Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, זה באמת סיפור מוזר.

אז ככה, עמיתי לעבודה מתקשר אלי ביום שישי האחרון שהוא סוף סוף מצא לי אוטו, התברר שהוא השאיר את האוטו שלו במוסך והמוסכניק אמר לו שבנתיים הוא יתן לו רכב חלופי - רכב שנמצא אצלו והוא רוצה למכור אותו.

טוב, החבר מגיע עם האוטו, מדובר על מיצובישי סופר לאנסר אוטומטית משנת 94, האוטו בפנים ובחוץ נראה בומבונירה, הקילומטרג' - 132800, המנוע והכל נראה רק שמחכה לניילונים.

נסעתי עם האוטו וזה כמעט כמו אוטו חדש.

המוסכניק אומר שהוא קנה את האוטו לפני שבועיים ושיפץ אותו - אני עדיין לא ראיתי את המוסכניק.

עכשיו כך, עיינתי במסמכי בעלות הרכב שמצאתי באוטו וראיתי שהאוטו רשום על שם יהודי בשעה שהמוסכניק ערבי, כמו"כ רשום בעלים קודמים - 01.

הוא מבקש (כנראה מחיר ראשוני) 17000 על האוטו.

העסק נראה לי חשוד בלשון המעטה, ראשית הקילומטרג' נמוך בצורה מחשידה ובפרט שזה ממוסכניק כך שלכאורה הוא שינה את הקילומטרג' (אא"כ האוטו הגיע למליון והתחיל מהתחלה...), כמו"כ הבעלים והכל.

השאלה שלי היא האם בכלל ללכת לבדוק עם המוסכניק את כל הפרטים או שחבל בכלל על הזמן, וכמובן מה בכלל אתם אומרים על מיצובישי סופר לנסר אוטומטית משנה כזו.

תודותי מראש

פורסם

מצאת ברשיונות את הפרטים של מי שהיה הרכב שייך אליו...

עכשיו ככה: מוסכניקים קונים מכוניות עם תקלות בסכומים שגדולים על בעלי הרכב, בסכום שכדאי להם לסדר ולהריץ הלאה, בדר"כ לא עושים העברת בעלות בזמן הזה ע"מ לחסוך עוד יד, במעמד המכירה פשוט יקח המוסכניק את ת.ז מבעל הרכב, ויגש איתך אל סניף הדואר.

מה לעשות: היום ואתה יודע למי שייך הרכב, צור איתו קשר וחקור אותו בעדינות מה עבר על הרכב ומה הסיבות שנמכר למוסכניק, אם יסתדר לך כל הפרטים, בדוק תאונות וכל מה שמסביב, תתחדש.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

נשמע לי משהו מוזר,

חבר שלך השאיר את האוטו במוסך והוא נתן לו רכב חלופי- רכב שאותו הוא מתכנן למכור?

מוזר, אז כנראה זה אומר שהחבר שלך לא הראשון שמקבל את האוטו הזה כרכב חלופי.

אם הכל נראה חדש, משהו חשוד. במיוחד ברכב כזה ישן.

בקשר למנוע- אם הוא שיפץ את האוטו אני משער שהוא החליף מנוע, מספיק שהוא שוטף אותו, עושה קצת צבע והוא נהיה נקי ומבריק כאילו יצא מהחנות.

כנראה שהקילומטרג' זה גם לא האמיתי של האוטו, אולי של המנוע? או אולי קילומטרג' שהוא עשה מאז הרכבת המנוע? ההיגיון שלי אומר שאני אישית לא הייתי מוסר רכב כזה ישן, שמור ונוצץ כרכב חלופי ללקוחות שהשאירו את רכביהם במוסך.

אולי מדובר בנכס אבל בשביל זה בודקים, גש תשאל את המוסכניק, ותברר פרטים, מקסימום שרפת שעה, לא תשאל לא תדע.

לפי דעתי- הבידוד בין תא המנוע לתא הנוסעים זוועתי, מרעישה המון (הרעש של המנוע מטריד מאוד), במיוחד בנסיעה בין עירונית, זוללת המון דלק (יחסית, אין לי מספרים מדוייקם), לי אישית היא לא הייתה ממש נוחה בנסיעות, משהו הרגיז אותי במושבים, הגיר האוטומט שלה לטעמי קצת עצלן (לפי דעתי עדיפה הגירסה הידנית), כאשר היא עמוסה (אני מדבר על נהג+4 נוסעים במשקל ממוצע, ותיקים לסופ"ש) מעט עצלנית. וזהו פחות או יותר.

ואני מזכיר זוהי דעתי בלבד.

עדיפות שני ציפורים על העץ מאשר שהדשא של השכן יהיה ירוק יותר... או משהו כזה...

פורסם

טוב, זה ברור שזה חשוד, השאלה היא האם ניתן לבדוק את הכל.

כמו"כ, לגבי האוטו:

הוא לא מרעיש בכלל - כלום - אלא מתי שיש מזגן.

מה ששאלתי לגבי מיצובישי אוטומט הוא ששמעתי שהגיר שלהם מתקלקל יחסית הרבה.

כמו"כ לגבי הדלק, רציתי לדעת יותר מעשי (אחד לכמה בעיר ובחוץ).

לגבי הסחיבה, לא מפריע לי, אני לא הולך להעמיס עליו בקביעות נוסעים נוספים.

נשמע לי משהו מוזר,

חבר שלך השאיר את האוטו במוסך והוא נתן לו רכב חלופי- רכב שאותו הוא מתכנן למכור?

מוזר, אז כנראה זה אומר שהחבר שלך לא הראשון שמקבל את האוטו הזה כרכב חלופי.

אם הכל נראה חדש, משהו חשוד. במיוחד ברכב כזה ישן.

בקשר למנוע- אם הוא שיפץ את האוטו אני משער שהוא החליף מנוע, מספיק שהוא שוטף אותו, עושה קצת צבע והוא נהיה נקי ומבריק כאילו יצא מהחנות.

כנראה שהקילומטרג' זה גם לא האמיתי של האוטו, אולי של המנוע? או אולי קילומטרג' שהוא עשה מאז הרכבת המנוע? ההיגיון שלי אומר שאני אישית לא הייתי מוסר רכב כזה ישן, שמור ונוצץ כרכב חלופי ללקוחות שהשאירו את רכביהם במוסך.

אולי מדובר בנכס אבל בשביל זה בודקים, גש תשאל את המוסכניק, ותברר פרטים, מקסימום שרפת שעה, לא תשאל לא תדע.

לפי דעתי- הבידוד בין תא המנוע לתא הנוסעים זוועתי, מרעישה המון (הרעש של המנוע מטריד מאוד), במיוחד בנסיעה בין עירונית, זוללת המון דלק (יחסית, אין לי מספרים מדוייקם), לי אישית היא לא הייתה ממש נוחה בנסיעות, משהו הרגיז אותי במושבים, הגיר האוטומט שלה לטעמי קצת עצלן (לפי דעתי עדיפה הגירסה הידנית), כאשר היא עמוסה (אני מדבר על נהג+4 נוסעים במשקל ממוצע, ותיקים לסופ"ש) מעט עצלנית. וזהו פחות או יותר.

ואני מזכיר זוהי דעתי בלבד.

• תוכן חדש...