Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שיכול להגיד לי מה ההבדל בינהם איזה מהם הכי טובה מבחינת ביצועי מנוע וכל מיני דברים אחרים.

והאם שווה לרכוש רכב זה בכלל (ואולי קצת לשפר אותו)?

תודה מראש לעונים וגמר חתימה טובה.

פורסם

שמעתי שיש לה מנוע די טוב וביצעוים לא רעים בשביל מכונית כזאת אתה ממליצים על לקנות רכב כזה?

ואני לא מתכוון להפוף אותה לכלום רק לשפר אותה קצת מבחוץ וקצת במנוע דבריים בסייסים כמו מסנני אוויר וכו'

פורסם

חפש "גרוטסקי" במנוע החיפוש.

בד"כ אנשים שקונים משפחתית בנאלית ו"משפרים אותה חיצונית" מעדיפים את הקאווליאר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

האלמרה עדיפה על הקווליאר בכל פרמטר.

האלמרה היא מכונית משפחתית.

אם אתה מחפש מכונית משפחתית בלי יותר מידי דרישות - היא תספיק לך.

לא ציינת מה הדרישות שלך מהרכב, אבל במקום לקנות משפחתית אוטומטית ולהחליף לה פילטר, עדיף לך לחפש ידנית קטנה ומהנה לנהיגה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
האלמרה עדיפה על הקווליאר בכל פרמטר.

האלמרה היא מכונית משפחתית.

אם אתה מחפש מכונית משפחתית בלי יותר מידי דרישות - היא תספיק לך.

לא ציינת מה הדרישות שלך מהרכב, אבל במקום לקנות משפחתית אוטומטית ולהחליף לה פילטר, עדיף לך לחפש ידנית קטנה ומהנה לנהיגה.

הדרישות שלי מהרכב הם שהמנוע היה די חזק שאני ילחץ על הגז והיא תרביץ ושהיא תהיה טובה לניגה הייתי רוצה משהו בסגנון של אלמרה פשוט אהבתי תעיצוב *** תעיצוב = את העיצוב *** שלה בגלל זה ואמרו שלי שבמחינת ביצועים היא לא רעה בכלל אבל אם אתה אמור.

אז איזה רכב אתה ממליץ לי שיענה לי על הדרישות ושלא היה יקר בין 15 ל 20 אלף ושאפשר קצת לשפר אותה?

פורסם

אלמרה שנת 99 נמכרת בכ35 אלף, איפה אתה חי?

אתה רוצה לשפר? קנה את האלמרה הידנית - יש חיה כזאת!

אתה רוצה טיפה קטנה של התנהגות קנה אלמרה האצ'בק 3 דלתות ותחליף בולמים וקפיצים (את זה רשמתי בעקבות קריאה מרובה בפורומים בחו"ל, אין לכם מושג איזה פוטנציאל יש לרכב הזה, ואיזה מגוון דגמים, רק בארץ לא ידעו להביא את הגרסאות הנכונות שלו!)

רק בעיה אחת עד עכשיו לא ראיתי אלמרה 3 דלתות בארץ.

רק 5 - והיא סתם גדולה!

נ.ב.

אני נוהג על אלמרה אוטומטית וכבר ראיתי רכב כמו שלי מאובזר בניאונים, אם זה הכיוון - עזוב'תנו.

עריכה:

בארץ האלמרה בדור הזה שווקה רק עם מנוע אחד שמספק כ101 כ"ס (זה לא ודאי כיון שביפן המנוע מייצר 122 כ"ס וכאן זו היא גרסה מוחלשת).

ההבדל בין שנת 96 (השנה הראשונה שבה שווק הרכב בארץ) ל99 (שנת הדגם האחרונה לפני שהוחלף) הוא מינורי ועיצובי בלבד.

הרכב עבר מתיחת פנים בשנת 98

בקליות אחוריות שונות, פנסים קדמיים שונים מעט, עוד כמה שטויות וכו'.

הייתי ממליץ על הגרסה המאובזרת כי בלא מאובזרת אין ABS - וזה לא נחמד, כנהג חדש אני אומר לך את זה -מאד לא נחמד!

אם יש לך שאלות ספיציפיות אתה מוזמן לשאול אותי בפרטי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...