Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה אני שוקל לרכוש כזה אוטו.

מצאתי מאמר משנת 2002 בחיפוש בגוגל:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-740768,00.html

בבדיקת ה"שוק" בימים אלה, עולה כי הרכב נחשב לטוב ואמין (בניגוד לדגמים הכושלים מאוד הקודמים) החל משנת ייצור זו, פורד לא רק שהשתפרו, אלא הוציאו בייצור, מכוניות אמינות נוחות, ויציבות לתפארת, אף ביחס ליפניות.

2 שאלות:

1. יש דגם שנקרא "גיאה" או "גיהה" , בכל אופן אני לא מבין מה השיפור שם בתוספות..

קרוז קונטרול אולי ומה עוד? מישהו יודע? מה יש שם שאין ב"רגילות"?

2. האם יש כאלה ידניות? (בארצנו הקטנטונת )

3. למה רכב עם שוק לא קל , שלא לומר קשה (ונכון, האוטו כנראה טוב אם הוא שמור ומטופל) , למה דורשים מחיר מחירון על האוטו, האנשים לא יורדים, גם לא מוכרים כמעט. אבל מה, לא מוכנים להתפשר,

ותשובות שלכם חברי, שהאוטו טוב ולא מוכרים בכל מחיר, כבר שמעתי מספיק...

4. בחיפוש אחר, נרשם כי היו בעיות גירים לרכבים ב2002ואף 2003 , (דובר בעיקר על הפוקוס אולי, אבל אני לא בטוח) מה ידוע לכם על מחלות, ובעיקר מחלות של המודלים הראשונים?

ואם למישהו יש מה להוסיף או איזה מידע, אשמח.

ואם מישהו מכיר כזו אחת למכירה , אשמח,במיוחד לצבע שחור....(ארס?)

שלכם

דני זומרשטיין

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

המונדיאו הגיעה לארץ ברמת גימור גיהה בלבד,שהיא מאז ומתמיד רמת הגימור הגבוהה ביותר במכוניות פורד.

כמקובל בדלק מוטורס,המונדיאו יובאה לארץ כשהיא מצויידת בגיר אוטומטי בלבד,שמהווה את נקודת התורפה העיקרית במכונית(איטי,גס ומעלה במהירות הבזק להילוך גבוה).

כמו הפוקוס,גם המונדאו נהנית מרמת אמינות מצויינת,כשהתקלה הנפוצה היחידה היתה הכיוון החשמלי של מושב הנהג(בשנת 2002 בלבד)וברוב המכוניות היא ניפתרה במסגרת האחריות.

המונדאו סבלה מירידת ערך גבוהה יחסית שהפכה את מחיריה לאטרקטיביים,וכך שב אליה הביקוש,וגם בציי רכב היא נימכרת מהר יחסית.

סה"כ מכונית טובה ומהנה במחיר אטרקטיבי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

גיאה זה הדגם היחיד שנמכר בארץ. יש לו קרוז קונטרול, בקרת אקלים, שליטה מההגה על המערכת, מושב נהג עולה ויורד חשמלית.

למיטב ידיעתי אין ידניות.

למה דורשים מחירון? לדעתי - כי הוא נמוך. לוי יצחק ממש לא אוהב את האוטו הזה. אז ביחס למתחרים המחיר נמוך וזו אחת הסיבות שאנשים לא מוכנים לרדת. מה גם שלדעתי אין סיבה לרדת עבור רכב שמור ומטופל.

מעבר לכך, הרכב טוב מאוד. מרווח, מאובזר, נוח לנסיעה, מתנהג מצוין, איכותי במרבית המקרים (קצת חלקים רופפים כמו למשל ידית ההילוכים). נמוך יחסית ולכן כדאי להזהר במיוחד על הפגושים. מנוע+גיר סבירים. המנוע לא חזק במיוחד אבל בסדר, הגיר ארבעה הילוכים וכבר לא עומד בסטנדרט, אבל ביחס לשנתון ולמחיר זה בסדר גמור. צריכת הדלק כ-1:10 בממוצע.

עוד שאלות?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הרכב טוב מאוד. מרווח, מאובזר, נוח לנסיעה, מתנהג מצוין, איכותי במרבית המקרים

המנוע לא חזק במיוחד אבל בסדר,

צריכת הדלק כ-1:10 בממוצע.

עוד שאלות?

רוני

עוד שאלות אם אפשר...

היה לי ב.מ.וו 728 , הצריכת דלק היתה גבוהה , המחירון כל חודש ירד מאוד, מכרתי את האוטו.

לפניה היתה לי לנצ'יה קאפה טורבו, חזקה ומדהימה, אבל כל הזמן תקלות קטנות (שתקנתי לבד) הרגיזו אותי, הייתי יורד לעבודה ומתקן את האוטו שלי, (לא בשביל זה אני יורד לעבודה..)

הלנצ'יה מבחינת צריכת דלק, היתה מדהימה לטובה, נסיעות רק בעיר לא היה מצב של פחות מ 7 קמ' לליטר, ולא בנסיעה רגועה... ובכרמל בחיפה,, עליות..

היום נסעתי בלנצ'יה קאפה אוטומטית 2000 סמק 5 צלנדר שנת 2000 שמורה, וחזקה היא ממש לא היתה. אולי במהירויות של מעל 100 קמש כן, אבל אותי בעקר מעניין עד המהירות הזו (ולא רק)

איזה פתרון אם בכלל יש שניתן למצוא ולרכוש רכב יש שיהיה אמין, חזק באופן יחסי., לא זולל דלק בטירוף, ושומר על ערך באופן סביר?

אם יש כזה, זה מה שאני רוצה.

אם אין כזה , אז אולי כדאי לקנות פורד פוקוס, או משהו כזה עממי, וזהו. כי לקנות משהו כביכול שאצפה ממנו ובסוף יהיה קצת יותר מסתם אוטו, אולי חבל על רכישה כזו..?

התקציב 30-90K שח, כאשר ברור לי שכמה שיותר יקר, תוך שנה שנתיים אפסיד יותר, ואני לא מעוניין להפסיד ברכב יותר מ 7K בשנה..

מסובך??....

סובארו B4 שנת 2000 לערך, יותר מתאים לנתונים שלי?

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...