Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הורדנו את האבק שמישל הכין לנו , נכנסנו למקלחת , למזגן , אפילו את ה-C4 הספקתי לנקות ועכשיו אנחנו לפני הגראן-פרי של סין , הראשון מבין שלושת מרוצי הגראן-פרי האחרונים לעונה וההכרעה קרובה .

במונזה כולם היו עסוקים עם מסיבת העיתונאים והודעתו של מיכאל שומאכר לגבי פרישתו הצפויה ועכשיו אחרי שהכל כבר כמעט ברור נשאר רק להכריע מי יניף את הגביע בסוף העונה - אלונסו , אלוף 2005 או שומאכר .

למעשה יש עוד קרב אחד שצריך להיות מוכרע וזה הקרב על אליפות היצרנים בפורמולה-1 שגם שם זה בין רנו ופרארי והכל צמוד ופתוח כמו הבגדים של הדוגמניות של מרלבורו .

בינתיים עד שהאליפות מוכרעת החליטו ב-FIA לדחות את החבילה המתוכננת של שינויי האוירודינמיקה של הרכב , זאת עם הזנב המפוצל למי שלא מכיר .

עוד חדשה אחת היא הקנייה של ספייקר ההולנדית על מידלנד והפיכתה לקבוצה כל-כתומה בחסות המיליארדר מייקל מול , שעכשיו שאיפתו היא לשמוע את ההימנון ההולנדי על הפודיום . יותר זול היה לו לקנות דיסק...

 

232962-2

 

 

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

  • תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בשנה שעברה היה זה פרננדו אלונסו של רנו שזינק מהפול-פוזישן וגם ניצח את המרוץ בדרך לאליפות העולם שלו .

 

השנה המומנטום נמצא בידיים של מיכאל שומאכר שצימצם פער נקודות אדיר שהיה לרעתו לכדי שתי נקודות בלבד .

המסלול בסין מורכב מ-16 פניות ושתי ישורות , כאשר את המהירות הגבוהה ביותר משיגים הנהגים בישורת האחורית דווקא , כ- 326 קמ"ש ושם הם מגיעים לפניית היירפין ימנית ובלימה חזקה ביותר , נקודת עקיפה קריטית במסלול הזה .

 

chinese.gif

 

 

 

 

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

במקצי האימון שנערכו על המסלול היום , בהשתתפות נהגי המבחן של הקבוצות השיג אלקס וורץ את הזמן המהיר ביותר בשני המקצים עבור וויליאמס אבל אנחנו כולם יודעים שזה בעצם לא אומר כלום וקבוצת וויליאמס הציגו יכולת כזו מספר פעמים העונה אך כאשר הגיע זמן ההוכחות האמיתיות , כלומר במירוץ , נחלו מרק וובר וניקו רוזברג אכזבות אחת אחרי השנייה .

 

אחד שיכול כבר להיות מאוכזב הוא פיליפה מאסה שהספיק לפוצץ מנוע ולהחליף אותו מה שאומר שיאבד עשר מקומות לקראת הזינוק למרוץ ביום ראשון .

 

קבוצת ספייקר החדשה הודיעה כבר על חידוש החוזה של הנהג ההולנדי שלה , כריסטיאן אלברס והצעד שאולי הוא הכי חשוב עבורה הוא החתמתו של מייק גסקוין כמנהל טכני ומהנדס ראשי .

 

הונדה מפתחת ציפיות גדולות לסוף השבוע הזה למרות שלא יעשו שימוש במנוע החדש שלהם אלא במנועים שהיו כבר במונזה . דיוידסון נהג המבחן סיים שלישי את האימונים למרות הגשם שירד וג'נסון באטון , שביצע בדיקות שונות במהלך האימון שלו אמר שהוא מרוצה מהביצועים ומקווה לתוצאה טובה , לקראת הגראן-פרי היפני בשבוע הבא .

 

1159522593.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

המחירים לכרטיס כניסה למירוץ בשנחאי מגיעים למאות יורו (400-500 יורו למקומות הטובים) מה שלא הפריע למארגנים למכור את כל הכרטיסים מראש ויותר מ 150 אלף סינים ימלאו את האתר.

נקוה שהמירוץ הזה ימשיך להיות מעניין כפי שהיו ה 3 הקודמים ושהתחרות בין שומאכר ואלונסו תימשך עד למרוץ האחרון השנה. אני מקוה שבסוף שומאכר יזכה באליפות.

