Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אירוע בפארק הלאומי - מתנדבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברים שלום

אני מחפשת מתנדבים לטובת האירוע:

4 מתנדבים להקמת ופירוק האירוע

4 מתנדבים לסידור התנועה בכניסה, ביציאה וברונדו

בשלב זה אני מבקשת, השלב הבא שכנוע תקיף!

ליצור איתי קשר רק בה"פ מסנג'ר או טלפון

אירית

פורסם

שעת התייצבות מתנדבים/פעילים 07:30-08:00 (לא להתפנק)

פירוק אירוע 14:00

אחראי דוכן כנ"ל (דאג להשאיר את כל הקווים פתוחים להשכמה בזמן)

אירית

פורסם
הקווים פתוחים והפנקס רושמת....:)

רק חבל שאתה לא מתעוררת (הייתי חייב להמשיך את החרוז)

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

רבותיי

הצלחת האירוע תלוייה הרבה בפעילים ובמתנדבים, ""הפרופיל שלי ממש קורס מכמות המתנדבים""

האירוע הזה למען כולנו, מה יותר פשוט מלכתוב לי יאללה, פעם אחת בשנה גם אני עושה משהו למען המועדון שלי

שעון העצר הופעל, יש לי כבר 4 מתנדבים אני זקוקה לעוד 4 דר"א מי שיתנדב והוא מציג, אני מבטיחה מיקום הכי טוב, להזכירכם התיצבות 07:30, רבק זה לא אכזרי וזה לא מסע השרדות אז קדימה

כל הקווים שלי פתוחים ה"פ, נייד 054-7702915

אירית

פורסם

מס' חברים שפנו אלי והציעו עזרה באירוע:

1. אבי שץ

2. אלעד רוזנקר

3. זכריה עסטה

מס' הטל' במשרד!!!

סמדר- מזכירות המועדון :wink:

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

פורסם

1. אבי שץ

2. אלעד רוזנקר

3. זכריה עסטה

4. דימה

5. גנאדי

6. חיים

7. משה ג.

תודה על ההענות, נפגש ביום שני בשעה 07:30

שבת נפלאה

אירית

פורסם

WOW

איך שכחתי אותך, את מותק את, אני אפילו אמורה להעיר אותך, וידעתי שהיו 8 ולא הבנתי מי נעלם

חולה עלייך

אירית

פורסם

כולי תקווה, שאוכל להגיע- נכון לעכשיו, אני במלחמות עם ההנהלה, שלא מוכנים לשחרר אותי.:cry:

עד שפעם ב-20 שנה אני באמת צריך יום חופש- אז לא!!! מרגיז!!!!:evil: :evil: :evil: ונחשו מה- אני בחופש היום, ביום שלישי וחמישי!!! (ואני ממש לא צריך את זה, אבל לא שואלים)...:-(:fist::bad-word: :bad-word: :bad-word: :bad-word:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גנאדי

יהייה יופי אם תצליח, העיקר בלי מלחמות

אירית

פורסם

כנראה אגיע, אבל עם איחור- יש לי לקוח וודאי בין 8:30 למשהו כמו 10, אחרי זה- נקווה, שלא יהיו עוד... 29.gifwar.gif

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גנאדי

דימה גם מתאחר ומחפש פתרון נא להיות איתו בקשר, ותודה למספר החסוי שהשכים אותי ב05:30 , יש לי אנטי חסימון ואתחשבן איתו בפארק.

אירית

• תוכן חדש...