Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, למישהו יש נסיון עם "אוטו דיל"? הבנתי שזו רשת גדולה עם סניפים ברחבי הארץ, אני מתכוון ללכת לסניף בחיפה חוף הכרמל אם מישהו מכיר..בינתיים שמעתי עליהם לטוב ולרע, למרות שהרוב נוטה לרע..

דבר שני - סובארו אימפרזה יד ראשונה (ככה כתוב) 2004 1600 סמ"ק אוטו', 45,000 ק"מ. מחיר מבוקש 84 אלף. מחיר מחירון קצת גבוה מזה, משהו כמו 87-88 אלף..לא נראה קצת תמוה? עם כזה קילומטרז', לא היה ניתן לחשוב שיבקשו מעל המחירון, או לפחות מחירון? הקילומטרז' נשמע סביר למכונית בשנתון כזה? לי עולות שתי אפשרויות - או שזייפו קילומטרז', או שזה אוטו שנסע רק בעיר, רק גז-ברקס כל הזמן..מה דעתכם?

פורסם

הנסועה שציינת נראית על פניו ממוצעת לחלוטין.

את אמיתות הקילומטראז' תוכל לבדוק על פי ספר הטיפולים של המכונית.

אם אוטו-דיל תימחרו את המכונית כפי שתימחרו,סביר להניח שהיא לא להיט גדול כמשומשת,מאחר ועל מרבית דגמי פוקסווגן ואודי הם דורשים-ומקבלים מחירים גבוהים יותר מהנקוב במחירון הלאומי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

איך על VW ואאודי מקבלים מעל המחירון?

חבר שלי שכל פעם מחליף אאודי, נאלץ לחפש זמן רב קונה לאוטו וגם אז מתחת למחירון, ואצלי כל מי שעובר במוסך ויש לו אוטו מהקונצרן הזה, שרוצה למכור יורד מהמחירון..

מה קורה כאן או שם בעצם?

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
קודם כל, למישהו יש נסיון עם "אוטו דיל"? הבנתי שזו רשת גדולה עם סניפים ברחבי הארץ, אני מתכוון ללכת לסניף בחיפה חוף הכרמל אם מישהו מכיר..בינתיים שמעתי עליהם לטוב ולרע, למרות שהרוב נוטה לרע..

דבר שני - סובארו אימפרזה יד ראשונה (ככה כתוב) 2004 1600 סמ"ק אוטו', 45,000 ק"מ. מחיר מבוקש 84 אלף. מחיר מחירון קצת גבוה מזה, משהו כמו 87-88 אלף..לא נראה קצת תמוה? עם כזה קילומטרז', לא היה ניתן לחשוב שיבקשו מעל המחירון, או לפחות מחירון? הקילומטרז' נשמע סביר למכונית בשנתון כזה? לי עולות שתי אפשרויות - או שזייפו קילומטרז', או שזה אוטו שנסע רק בעיר, רק גז-ברקס כל הזמן..מה דעתכם?

אולי הבעלות של היד הראשונה לא היתה פרטית? ואז בעצם הם מבקשים מעל למחירון...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

קשה מאוד לקבל מחירון על אימפרזה 2004 ובכלל מכוניות "פרטיות" מהשנתון הזה, כי השוק בדיוק מוצף ברכבים למכירה מהליסינג שנפלטים אחרי 3 שנים לשוק בהנחות ענק ממחיר המחירון, ועמישראל אוהב לקנות בזול.

פורסם
אולי הבעלות של היד הראשונה לא היתה פרטית? ואז בעצם הם מבקשים מעל למחירון...

ציטוט מהאתר "אוטו-דיל מחזיקה כיום במלאי הגדול במדינה של מכוניות משומשות מבעלות פרטית "

אם כבר אז חשבתי שהאוטו באמת היה שייך לחברה אבל רשום על אדם פרטי..אבל ההסבר על מכוניות ליסינג שיוצאות לשוק נשמע מעניין, שווה לבדוק את זה עם דגמים אחרים של 2004. אילו עוד מכוניות נפוצות בליסינג (למרות שלא ראיתי יותר מדי אימפרזות מליסינג על הכביש)?

פורסם

דווקא יש כאלה. חבר שלי לעבודה קנה כזו. אם העליות לי-ם הן סימן להתנהגות בכביש פרויד, אל תצפה להגיע ראשון לרמזור של רמת אשכול...

(זה כמובן לא צריך להיות השיקול, רק שתדע)

פורסם

תעקוב אחרי המבצעים של חברות הליסינג. אימפרזות משנת 2004 נמכרות סביב 70-75K, יש מקרים שאפילו פחות. כשהאופציה השניה היא לקנות אותו רכב מפרטי ב15K ש"ח יותר, רוב האנשים מעדיפים לקחת סיכון ולקנות מהליסינג, למרות השם הרע שיצא למכוניות האלה (יש אינספור שרשורים בפורום בנושא). בסופו של דבר השכן רואה שאתה נוסע באימפרזה 2004, מאיפה לו לדעת אם קנית מליסינג או מפרטי :-D

פורסם

ליסינג. לכן רוב חברי הפורום (ואני ביניהם) לא יקנו בחיים מליסינג אלא אם הם יודעים מי נהג ברכב קודם.