למרות כל חילוקי הדעות לגבי שומאכר, האם הוא נהג גדול עם כמה "יציאות" לא ספורטיביות או "מתנקש סדרתי" - לדעתי הוא מגדולי הנהגים אי פעם. לפי התוצאות שלו בכל פרמטר אפשרי,הוא הגדול הכולם. זכיה בעונה האחרונה תשלים 15 שנים של הצטינות.

פורסם

מי שקם בבוקר שבת מוקדם מהרגיל בכדי לצפות במקצי זמנים של הגראן-פרי הסיני זכה למקלחת .

 

מקצי הדרוג כולם התנהלו בגשם שהציף את המסלול ברמות שונות וגרם לעליונות בולטת למעשה של הקבוצות שהיו נעולות במישלן .

הברידג'סטון היחיד שהצליח להתברג בעשירייה הראשונה היה מיכאל שומאכר וזה הרבה בזכות הנהיגה שלו ופחות בגלל המכונית והצמיגים.

מי ששלט ללא עוררין ויזכה לשקט לפחות בזינוק הוא פרננדו אלונסו , שלרגע לא הרגיש מאויים וסיים ראשון .

אחריו משלים שורה ראשונה של רנו ג'יאנקרלו פיסיקלה .

שורה שנייה כולה הונדה עם התעוררות של בריקלו שסיים שלישי ובאטון שסיים רביעי .

אכזבת המקצה ואולי שוב דוגמא לחוסר העקביות היא קבוצת טויוטה ששני הנהגים שלה - טרולי ורלף שומאכר לא הצליחו לעבור את המקצה הראשון ויזנקו מחר מהקצה הרחוק של הגריד .

קבוצת ספייקר לא יורדת מהכותרות והפעם החדשות הן על החוזה שנחתם בין הקבוצה לבין פרארי על אספקת מנועי פרארי לעונה הבאה , במקום קבוצת רד-בול שעוברת למנועי רנו .

 

 

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

היה מצחיק היום .

 

ישבנו לראות מקצה דירוג עם ג'חנונים , ביצים ורסק עגבניות .

 

רק שהמצלמות במקום להתמקד באלונסו ובשומאכר הם התמקדו בחברה' מטורו רוסו וזה בגלל שהם הדגימו לקהל מה הסכנות בנסיעה מהירה בכביש רטוב ומה יכול לקרות...

 

היה נראה כאילו הם עוקבים אחריהם ללא סיבה רק בשביל לתפוס "על חם" עוד הסתבסבות שלהם :lol:

 

ברידסטון לא ברמה של מישלין ( לאורך כל העונה , מלבד המירוץ בארה"ב ) ולמרות מה ששני ה"שדרנים" ( לא סתם יש מרכאות ) טוענים שהיתה תקופה שברדסטון היו טובים יותר העונה . הצחיקו אותי . עובדה שמלבד פרארי הלוח הראה הרבה יותר צבע כחול ולא אדום של ברידסטון , לאורך כל העונה !

 

בכל מקרה , אני מקווה למירוץ יבש .

 

נ.ב.

 

מה דעתכם על הדברים של אלונסו לגבי רנו ?

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל אני ראיתי את המירוץ בעמידה, שפוט לא יכלתי לשבת.

היה מרוץ מעניין עם עקיפות למרות אלי אילדיס, נורא צחקתי כשהו נכנס לפאניקה כשהתחיל לרדת גשם ובועזו אומר לו תירגע, אני לא אתפלא אם הוא סטר לו.

אלונסו והצוות שלו עם איזה טעות מוזרה, שומאכר עם אינטר על מסלול מתייבש (כמו שאמרת מוטי) הצליח לייצר כמה עקיפות

ומאסה שהוכיח שגם הוא יכול לזנק מהסוף ולהגיע כימעט לנק'.

בקיצור מירוץ מאוד מעניין, מאוד מותח כמה חבל שנישארו רק שניים

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

אכן ממש מרוץ מענין ומותח.

שומאכר הוכיח את יכולתו כנהג מעולה בעקיפות. ראשית את פיסיקלה ואחר כך את אלונסו ולכן איש לא יוכל לטעון הפעם שהעצירה (הארוכה והטפשית) של רנו היא זו שמנעה מאלונסו ניצחון.

השנה, כמו לפני הרבה שנים (בתקופה של פרוסט וסנה), המרוץ ביפן הופך לחשוב מאד.

פורסם

קבוצת רנו-פשוט ביזיון . כמה טעויות אפשר לעשות במרוץ אחד?

