Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדבקת שטיחים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זקוק למעט ייעוץ בנושא הדבקת שטיחים.

לאחר שקניתי שטיח וחתכתי את כל החתיכות בהתאם לרכב (לפי הדוגמא בתמונה המצורפת), השאלה היא מה בדרך הנכונה להדביק את השטיחים? האם יש להשתמש בדבק מגע או שיש דבק מיוחד לכך?

תודה מראש לכל בעלי הנסיון

חיים

4f_2.jpg

פורסם
אני זקוק למעט ייעוץ בנושא הדבקת שטיחים.

לאחר שקניתי שטיח וחתכתי את כל החתיכות בהתאם לרכב (לפי הדוגמא בתמונה המצורפת), השאלה היא מה בדרך הנכונה להדביק את השטיחים? האם יש להשתמש בדבק מגע או שיש דבק מיוחד לכך?

תודה מראש לכל בעלי הנסיון

חיים

האם גם במקור השטיחים אצלך היו מודבקים?

האם בוצעה עבודת הכנה לקראת הנחת השטיחים החדשים? (ניקוי חלודה אם יש, זיפות וכו')

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

בדיוק השבוע החלפתי את השטיחים ברכבי.

את השטיח הבאתי (חתוך מראש) מאנגליה. הרפד מני (ממליץ עליו בחום) הדביק את השטיח לריצפה עם דבק מיוחד. לדעתי רצוי להדביק את השטיח ולא רק להניחו.

פורסם
האם גם במקור השטיחים אצלך היו מודבקים?

האם בוצעה עבודת הכנה לקראת הנחת השטיחים החדשים? (ניקוי חלודה אם יש, זיפות וכו')

מצטרף לשאלה ומוסיף -

בתא המטען שלי - התחתית היא החלק העליון של מיכל הדלק. האם ישנם חומרים שכדאי להימנע מהם ?

רוני

היא לא יודעת להגיד לי מתי יהיה מישהו שיוכל להגיד לי מתי זה יהיה

פורסם

אני אגלה לכם סוד קטן:

לרפדים- אין דבק מיוחד.

הם משתמשים בדבק מגע רגיל שמוסיפים לו חומר שעושה אותו עמיד יותר לתנאי מזג האוויר.

למי ששאל על שטיח ברצפת תא המטען- לא מדביקים אותו, לוקחים לוח קרטון דחוס 2 מ"מ, או דיקט 2 מ"מ, חותחים אותו לפי הצורה של רצפת תא המטען, עליו מדביקים צמר בידוד, על הצמר מדביקים את השטיח המבוקש, חותכים אותו 1-2 ס"מ יותר גדול מלוח הדיקט בקצוות.

שאלות?

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אני הייתי ממליץ על Montage Kit זה אחלה דבק, מגיע בשפופרות "סיליקין", נידבק להכל, חזק, ועדין יש לו את האלסטיות של דבק מגע. עמיד בחום, החיסרון היחידי שלו הוא המחיר, 28 ש"ח לשפופרת...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

חשוב מאד.

כשצריך להשתמש בכמויות גדולות של דבק ברכב, כמו לצורך הדבקת שטיחים, רצויי להשתמש בדבק מגע לא דליק. סתם מטעמי בטיחות.... בדרך כלל הדבק הזה בצבע כחול.

רועי.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

דבק מגע רגיל יעשה את העבודה

וזה מה שרפדים וכולם עובדים

תפסיקו לחשוב שיש להם חומרים מיוחדים

לא הייתי משתמש בקיטמונטז הוא לא נועד לזה וסתם יקר

אם יש לך פיסטולת תעשה בהתזה יוצא הכי טוב לדעתי

ולרוני במוס לא מדביקים את זה

אבל תשים לדעתי מתחת לטנק דלק איזה 2 ס"מ של ספוג

mustang 67 GT, 302 engine t5