אני ממליץ תמיד להוסיף את ההפרש לפרטי ו/או לרדת שנה.

פורסם

כן, זה ברור..אם נגלה שהאוטו היה בליסינג לפני זה כנראה שנרד מזה. בכל מקרה רציתי רק לדעת אם העסקה הזאת נראית חשודה או לא, לפחות מהפרטים האלה..בתקווה נלך לראות את המכונית בהמשך השבוע.

פורסם

קודם כל, שיהיה בהצלחה בכל מקרה.

דבר שני, מניסיוני סוחרים לא מציאים את מרכולתם מלכתחילה מתחת למחיר המחירון אלא אם יש סיבה (תאונה, ליסינגג וכו'). כך למשל, יש סוחר שמבקש על רובר 2004 מעל למחירון (סתם, לגבי רכב שמעניין אותי). על זה נאמר "אופטימיות קוסמית", אבל אם גם ביחס לרכב בלי שוק אין להם בושה, אז וודאי שלגבי רכבים יחסית מבוקשים ובעלי שם טוב של אמינות (לא בהכרח מוצדק, אגב).

דווח לנו איך היה :-)

פורסם

טוב, אז זה הלך ככה:

מגיעים, יושבים מדברים..הדבר הראשון שלא מצא חן בעינינו - תוצאות הבדיקה. באתר מפורסם שכל מכונית עברה בדיקה מקיפה, אנחנו מבקשים לראות את תוצאות הבדיקה - אי אפשר. זה "רק לעיני החברה". אנחנו, עם זאת, מוזמנים לערוך בדיקה משלנו, כשהם מתחייבים שאין פגיעות שלדה.

הולכים לראות את האוטו (סובארו אימפרזה 2004 יד שניה 1600 45,000 ק"מ). מבחוץ הכל נראה בסדר, הכל נקי, מצוחצח (לא שזה מראה על משהו). גם פנים האוטו נראה בסדר, אין סימני שחיקה על ההגה, הדש, חלקי הפלסטיק..הכסאות מרגישים בסדר. מאחורה בצד ימין יש שפשופים קצת רציניים, קילוף של צבע. בנוסף הוא מציין שאחת הכנפיים הוחלפו, והוא לא זוכר באיזה צד. שואלים את הנציג אם המכונית עברה משהו. מה תשובתו? "כל דבר שלא כולל פגיעה בשילדה לא נקרא אצלי תאונה". אז אומרים לו יופי, אז בוא תגיד לי מה קרה לאוטו, גם אם אתה לא קורא לזה "תאונה". תשובתו היתה "לא יודע, לא מעניין אותי..קיבלתי את תוצאות הבדיקה, הכל בסדר, קניתי". בקיצור, אתה יוצא עם הרגשה שיש משהו שהוא לא מספר לך. מבט מתחת לרכב לא מניב יותר מדי תוצאות, לא שאני איזה מוסכניק מומחה, אבל לא ראיתי משהו מרותך..

ועכשיו מה שהכי הפתיע אותי. מבקשים לראות ספר רכב. "אין". מה זאת אומרת אין? "אין". אוקי..מה עכשיו? אין לי איך לאמת קילומטרז', לראות שהוא לא עבר תאונה/שיפוץ מסיבי, כלום..אז מה עכשיו?

עוד משהו..בטמבון מאחורה, אם מסתכלים בזווית הנכונה, אפשר לראות שינוי ב"גוון" או ב-texture, לא יודע מה המינוח הנכון..כאילו פה נגמר אחד ופה מתחיל שני, אבל לא שינוי כזה דרסטי..יכול להיות שהחליפו "חצי טמבון", או שאם מחליפים מחליפים הכל?

ודבר אחרון, ברשיון הרכב היה רשום בעלים קודמים 01, והבעלים הנוכחים "אוטו דיל"..זה אומר שהאוטו היה באמת יד ראשונה, ועכשיו הוא בבעלות החברה, לכאורה יד 2, בזמן שהוא יושב בחניון?

זהו..לי זה די מהר הוציא את החשק, אוטו בלי ספר ונציג שלא רוצה להגיד לך מה קרה לאוטו ומה הצריך החלפת כנף, מרגיש כמו לקנות חתול בשק. לך תדע מה הוא מסתיר ממך. אחריות ל-3 חודשים. מה דעתכם?

פורסם

ודבר אחרון (באמת). יש לי את מס' הרישוי של הרכב. יש אפשרות לברר באמצעותו היסטורית טיפולים במוסך מורשה, נגיד אני בא למוסך סובארו מורשה ומבקש שיבררו על המספר הזה?

פורסם

בעיקרון אם אתה לא בעל הרכב אז הם לא חייבים לתת לך, אבל תמיד כדאי לנסות. תיגש למוסך מורשה סובארו, תספר שאתה מתכוון לקנות ולטפל אצלם ותראה.

בנוסף, יכול להיות שהרכב טופל (למשל פחחות?) לא במוסך המורשה ואז הטיפול לא יופיע.

אגב, למיטב ידיעתי (אבל אולי יש כאן מומחים ממני) בד"כ הסוחר דווקא לא נרשם כבעלים, ולכן מוזר הרישום של 01 בעלים קודמים - כלומר הרכב עכשיו הוא יד שניה כבר. מה רשום במקוריות הרכב?

• תוכן חדש...