Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מ16000 ומעלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מקצוענים

אני כאן כמובן בשביל לשאול על אוטו.

אז ככה:

אני צריך אוטו שיסע משהו כמו 40 קילומטר ביום (חלק נכבד עליות) - חייב אוטומט.

יש לי ביד 16000 ש"ח, אבל אני יכול להשיג בקלות הלוואה של עוד 15000 ש"ח.

אז למה אני לא מספר שיש לי 31000? משום שאם אני לא חייב, אני לא רוצה לקחת את ההלוואה או לפחות את חלקה.

מה אני צריך? אוטו לא בזבזני (לא יותר מעשר ליטר לקילומטר ביןעירוני), אוטו שחוץ מטיפולים כמעט ולא יראה מוסך, אוטו נוח עם מזגן טוב ושלא יהיה קטן, ושיהיה בטיחותי (ABS, כרית אוויר וכו') - אוטו שאם יטופל טוב, יוכל לשרת אותי לפחות עוד 7 שנים.

עכשיו כך, אני מסתכל על טווח של שנים, אם אני יקנה אוטו ב16 ויוציא במשך 7 שנים עוד 25 על תיקונים ואם הייתי קונה אוטו ב30 ומוציא במשך השנים רק 5, אז ודאי שכדאי לי עכשיו להשקיע 30, אבל אם זה משתנה בהתאם, אין לי רצון לקחת הלוואה.

עוד דבר, אני בדרך נוסע לבד באוטו, כך שאני לא צריך שיהיה גדול, אבל אם מדובר על תוספת זעומה אני מעדיף אוטו מרווח ואפילו סטיישן בשביל המשפחה, אבל בפירוש זה שיקול משני ורק אם זה לא משנה משמעותית במחיר הרכב והאחזקה.

עכשיו כך, אני לא מבין במכוניות כלום, אני נהג חדש בן 44, אני דפדפתי פה הרבה בפורום וראיתי שיש פה הרבה מקצוענות אבל אין פה ירידה לראשו של האזרח הקטן כמוני - האזרח שלא מבין כלום -, אשמח אם מישהו יואיל ככה לייעץ לי משהו ספציפי שכדאי לי או לחילופין רשימה עם הסברים על ההבדלים, כי אני הלכתי לראות כבר כמה רכבים וכולם נראים לי אותו דבר.

בהזדמנות זו, אשמח להתייחסות לפערים בין היפניות והאירופאיות ולמשמעות בינהם.

תודה מראש

פורסם

בוא נתחיל בעובדות.

אין חיה כזו, אין רכב שתקנה ב 16K שיהיה קטן נוח אוטומטי , חזק ולא יראה מוסך.

הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה משפחתומתית כמו המזדה 323 או משהו כזה.

אם התקציב גודל אז מכוניות בסגנון הקורולה, אלמרה , אימפרזה יכולות להתאים לך.

• תוכן חדש...