.

כדי להנות מההנעה האחורית, רצוי רכב חזק. כשקונים רכב חזק בגלל הנעה אחורית להנאה - לא מציבים רף של חיסכון בדלק, בוודאי לא בתקציב שלך, שמאפשר לך רכב משנתון נמוך, וצריכת הדלק בו היא נגזרת של מצבו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מה שהתכוונתי, זה שאם הצריכה היא לא כשל פורשה אז אני אסתדר.

האם ניתן להכניס וולוו לרשימה (למרות היותו כבד ביותר עצום מימדים)?

הנעה אחורית היא לא חובה, היא עדיפות, אז אפשר גם רכבים בעלי הנעה קדמית.

ובקשר לרכב פרוייקט: ראיתי מיני שנת 82 למכירה, שדורשת מעט שיפוץ, בעיקר פחחות.

האפ לרכב זה יש נטיה דינאמית טובה (למרות שמבחינות רבות אחרות הרכב הוא לא מתאים, אבל אם סעיף הכיף יהיה נהדר, אין לי בעיה להתפשר על דברים אחרים), הרי היא ניצחה במס' מרוצי ראלי בזמנה.

פורסם

לא כל רכב בעל הנעה אחורית הוא רכב מהנה לנהיגה. הרי גם לטרקטור ולאוטובוס יש הנעה אחורית.

אם אתה מחפש רכב בגלל ההנעה האחורית - כדאי לחפש רכב חזק (מהרשימה שנתתי). רכב חזק יהיה לא חסכוני.

אם ההנאה מנהיגה היא חשובה, דע שיש רכבי הנעה קדמית מהנים מאוד לנהיגה, גם אם הם אינם חזקים במיוחד.

חפש במנוע החיפוש מידע על גרסאות של 106, 205, סיטרואן וולקן, AX, רנו RSI וכו'.

המיני שמצאת תהיה מהנה לנהיגה יותר מכל אחת מהן (כמעט).

אם אתה מחפש רכב ליום יום - התחזוקה שלו עקב בלאי תהיה יקרה, ובמיני אין מיזוג אויר. אם אתה מחפש רכב נוסף, 'תחדש.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

מצטרף להמלצות של רזמל - לא כל הנעה אחורית מקורה בהנאת נהיגה.

אם הואפצייה היא מיני, והרכב לא הולך להיות יומיומי (זאת אומרת שאם משוה מתקלקל אין בעייה להמתין שבוע עד למציאת חלק מתאים) אז מיני זו אופצייה נפלאה ומדהימה עבורך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

זאת אני יודע, בגלל זה ציינתי את גורם החיוך (ואני לא צריך להסביר איזה סוג של חיוך).

ולגבי מיני, עדיף שיישמש לנהיגה יום יומית כיאוטו נועד שינהגו עליו ולא משנה כמה הוא יקר אקזוטי או מיוחד.

אבל כמו שאמרת, לא תיהיה לי שום בעיה לחכות שבוע ואף יותר עד למציאת החלק המתאים אם משהו מתקלקל.

רזמל, ציינת שאחזקת המיני תיהי יקרה עקב בלאי, יקרה באופן יחסי לרכבים קטנים ומשנתונים מוקדמים, או יקרה במידה של אחזקת רכב פאר.

לגבי מזגן, עד היום זה לא הפריע לי.

פורסם

אני חושב שזמינות החלקים למיני היא נמוכה משמעותית מסיירה\ב.מ.וו

ב20K ניתן לרכוש E30 6 צילינדר אבל עם 4 דלתות....

haters will hate

פורסם

התחלתי לקרוא, דרישות יפות, עד שהגעתי לשורת המחיר.

לדעתי מעט מדי.

אגב, לא כל הנעה אחורית כיפית ולא כל היגוי יתר הוא כיף.

פורסם

ולגבי מיני, עדיף שיישמש לנהיגה יום יומית כיאוטו נועד שינהגו עליו ולא משנה כמה הוא יקר אקזוטי או מיוחד.

גם אני השתמשתי ב-205GTI שהיתה לי כרכב יומיומי יחידי.

אבל - שימוש בו כרכב יחידי עלול להיות בעייתי במקרה של תקלה. למיני בפרט יש רגישות למכות חניה מפגושים של רכבים אחרים ולחפש פנסים בכל פעם שמישהו יוצא מחניה ונוגע בך עם הטמבון תהיה בעיה.

מכת חניה ברכב כזה היא כאב לב, בהרבה יותר מאשר מכה בסתם רכב.

בנוגע לאחזקה יקרה - הכוונה בגלל גיל הרכב. ככל שהרכב מתיישן אחזקתו יקרה יותר.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

אני לא יודע למה רבים מכם נתקעו על החלק של ההנעה האחורית.....

תחזרו לשורה הראשונה, רשמתי בפרוש ולפי סדר:"רכב מהנה לנהיגה, רצוי בעל הנעה אחורית".

למה כולם יוצאים מנקודת הנחה שאני חושב שרכב בעל הנעה אחורית הוא מידית רכב מהנה לנהיגה.

בכל אופן, כשרשמתי שורות אלו, התכוונתי דווקא לפורד אסקורט MK1.

פורסם
אני לא יודע למה רבים מכם נתקעו על החלק של ההנעה האחורית .
כנראה בגלל כותרת השרשור, שמקובל שמעידה על עיקר תוכנו. ערכתי.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

שוב תודה רבה.

אני גר בטבריה, הרכב אמור לשמש לנסיעה יומיומית למכללה וחזרה (+- 30 ק"מ הלוך חזור).

וחניה בטבריה לא קשה למצוא אם לא אכפת ללכת עוד 500 מטר עד החנות.

בנוגע לאחזקה, המיני שראיתי מגיעה עם מס חלקים + שני ספרים.

אני מחשיב את עצמי כמישהו שיש לו מעט ידע במכונאות וחוש טכני מעולה (בכל זאת בניתי רובוט שרוקד).

כפועל יוצא מכך אני חושב שאצליח להסתדר (אבל להבדיל מהרכב הראשון שלי, אני לא חי באופוריה שזה יהיה קל).

פורסם

חשבתי בכיוון, אבל כמעט כולן עברו הרבה ידיים ולא מעט התעללות מאנשים בני גילי חסרי ידע, אבל עם הרבה מאוד דאווין.

אם הייתי מוצא אחת שמורה, בהחלט כן.

פורסם

קשה למצוא רכב בתקציבך שהיה סגור בחניון 20 שנה ללא משתמשים.

לכל רכב שתמצא היה לפחות בעלים אחד שלא ממש טיפח אותו. בדוק את מצבו של הרכב כרגע, אם הרכב במצב טוב, לא ממש משנה שלפני 15 שנים מישהו פירפר איתו.

וולקן שמורה ? חפש פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1090188#post1090188

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

• תוכן חדש...