Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שקיבל מכה מקדימה!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי הונדה סיויק, והבן אדם אמר לי שהרכב קיבל מכה מקדימה,

באיזור הפנס, וזה לא שאסי,

ושהפגיעה תוקנה בלי ריתוכים וחיתוכים.

האם יכול להיות שזה באמת לא שאסי או שפגיעה כזאת היא בטוח שאסי?

האם כדאי לקחת את הרכב לבדיקה או לוותר עליו?

פורסם

ברור שיכול להיות שזה לא שאסי הרי לא כל תאונה היא שאסי

לכן אם הרכב נראה לך שמור קח אותו לבדיקה אך תוציא מהמוכר שאם יש פגיעה בשסי אתה לא משלם על הבדיקה!!!ככה עושים!

HU: Pioneer DEH-1650 Front: JBL GTO 6506

Amp: ORION 4004 Sub: Kenwood W3009

פורסם

קודם כל תבדוק את רישיון הרכב. לפי השערה שלי ברישיון יהיה רשום כי הרישיון מופקד - דבר זה מראה שהבעלים הינו סוחר.

סוחר שאומר שיש לרכב פגיעה מקדימה אבל זה לא שילדה אומר שככל הנראה תהיה לפחות פגיעת קצה שילדה.

אם הרכב שייך למוכר והרישיון איינו מופקד אז הכן חוזה שיחייב את הבעלים לשלם לך את מחיר הבדיקה אם יש לרכב פגיעת שילדה.

בכל מקרה, לא לקנות ללא בדיקה :!:

פורסם

ככה עושים זה נכון אבל הבעיה שאף אחד לא מחזיר כסף גם אם הוא התחייב מראש על הבדיקה.

שהוא מוכן לשלם על הבדיקה או לפחות חצי אם יהיה שאסי לאוטו.

הרכב נמצא אצל בן אדם פרטי לא סוחר "אני לא מתעסק עם סוחרים" וברור שאני לא ייקנה בלי בדיקה

אני רק מקווה שהמכה היא לא שילדה או קצה שילדה.

פורסם

בתגובתי אני לא אמרתי לא לעשות בדיקה אני רק אמרתי שהמוכר יתחייב לך שבמידה ויש פגיעה בשאסי הוא מתחייב לשלם.!!!

אם הוא לא מוכן להתחייב עבור לרכב הבא.....

HU: Pioneer DEH-1650 Front: JBL GTO 6506

Amp: ORION 4004 Sub: Kenwood W3009

פורסם
ככה עושים זה נכון אבל הבעיה שאף אחד לא מחזיר כסף גם אם הוא התחייב מראש על הבדיקה.

שהוא מוכן לשלם על הבדיקה או לפחות חצי אם יהיה שאסי לאוטו.

הרכב נמצא אצל בן אדם פרטי לא סוחר "אני לא מתעסק עם סוחרים" וברור שאני לא ייקנה בלי בדיקה

אני רק מקווה שהמכה היא לא שילדה או קצה שילדה.

תביעות קטנות, אם יש לך חוזה חתום ותוצאות בדיקה השאר זה קלי קלות. הייתי עושה את זה רק בגלל העיקרון והשקר...

בנוסף ניתן לתבוע פיצוי על הזמן שלך ועל הזמן בתביעה וכו. כבר יהיה עדיף לו לסגור את הכל בינכם וללמוד את הלקח.

פורסם
בתגובתי אני לא אמרתי לא לעשות בדיקה אני רק אמרתי שהמוכר יתחייב לך שבמידה ויש פגיעה בשאסי הוא מתחייב לשלם.!!!

אם הוא לא מוכן להתחייב עבור לרכב הבא.....

כבר קרה לי בעבר שהתחייבו לי שאין שאסי לרכב, לקחתי לבדיקה ותתפלאו היה שאסי.

senda לגבי מה שאתה אומר זה נכון, אבל למי יש כח להתעסק במשפטים עכשיו.

(במיוחד שאני מתעסק בשני תביעות לתאונת דרכים עם אופנוע) :-D

• תוכן חדש...