 

אלונסו הוא נהג טוב יותר משומכר וזאת ניתן לראות לפי זמני הקפות.

 

מה שהרג את אלונסו, הוא חילוף שני הצמיגים הקדמיים בלבד. מרגע ההחלפה הסיפור נגמר ושומכר צימצם עליו כמו טיל.

 

גם אם ההחלפה שערכה 19 שניות (נצח נצחים) היתה עורכת כ7 שניות זה לא היה משנה את הסיפור.

 

מזל שפיסיקלה היה לפני אלונסו ונתן לו לעבור למקום השני.

 

חם חם חם - אני מחכה בכליון עיניים ליפן.

when you shoot shoot dont talk

פורסם

כמה משונה לראות לפעמים תגבות פה, לא לפני הרבה זמן כבר כולם הספידו את פרארי ושומאכר,והנה הוא עושה קאמבק עצוםםםםםםםם, ויש כאלו פה שממשכים להגיד שאלונסו טוב יותר??? לאלונסו יש בעיה עצומה, שחצנותתתתת. אני מקוה מאוד שקבוצת פרארי ושומאכר ינצחו השנה ויעמידו אותו במקומו.

צום קל לכולם, גמר חטימה טובה, ומהמשיכו לנהוג בזהירות זלמן

 

וכן שומאכר הוא הגדול מכולם :twisted:

פורסם

מירוץ מדהים .

 

כמו אתמול , טורו רוסו בהחלקות משעשעות .

 

הפולני של במוו עם דריפט יפיפה בבמוו... :lol: ( מסכן , כל כך כאב לי על זה שההישג שלו הולך לאיבוד בגלל בחירה לא נכונה של צמיגים )

 

כמו תמיד , קימי יוצא בגלל תקלה טכנית .

 

מאסה בעקיפות מדהימות , רק שקולט'רד לא אהב את העקיפה עליו ומאסה יצא מהמירוץ ומהנקודות . רנו המרוויחה העיקרית מפני שהיא ביתרון נקודה עקב המהלך הזה של קולט'רד .

 

ושומאכר , אין כבר מה להגיד . הוא טוב מכולם . כולל אלונסו .

 

מתוך 10 ראשונים רק 2 עם בריג'סטון . אחד מהם הוא שומאכר...

 

ועדיין לוקח מקום ראשון .

 

אז מי הגדול מכולם באליפות הנוכחית ?

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

בואו נלך 24 שעות אחורה ותגידו בכנות , אבל ממש הכנות כזו של לפני יום כיפור , מי ממכם לא שם את כספו על פרננדו אלונסו ? מי ממכם לא חשב להמר עליו ללא היסוס בכלל ?

 

עד ההקפה ה-14 לערך אלונסו היה ההימור הבטוח למרוץ הזה כאשר חוץ מזינוק מושלם הוא התחיל לפתוח פער אדיר על כל מי שמאחוריו ואז...טוב את זה כולנו ראינו יחד בטלויזיה , ואין מה לחזור על זה .

 

זו כבר הפעם השנייה שהצוות הטכני של רנו כושל תחת לחץ בחנייה , פעם קודמת זה היה בהונגריה והיום גם זכינו לראות עד כמה אלונסו לא סומך עליהם ואחרי חנייה ארוכה מאד כאשר יצא מהפיטס המשיך לבדוק ולבדוק , לנסות לראות שלא ישיג אותו שום צמיג טועה...

 

בהקפות האחרונות פרננדו היה הדבר המהיר והחם על המסלול ואם את התרגיל שעשו רנו כאשר פיסיקו איפשר לאלונסו לעקוף , היו עושים בפרארי כולם היו נזעקים וצועקים , אבל ביום כזה שהכל הולך מושלם לפרארי , מוותרים או שוכחים את רנו .

 

ג'נסון באטון נתן לנו הקפה אחרונה מהסרטים , ככה בדיוק אנחנו אוהבים מרוצי מכוניות .

 

ונסיים בשיר ידוע - "....שלא ייגמר לעולם..."

 

 

חתימה טובה

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

דובי, אני עדיין בעבודה ולכן לא ייצא לי לראות את המירוץ.

נתת הסבר ענייני יחסית על מה שהיה לאלו שלא יכלו לראות.

 

ולכל המעריצים של שומכאר: זה לא נגמר עדיין...

 

ליאור

Veni Vidi Vici


×
×
  • תוכן חדש...