Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!!

מבקש לקבל חוות דעת -אני לפני קניה רכב חדש -:

FORD FOCUS 2000CC

HONDA CIVIC 4 1800CC

MAZDA 3 2000CC

חשוב לי אמינות הרכב

תאוצה כאשר צריך

נוחות

בתודה מראש

פורסם

כל המכוניות עונות פחות או יותר לדרישות שהצגת.

אני ממליץ לך לבצע נסיעת מבחן על כל אחד מהרכבים שהזכרת - ואז להחליט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מבין שלושתן הפוקוס תציע את השילוב הטוב ביותר - מנוע שמושך (בניגוד לעגלה שהיא פוקוס 1.6), התנהגות טובה ונוחות הטובה בקבוצה.

את הסיוויק החדשה אני לא כל כך מכיר.

המאזדה היא הטובה ביותר לנהיגה, במחיר של נוחות פחותה (למרות שאני לא סובל בכלל). רק דבר אחד מאוד מעצבן - בכל קיק-דאון המזגן מפסיק לפעול.

אם תלך על הפוקוס, אני מציע את ההאצ' - פחות המונית מעדר הליסינומטיות שעל כבישנו, ולטעמי יפה יותר.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

גוזל אני דווקא הייתי מוריד את הסיוויק.

או במילים אחרות, אתה חוזר על הטעות שלך משרשורים קודמים, כשאתה מייעץ בסכומים של 140K שקל למישהו, יהיה נחמד אם תנמק את עצמך.

לפותח השרשור, מה יותר חשוב לך? ביצועים והתנהגות או נוחות ואיכות?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

קח גם את נושא הבטיחות כשיקול המאזדה לא זכתה שם לציון מזהיר.

מבין השלוש הייתי הולך על הפוקוס, אוטו נעים, מאובזר, איכותי, נוח, בטיחותי, בעל התנהגות טובה ומראה מצויין בגירסת ה-5 דלתות.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...