Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנצ'יה לנצ'יה......

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברוך הבא למסדר חולים...

לנצ'יה בטא אני בספק אם תמצא. יש ממש ממש מעט על הכביש. עד כמה שאני יודע המספרים הם - באיזור ה-10 קופה, 4-5 HPE, איזה 2 זאגאטו, ואני שמעתי שמועות על ברלינה אחת שמסתובבת, לא יודע אם היא עדיין על הכביש.

לגבי פריזמה סימבול - חבל קצת. לפני כמה חודשים הייתה אחת בראשון למכירה ב-1500 ש"ח... שנת 88 אם אני זוכר נכון, נראתה ממש טוב אבל עם גיר גמור ובלי טסט. היא כבר לא שם מזמן, נראה לי שהלכה לחלקים.

למה לא תלך על דלתא? כאלו יש יותר על הכביש, לא?

פורסם

אני לא הייתי משקיע על פריזמה.

אם אתה בעניין של רכבי אספנות אז (בארץ) תחפש רק בטא קופה.

הפריזמה יותר מדי מודרנית להחשב כאספנות ומבחינה עיצובית היא לא מעניינת.

אם לא בטא ואתה בכל זאת רוצה לנציה, תשקול אולי לקנות איזה תמא טורבו.

פורסם

שמעתי על עוד אחת למכירה, בירושלים.

לא יודע פרטים חוץ מזה שהיא שנתיים בלי טסט, המנוע צריך שיפוץ והמחיר הנדרש הוא 1500$.

בכל מקרה - אם אתה קונה בטא - צור איתי קשר. אני יכול לחסוך לך כאבי ראש באחזקה.

פורסם

שמעתי על פולביה קופה שמסתובבת ברחובות.

חוץ ממנה - אני מכיר בן אדם שמחזיק פולביה ברלינה. מכונית שנראית קצת כמו הכלאה בין פיאט 124 לאלפא ג'וליה ברלינה. היא כרגע עומדת ומחכה לשיפוץ.

• תוכן חדש...