Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

206cc - עצות לקנייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום נפלה לידי הזדמנות לקנות 206CC יד 2 עם 70K במחיר שנראה כמציאה.

מה דעתכם על הרכב ? אמין, חסכוני, נוח לנסיעה, מה לבדוק ובעיקר לשים לב בעת הבדיקה

מה לדעתכם המחיר ששוה לשלם בעבור רכב כזה (ברור לי שאין מספיק נתונים אבל כל תשובה תתקבל בברכה) והכי חשוב האם לרכב הזה יש שוק בעת מכירה ?

כל עצה נוספת תעזור !

תודה

פורסם

איזה נפח מנוע ואיזה תיבת הילוכים.

לרכב יש שוק מצויין ולרוב הוא נמכר מעל למחירון, רכב שנמכר בפחות יש לבדוק בשבע עיניים!

לבדוק בקפידות את מנגנון הגג, אם הוא פועל כראוי, לבדוק נזילות.

פורסם

ממתי לירן זה שם של בת?!

סתם, אבל עצה טובה שאפשר לתת לך היא שהרכב פשוט נשי. יש כאלה שיאמרו לי שזה עניין של טעם, אז אני אדייק: סטטיסטית, כל ה-206CC שראיתי (למעט אחת תכלת ["כחול-נייבי" כאילו כזה] שמסתובבת בצריפין) - נהוגות ע"י נשים.

מתנת היום ההולדת המועדפת לבנות מהמשולש. (קיפוח-סביון-שמריהו, כמובן. לא טירה וקלנסואה :) )

אביעד

פורסם

סטטיסטית, פרט ל206CC כסופה, מנוע 2 ליטר ידנית(!) שננהגה ע"י ידידה מהצבא, ואחת אדומה של שכנה,

עד עכשיו ראיתי 206CC ננהגות ע"י גברים. בין אם זו אחת ירוקה שננהגת ע"י קצין בדרגת סרן ובין אם זו שחורה או כסופה שיוצא לי לראות הרבה ננהגות ע"י גברים.

"רכב נשי" זה שטויות.. הכללה כזאת של רכב זה כמו לקבוע שהונדה זה רכב של ערסים.

נכון, יש אותו להרבה ערסים, אבל אני מכיר מספיק אנשים שלא מתקרבים אפילו להיות ערסים בעלי הונדה.

לירן - שכחת את הנקודה היותר חשובה..

מאיזו שנה הרכב? איזה מנוע ואיזו תיבת הילוכים?

אני מכיר אחת מודל 2002 מנוע 2 ליטר ידנית שנמכרה באיזור ה100K.. ודי מהר יש לציין :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

האמת שגם אני.

חוץ מצפונבונים מפונקים שלאבא אין מספיק כסף ל אאודי A3 טורבו אז קונים להם 206CC

אשכרה רק חיילות ומתלהבות מעצמן.

תקנה רכב טוב, עדיף תחפש 306 קבריולט , או גולף קבריולט.

206 סתם רכב...

פורסם

תגידו פה זה לא הפורום של FTV (ערוץ האופנה) לא מעניין אותי שחיילות נוסעות באוטו.

אני גם לא מחפש לקרוע את הכבישים !

באמת נפלה הזדמנות לקנות את הרכב במחיר מצחיק ! כמובן שנבדוק את הרכב שאין שום הפתעות, אבל ממה במיוחד צריך להיזהר.

יש נזילות חוזרות ונשנות שאין להן פתרון חוץ מהלחליף את הרכב ?

הרכב הוא 1600 אוטמט יד 2 (אני יד 3)

כל עצה תתקבל בברכה

פורסם

המוכר "במקרה" מרמת השרון? והרכב בצבע כסוף?

אם כן, דבר איתי בה"פ.. יש לי מידע על הרכב.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הרכב זהה למדי אם לא לגמרי ל 206 הרגילה.

כל "מחלה" שיש לדגם הרגיל תהיה גם כאן.

הרכב חלש למדי במיוחד בגרסתו האוטומטית ועם המנוע הקטן, אם זה לא מטריד אותך אז מאברוק.

אין בעיות מיוחדות עם הגג, נדרשת לבדוק תקינותו ואטימותו כמו בכל רכב קבריולט, משום שזהו גג חשמלי תיקון מיכני בגג עלול להיות יקר.

שיהיה במזל טוב, תתחיל להסתכל למעלה. יש שם שמיים :)

תיכנס ל http://www.roadster.co.il

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...