Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב משפחתי מיוחד. אני לא רוצה טויוטה קורולה, מאזדה 3 וכו.

אני רוצה משהו קצת שונה.

אני מחפש רכב מאובזר.

גיר אוטומט.

מנוע חזק.

משנת 2002 +

התקציב שלי הוא כ 85,000 אך אני יכול להתגמש ל 100,000 או אולי קצת יותר אם יהיה משהו מאוד מיוחד.

על איזה רכבים אתם ממליצים? אני פתוח לכל רעיון (חוץ מרכב צרפתי!).

מחפש טויוטה יאריס T ספורט! מכל שנה\יד ראשונה\ק"מ נמוך\כל צבע - שלחו הודעה פרטית.

פורסם

קצת חושש מכל הסיפורים על המוסכים שלהם ואמינות הרכבים אבל אין לי ניסיון אז אני לא יודע. בגדול אני אוהב את המראה. איזה נכנסת בתקציב? 156?

מחפש טויוטה יאריס T ספורט! מכל שנה\יד ראשונה\ק"מ נמוך\כל צבע - שלחו הודעה פרטית.

פורסם

מה דעתך על אופל וקטרה, עם מנוע 2.2, תיבת הילוכים אוטומטית?

מכונית סולידית, בטוחה, מאובזרת מאד, מיוחדת (לדעתי) ואינה נפוצה כדוגמת המכוניות שנתת בכבישי ארצינו.

וכמובן בקלאס אחד גבוה יותר מהמכוניות שהצגת (אם זו אפשרות מבחינתך).

מחירי השוק נמוכים יחסית (ולא בצדק, לדעתי).

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

לא כל כך רוצה אופל וגם לא רוצה 166. 156 יכול להיות נחמד אך מה עוד יכול להיכנס לתקציב?

פורסם

אימפלה יכולה להיכנס לתקציב, נראה לי. רכב די מפואר וחזק, למרות שההתנהגות לא בשמיים. אם אתה לא רוצה לתקוף את נס-הרים בסופ"ש, נראה לי שהיא תתאים.

לגבי האלפא - לא הייתי הולך על ה166 - מהסיבה הפשוטה שה156 נותנת הרבה יותר, נראית יותר טוב (לטעמי) ותהיה זולה יותר לתחזוקה. הייתי מציע לך לקחת סיבוב על כל המכוניות שהוצעו כאן, ולשים לב במיוחד לגיר הסלה-ספיד של האלפא - יש שאוהבים ויש שלא, ובמצב אוטומט היא לא מושלמת (בלשון המעטה).

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אופציה נוספת שיכולה להיות מעניינת היא ניסן פרימרה.

במה היא "מיוחדת"?

1. גיר אוטומטי רציף

2. עיצוב פנים שונה (לוח מחווונים בעיצוב מיוחד הממוקם במרכז הדש-בורד)

3. אינה נראית על הכביש בהמוניה.

כמובן שנלווה לכך מוניטין האמינות של ניסן.

יש כמה ב- yad 2 ששוה להעיף מבט עליהן, אחת מהן משנת 2003, יד ראשונה.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

מחר אני יעשה סיבוב על 156 ונראה.

פורסם

אלפא 156 ירדה מהפרק. מה לגבי משהו גרמני?

פורסם

אם אתה מחפש רכב משפחתי , משמע אתה רוצה (כנראה) עלויות אחזקה זולות .

יש אופציות גרמניות כמו VW , או BMW סידרה 3/5 - עד תחילת שנות ה-2000 לדעתי .

שים לב שאחזקה שלהם לא תמיד זולה (לא תמיד = כמעט כל המקרים) .

מה עם וולוו ?

S70 משנת 2000 תעלה בסביבות 70K ש"ח .

S80 משנת 2001 יכולה להכנס בתקציב , יש מנועים חזקים - 2.8 אטמוספירי ו - 2.9 T6 - 272 כ"ס .

פורסם

רובר 75 תעשה את העבודה בצורה טובה מאוד עבורך. קישור לתמונה.

אני מחפש רכב משפחתי מיוחד - מאוד מיוחד. אני לא רוצה טויוטה קורולה, מאזדה 3 וכו. - בצדק...

אני רוצה משהו קצת שונה. - שונה, גם יפה וגם אופה.

אני מחפש רכב מאובזר. - עד התקרה.

גיר אוטומט. - אכן.

מנוע חזק. - אכן.

משנת 2002 + - כמובן (עד 2005, כשרובר פשטו רגל).

התקציב שלי הוא כ 85,000 אך אני יכול להתגמש ל 100,000 או אולי קצת יותר אם יהיה משהו מאוד מיוחד. - אחרי פשיטת הרגל המחירון שוחט את מחירה ולכן היא במחירים מאוד אטרקטיביים.

על איזה רכבים אתם ממליצים? אני פתוח לכל רעיון (חוץ מרכב צרפתי!).

ראה ביקורת על הרכב:

http://www.motocar.co.il/motocar/tests/test.asp?id=239

שלא יאמרו לך שאין חלפים או יפחידו אותך עם אמינות. הרכב תוכנן ויוצר תחת פיקוח BMW. יש חלפים לעשור ובמוסכים אני בכלל אל רואה אותה. תמיד חשוב להקפיד: לבדוק במוסך מורשה ושתוחזקה כראוי.

בהצלחה בכל מקרה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

nissan maxima

graet car, pretty big, very very reliable

looks great

if you can go for the 3 liter its very strong...v

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תוכן חדש...