Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירה בין מס' מכוניות עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי מה דעתכם כדאי לי מאופציות הבאות

התקציב שלי 30 אלף אני מחפש אוטו אמין אוטומט שאחזקתו לא תהיה יקרה מידי לא גדול במיוחד ושיהיה כיף לנהג בו

1. דהיטסו שרייד שנת 2000

2. הונדה סיויק sr שנת 96

3. יונדאי אקסנט שנת 98

4. מזדה לנטיס שנת 97

5. סוזוקי בלנו שנת 96

6. סיאט איביזה 1.6 שנת 2000

7. פולסווגן פולו 1.6 98-99

תודה רבה חברה אשמח להתייחסות

פורסם

על מנת להקל על תשובה, עליך לתת מספר דרישות ו/או העדפות מהרכב בנוסף למה שכתבת.

למה ישמש אותך הרכב? נסיעות עירוניות? עליות לחיפה? משפחה? ילדים?

חוצמזה, על רוב הרכבים שבשמם נקבת נערכו כבר דיונים, אנא היעזר במנוע החיפוש.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הרכב ישמש רק אותי אין לי משפחה נסיעות לרוב בתוך תל אביב,עבודה וחזרה כמעט ולא מחוץ לתל אביב . שיהיה אמין ובעל אחזקה לא יקרה , שיראה נורמלי גם מבחוץ ומבפנים ו...וחשוב אוטומט.

פורסם

אם תותר על פן ההנאה מנהיגה (ולפי האופציות שציינת אתה לא תפסיד הרבה) אזי ניסן אלמרה יכולה להיות אופצייה מצויינת ביחס לתקציב וביחס ליתר הדרישות מהרכב. אין כמעט רכבים אוטו' מהנים לנהיגה בתקציב המדובר ובמידה וכן הרי שתצטרך להתפשר בשנתון / אמינות / ההוצאות יעלו (או שבכולן יחד).

פורסם
הניסן אלמרו עדיפה על הלנטיס,סיויק,בלנו ? במה ?
לפרטים על הרכבים הנ"ל (כולל האלמרה) תוכל להריץ חיפוש בפורום (מה גם שלא פעם נעשו השוואות בינהן). אילו לא היה חומר בנושא הייתי מרחיב כראוי, אך אינני רואה סיבה לחזור על עצמי ועל מסקנות משרשורים יום אחר יום (לעניין היום אחר יום זה נאמר ברצינות).

בקצרה אתמצת ואומר כי מבין המשפחתומטיות הנ"ל כנראה שהסיוויק תמוקם בראש הרשימה מבחינת טיבה (למרות שהביטוח והחלפים שלה יקרים משל האחרות), הבאלנו נחשבת לתחבורה בסיסית ואמינה מבחינת מכלוליה אך המנוע שלה זועק במאמץ קל ותא הנוסעים (פלסטיקה) אינו שורד את מבחן הזמן לטובה. מבחינת הלנטיס, מדובר במכונית בינונית שאינה מצטיינת בשום דבר הנופלת בין הכיסאות ואם כבר חושבים לרכושה אזי רצוי לבחור באחת בעלת מנוע בנפח 1.8 אשר יסחוב את הרכב טוב יותר (ושתצרוכת הדלק שלה לעומת ה1.6 תהיה זניחה). בסופו של דבר, המשפחתומטיות אינן שונות מהותית אך מבחינת החבילה והתמורה שהיא מציעה ביחס לתקציב המדובר, האלמרה תתן תמורה עדיפה על פני ה-3 האחרות.

נ.ב.

השקלול אינו מתייחס לפן הבטיחות (בייחוד בשל העובדה כי המשפחתומטיות דאז לא ממש היו בטוחות), במידה ופן הבטיחות יהיה חשוב בעיניך על פני פן האמינות אז כנראה שהרנו קליאו Bתהיה אופצייה טובה עבורך. עם זאת, הפולו יכולה להיות התפשרות טובה באמצע).

פורסם

אני באופן אישי הייתי ממליץ לך על השרייד,

הסיבות :

א. לת"א בעיות החניה יותר קטנות עם שרייד מאשר אלמרה למשל (הבדל של מטר כמעט)

ב. צריכת דלק.

ג. אמינות עדיפה.

ד. שנה יותר מתקדמת.

אבל ישנם נימוקים נגד :

א. הרבה פחות מפנקת.

ב. הסיכוי שתמצא אחת כזו שואף ל - 0

ג. זהו רכב נשי קטן, ואם האגו טיפה גדול אז זה בעייתי מאוד.

• תוכן חדש...